پچ آخر رو که بریزی مکان Stone تغییر میکنه
آخرین آپدیت بازی v1.5 هست یا جدید تر هم اومده؟
آخرین ویرایش:
پچ آخر رو که بریزی مکان Stone تغییر میکنه
vampirism اینا ندارین؟ اسم خاص Disease رو بدونم(Ruth,Specific Name) میتونم کدش رو بدم تا درمان شه
1.4 درست میشد،همین1.5 رو بریزآخرین آپدیت بازی v1.5 هست یا جدید تر هم اومده؟
Vampirirms نیست پس، باShrine هم درست نمیشه، باگ خفن هست پسمن رو xbox بازی می کنم اسم دقیقش
the apprenticestone زیرش نوشته Twice asvulnerable to magic حتی فکر کردم بخاطر بیوولف بودنه که اونو هم درمان کردم جواب نداد
1.4 درست میشد،همین1.5 رو بریز
Vampirirms نیست پس، باShrine هم درست نمیشه، باگ خفن هست پسرو 360هم هستین، راهای نمیدونم دیگه
![]()
Vampirirms نیست پس، باShrine هم درست نمیشه، باگ خفن هست پسرو 360هم هستین، راهای نمیدونم دیگه
![]()
اول با Eye of magnus سپر دفاعی شو بردارین، بعدا که برداشته شد با یه چیز دیگه بزنینش، چند بار اینجوری تکرار کنین تا بمیرهمن تو ماموریت Eye Of Magnus تو بخش Defeat Ancano من موندم چه طوری میشه اون رو شکست داد هر چه قدر با جادو های مختلف میزنم اثر نداره با اون اسلحه های مختلف میزنم با اونم اثر نداره یکی راهنمایی کنه لطفا ممنون ....
لول اشتباه گفتمیعنی اول Eye Of Magnus رو نابود کنیم ( بهش جادو بزنیم ) ؟؟؟؟
نهبا سلام
میخواستم یه چیزی بپرسم در مورد بازی
این که این خاصیت بازیه که افراد بازی نا مرئی هستند و وقتی بهشون نزدیک میشین مرئی میشن؟؟؟؟؟
لینک هاش تو تاپیک مشکلات هست. واسه نصب هم کاری نداره، همهٔ فایلهای آپدیت رو میریزی محل بازی!کسی جواب ما رو نمی ده؟![]()