راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اقا کسی این ادم اهنی های طلایی رو تو بازی دیده یا اینایی که شبیه کلاغن؟
جادو رو چجوری میشه یاد گرفت؟(بدون پول دادن برای خرید کتاب)

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

یک معبد گنده بود 6 یا 7 مدل از shrine رو داشت.

اقا کسی این ادم اهنی های طلایی رو تو بازی دیده یا اینایی که شبیه کلاغن؟
جادو رو چجوری میشه یاد گرفت؟(بدون پول دادن برای خرید کتاب)

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

یک معبد گنده بود 6 یا 7 مدل از shrine رو داشت.
آره دیدم :دی
بدون چیت نمی‌شه باید حتما بخری

اگه Cisero رو بکشیم چه اتفاقی میافته اگه نکشیم چه اتفاقی میافته بعدا میفهمند که نکشتمش ؟ بعدا مشکل پیش نمیاد ؟ اگه میشه توضیح کامل بدین ممنون

آخرین ویرایش:
اگه Cisero رو بکشیم چه اتفاقی میافته اگه نکشیم چه اتفاقی میافته بعدا میفهمند که نکشتمش ؟ بعدا مشکل پیش نمیاد ؟ اگه میشه توضیح کامل بدین ممنون
می‌فهمن ولی‌ چون خیانت کار نبوده کاریت ندران.
بعدا میتونی‌ با خودت بیاری به ماموریت ها

سلام به همه و مخصوصا hunter387 که پدرش اینجا در اومد
راستی داش هانتر انگشتری وجود داره تا بشه در هر ساعت که خواستی گرگینه بشی
لطفا جواب
سلام :دی
هر ساعت که می‌شه شد :دی،روز و شب نداره که،ولی‌ Cursed ring of hircine رو بگیری بعضا شانسی تبدیل میشی‌ به گرگینه، Ring of hircine, Boosterهم هست

در قسمت acctive effect من نوشته weakness to magic چطور میشه درمانش کرد
آقا امید عزیز من فعلا یکی از شرین ها رو پیدا کردم برات موقعیتش رو می نویسم اگه که پیدا نکردی بگو تا بیشتر توضیح بدم برای من که چند تا بیماری و همین طور ومپایر بودن رو درمان کرد
اول برو توی شهر مورتال بعد برو کنار خونه highmoon hall حالا اگه به سمت راستتون نگاه کنی یه جاده سر بالایی می بینی از اون برو بالا میرسی به سه راهی برو به سمت راستت بعدش اون قدر برو جلو تا برسی به یک سر پایینی از اون پایین نرو و بپیچ به سمت چپ که دقیقا اگه اون رو از لای درختا که برفی هم هست ادامه بدی میرسی به کنار رودخونه که ساحل باریکی داره و هم جوار کوه هست همین طور ساحل رو ادامه بده که البته سنگلاخی هم هست و اینجاست که یک چشمت باید همش به کوه باشه یه کم که جلو بری میرسی به جایی که از دور یه مشعل سینه کوه روشنه خیلی کوچیک و کم نوره باید خیلی دقت کنی جاده ای هم براش نیست باید بری طرفش یه کم که بری میرسی به چند تا پله که ساییده شده و باریک هست برو بالا اون وقت جمال گلت به سلامتیت روشن میشه حا لا برو به سمت اون شی به اسم shrine of kynareth و انتخابش کن حالاست که آمرزیده شدی سالم و سرحال، سر مرو گنده، برو حالشو ببر >:d

اینم عکسش داش امید
sr_atlas_2c-013.jpg

آقایون این دو تا شات رو از کجاها میشه پیدا کرد=>dismaying shout و kynes peace
و این مرحله رو از کجا و از کی باید گرفت=>the blessing of nature
ممنون;)
Dismay : labyrnthian And Lonst tongue overlook And Dead crone rock
Peace : Ragnvald And Shroud hearth barrow And Rannevig's fast
اون ماموریت رو هم باید از High Priestess of kynareth بگیری تو Whiterun

آقا هر وقت میام اینجا گیج می شم .. یه جا گیر کردم بعد از اون ماموریتی که در کنار اسطبل اون دختره دلفین بود فکر کنم بهتون می ده میرید مهمونی بعدش هم به ماموریت دیگه می فرسته از جایی زیر زمین یه مرد رو باید بیاری پیشش باهاش صحبت کنه اما فکر کنم واسه من باگ داره هر چی صبر می کنم با هم حرف نمی زنن

آقا هر وقت میام اینجا گیج می شم .. یه جا گیر کردم بعد از اون ماموریتی که در کنار اسطبل اون دختره دلفین بود فکر کنم بهتون می ده میرید مهمونی بعدش هم به ماموریت دیگه می فرسته از جایی زیر زمین یه مرد رو باید بیاری پیشش باهاش صحبت کنه اما فکر کنم واسه من باگ داره هر چی صبر می کنم با هم حرف نمی زنن
CompleteQuest MQ202 اگه رو PC هستین، اون باقی‌ مونده ماموریت هم تموم می‌شه ماموریت بعدی شروع می‌شه
ببخشید ترو خدا این ها کجای نقشه هستن میشه تو نقشه نشون بدین لطفاl-)
گوگل کن :دی مکان‌های مشهوری هستن،معمولا تو ماموریتی جانبی و اصلی‌ باهاشون سر و کار داری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or