راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
درود
دوستان بعد از اینکه
Alduin Defeated :دی بعدش که بر میگردیم به اسکایریم چرا هیچ علامتی توی نقشه نیست ؟ :دی چه خبره ؟ :دی همونجایی که با Shout ما رو برمیگردونن به اسکایریم :دی همونجایی که Parthurnex هست و بقیه اژدها ها دارن ول میچرخن بالای کوه :دی

@ احسان
خب کاکو بازی تموم شد دیگه!:d اتظار داری آلدویین بیاد برات پشتک بزنه؟:d البته هنوز یه ماموریت دیگه مونده که من هیچوقت انجامش نمیدم!:d آخه یه خورده نامردی میشه!!!!:d:d

من تو همون ماموریت Focus The Oculory موندم چه جوری باید سرد و گرمش کرد من هر چی با اون دو تا جادو به اون کریستال زدم هیج اتفاقی نیافتد ؟!؟!
باگ هست. تو کنسول بزن setstage MG06 55
=========================
@احسان : همونی که گفته شد :دی

@ احسان
خب کاکو بازی تموم شد دیگه!:d اتظار داری آلدویین بیاد برات پشتک بزنه؟:d البته هنوز یه ماموریت دیگه مونده که من هیچوقت انجامش نمیدم!:d آخه یه خورده نامردی میشه!!!!:d:d

آخه یه credit ـی چیزی ؟! :دی هیچی ! :دی همش 20 ساعت شد ! مگه بخش داستانی نمی رفت بالای 100 ساعت و فلان یا این تایم های خفن برای گشت و گذار و ماموریت فرعی هاست ؟ :دی
ببینم اون ماموریت کشتن همون parthurnex ـه ؟ :دی

آخه یه credit ـی چیزی ؟! :دی هیچی ! :دی همش 20 ساعت شد ! مگه بخش داستانی نمی رفت بالای 100 ساعت و فلان یا این تایم های خفن برای گشت و گذار و ماموریت فرعی هاست ؟ :دی
ببینم اون ماموریت کشتن همون parthurnex ـه ؟ :دی
این تایم خفن واسه گشت زدن هست :دی Bethseda کلا عادت نداره Credits بذاره تو بازی هاش. :دی

آره همون ماموریت Paarthurnax

آقا امید عزیز من فعلا یکی از شرین ها رو پیدا کردم برات موقعیتش رو می نویسم اگه که پیدا نکردی بگو تا بیشتر توضیح بدم برای من که چند تا بیماری و همین طور ومپایر بودن رو درمان کرد
اول برو توی شهر مورتال بعد برو کنار خونه highmoon hall حالا اگه به سمت راستتون نگاه کنی یه جاده سر بالایی می بینی از اون برو بالا میرسی به سه راهی برو به سمت راستت بعدش اون قدر برو جلو تا برسی به یک سر پایینی از اون پایین نرو و بپیچ به سمت چپ که دقیقا اگه اون رو از لای درختا که برفی هم هست ادامه بدی میرسی به کنار رودخونه که ساحل باریکی داره و هم جوار کوه هست همین طور ساحل رو ادامه بده که البته سنگلاخی هم هست و اینجاست که یک چشمت باید همش به کوه باشه یه کم که جلو بری میرسی به جایی که از دور یه مشعل سینه کوه روشنه خیلی کوچیک و کم نوره باید خیلی دقت کنی جاده ای هم براش نیست باید بری طرفش یه کم که بری میرسی به چند تا پله که ساییده شده و باریک هست برو بالا اون وقت جمال گلت به سلامتیت روشن میشه حا لا برو به سمت اون شی به اسم shrine of kynareth و انتخابش کن حالاست که آمرزیده شدی سالم و سرحال، سر مرو گنده، برو حالشو ببر >:d

اینم عکسش داش امید
sr_atlas_2c-013.jpg

دمت گرم اگه می تونی زحمت بکش رو نقسه نشون بده

این تایم خفن واسه گشت زدن هست :دی Bethseda کلا عادت نداره Credits بذاره تو بازی هاش. :دی

آره همون ماموریت Paarthurnax
به به پس ما هم بریم خودمون رو تو دنیای اسکایریم خفه کنیم :دی >:d<
پ.ن : اسم بنده خدا رو هم اشتباه نوشتم :دی

تو مرحله ی No Stone Unturned از 24 تا سنگ قیمتی 23 تاش رو گرفتم یکی ـش که تو Thalmor Embessy هست رو نمیتونم بگیرم ... هیج راهی نیست که بشه وارد این Thalmor Embessy شد؟

من چند تا سوال داشتم
1- من تا حالا 9 تا ماموریت فقط با یک نام ( Dark Brother hood forever ) از Night mother گرفتم این ماموریت ها تمومی نداره ؟
2- حالا که فرمانده دارک بادرهود شدیم می تونین عضو بپذیریم ؟
3- اسلحه های جادویی رو که نوار جادوشون کم شده رو چه طوری میشه دوباره پر کرد ؟

من چند تا سوال داشتم
1- من تا حالا 9 تا ماموریت فقط با یک نام ( Dark Brother hood forever ) از Night mother گرفتم این ماموریت ها تمومی نداره ؟
2- حالا که فرمانده دارک بادرهود شدیم می تونین عضو بپذیریم ؟
3- اسلحه های جادویی رو که نوار جادوشون کم شده رو چه طوری میشه دوباره پر کرد ؟
1-نه بی‌ نهایت هست
2-خود به خود چند تا عضو به گروه اضافه میشن بعد تموم کردن ماموریت آخر
3-از طریق همونgem ،باید یهGem رو پر کنی‌ بعدا توtable E یاF رو بزنی‌ :دی
یادم نیست دقیق

واسه پیدا کردن یک Shrine این همه زحمت؟ از همون‌Shrine of kynareth ای که دوستمون گفتن یدونه تو شهرWhiterun هست توTemple of kynareth ، یدونه هم تو شهر Solitude توTemple of divines.

دهنم سرویس شده تو قسمت acctive effectم نوشته weakness to magice هر دارو یا shrine که تونستم امتحان کردم ولی هنوز سره جاشه لامروت

دهنم سرویس شده تو قسمت acctive effectم نوشته weakness to magice هر دارو یا shrine که تونستم امتحان کردم ولی هنوز سره جاشه لامروت
vampirism اینا ندارین؟ اسم خاص Disease رو بدونم(Ruth,Specific Name) می‌تونم کدش رو بدم تا درمان شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or