HAMED FIRE
کاربر سایت
به جون امپراتور ومپایر هم درمان کرد اگر هم باگ باشه دمشون گرم توی بد موقعیتی گیر کرده بودم نجاتم داد ایول داره![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
آره دیدماقا کسی این ادم اهنی های طلایی رو تو بازی دیده یا اینایی که شبیه کلاغن؟
جادو رو چجوری میشه یاد گرفت؟(بدون پول دادن برای خرید کتاب)
---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------
یک معبد گنده بود 6 یا 7 مدل از shrine رو داشت.
با دعا تو هر کدوم ازShrine های بازی، دوتا پست بالاتر عکس یکیشون هستدر قسمت acctive effect من نوشته weakness to magic چطور میشه درمانش کرد
میفهمن ولی چون خیانت کار نبوده کاریت ندران.اگه Cisero رو بکشیم چه اتفاقی میافته اگه نکشیم چه اتفاقی میافته بعدا میفهمند که نکشتمش ؟ بعدا مشکل پیش نمیاد ؟ اگه میشه توضیح کامل بدین ممنون
سلام
آقا امید عزیز من فعلا یکی از شرین ها رو پیدا کردم برات موقعیتش رو می نویسم اگه که پیدا نکردی بگو تا بیشتر توضیح بدم برای من که چند تا بیماری و همین طور ومپایر بودن رو درمان کرددر قسمت acctive effect من نوشته weakness to magic چطور میشه درمانش کرد
Dismay : labyrnthian And Lonst tongue overlook And Dead crone rockآقایون این دو تا شات رو از کجاها میشه پیدا کرد=>dismaying shout و kynes peace
و این مرحله رو از کجا و از کی باید گرفت=>the blessing of nature
ممنون![]()
ببخشید ترو خدا این ها کجای نقشه هستن میشه تو نقشه نشون بدین لطفاl-)Dismay : labyrnthian And Lonst tongue overlook And Dead crone rock
Peace : Ragnvald And Shroud hearth barrow And Rannevig's fast
Whiterun
CompleteQuest MQ202 اگه رو PC هستین، اون باقی مونده ماموریت هم تموم میشه ماموریت بعدی شروع میشهآقا هر وقت میام اینجا گیج می شم .. یه جا گیر کردم بعد از اون ماموریتی که در کنار اسطبل اون دختره دلفین بود فکر کنم بهتون می ده میرید مهمونی بعدش هم به ماموریت دیگه می فرسته از جایی زیر زمین یه مرد رو باید بیاری پیشش باهاش صحبت کنه اما فکر کنم واسه من باگ داره هر چی صبر می کنم با هم حرف نمی زنن
گوگل کنببخشید ترو خدا این ها کجای نقشه هستن میشه تو نقشه نشون بدین لطفاl-)