باگ هست. تو کنسول بزن setstage MG06 55من تو همون ماموریت Focus The Oculory موندم چه جوری باید سرد و گرمش کرد من هر چی با اون دو تا جادو به اون کریستال زدم هیج اتفاقی نیافتد ؟!؟!
@ احسان
خب کاکو بازی تموم شد دیگه!:d اتظار داری آلدویین بیاد برات پشتک بزنه؟:d البته هنوز یه ماموریت دیگه مونده که من هیچوقت انجامش نمیدم!:d آخه یه خورده نامردی میشه!!!!:d:d
آخه یه credit ـی چیزی ؟!هیچی !
همش 20 ساعت شد ! مگه بخش داستانی نمی رفت بالای 100 ساعت و فلان یا این تایم های خفن برای گشت و گذار و ماموریت فرعی هاست ؟
ببینم اون ماموریت کشتن همون parthurnex ـه ؟
آقا امید عزیز من فعلا یکی از شرین ها رو پیدا کردم برات موقعیتش رو می نویسم اگه که پیدا نکردی بگو تا بیشتر توضیح بدم برای من که چند تا بیماری و همین طور ومپایر بودن رو درمان کرد
اول برو توی شهر مورتال بعد برو کنار خونه highmoon hall حالا اگه به سمت راستتون نگاه کنی یه جاده سر بالایی می بینی از اون برو بالا میرسی به سه راهی برو به سمت راستت بعدش اون قدر برو جلو تا برسی به یک سر پایینی از اون پایین نرو و بپیچ به سمت چپ که دقیقا اگه اون رو از لای درختا که برفی هم هست ادامه بدی میرسی به کنار رودخونه که ساحل باریکی داره و هم جوار کوه هست همین طور ساحل رو ادامه بده که البته سنگلاخی هم هست و اینجاست که یک چشمت باید همش به کوه باشه یه کم که جلو بری میرسی به جایی که از دور یه مشعل سینه کوه روشنه خیلی کوچیک و کم نوره باید خیلی دقت کنی جاده ای هم براش نیست باید بری طرفش یه کم که بری میرسی به چند تا پله که ساییده شده و باریک هست برو بالا اون وقت جمال گلت به سلامتیت روشن میشه حا لا برو به سمت اون شی به اسم shrine of kynareth و انتخابش کن حالاست که آمرزیده شدی سالم و سرحال، سر مرو گنده، برو حالشو ببر >:d
اینم عکسش داش امید
![]()
واسه پیدا کردن یک Shrine این همه زحمت؟ از همونShrine of kynareth ای که دوستمون گفتن یدونه تو شهرWhiterun هست توTemple of kynareth ، یدونه هم تو شهر Solitude توTemple of divines.دمت گرم اگه می تونی زحمت بکش رو نقسه نشون بده
به به پس ما هم بریم خودمون رو تو دنیای اسکایریم خفه کنیماین تایم خفن واسه گشت زدن هستBethseda کلا عادت نداره Credits بذاره تو بازی هاش.
آره همون ماموریت Paarthurnax
به به پس ما هم بریم خودمون رو تو دنیای اسکایریم خفه کنیم>:d<
پ.ن : اسم بنده خدا رو هم اشتباه نوشتم![]()
پچ آخر رو که بریزی مکان Stone تغییر میکنهتو مرحله ی No Stone Unturned از 24 تا سنگ قیمتی 23 تاش رو گرفتم یکی ـش که تو Thalmor Embessy هست رو نمیتونم بگیرم ... هیج راهی نیست که بشه وارد این Thalmor Embessy شد؟
1-نه بی نهایت هستمن چند تا سوال داشتم
1- من تا حالا 9 تا ماموریت فقط با یک نام ( Dark Brother hood forever ) از Night mother گرفتم این ماموریت ها تمومی نداره ؟
2- حالا که فرمانده دارک بادرهود شدیم می تونین عضو بپذیریم ؟
3- اسلحه های جادویی رو که نوار جادوشون کم شده رو چه طوری میشه دوباره پر کرد ؟
واسه پیدا کردن یک Shrine این همه زحمت؟ از همونShrine of kynareth ای که دوستمون گفتن یدونه تو شهرWhiterun هست توTemple of kynareth ، یدونه هم تو شهر Solitude توTemple of divines.
vampirism اینا ندارین؟ اسم خاص Disease رو بدونم(Ruth,Specific Name) میتونم کدش رو بدم تا درمان شهدهنم سرویس شده تو قسمت acctive effectم نوشته weakness to magice هر دارو یا shrine که تونستم امتحان کردم ولی هنوز سره جاشه لامروت