راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
vampirism اینا ندارین؟ اسم خاص Disease رو بدونم(Ruth,Specific Name) می‌تونم کدش رو بدم تا درمان شه

من رو xbox بازی می کنم اسم دقیقش
the apprenticestone زیرش نوشته Twice asvulnerable to magic حتی فکر کردم بخاطر بیوولف بودنه که اونو هم درمان کردم جواب نداد

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

اقا ما یک نقشه پیدا کردیم به شکل زیر:
file:///C:/Users/HZ/Desktop/25042012(006).jpg
کسی پیدا کرده؟

نقشت رو بزار رو یه سایت آپلود عکس رو سیستم خودت که معلوم نیست واسه ما

آخرین آپدیت بازی v1.5 هست یا جدید تر هم اومده؟
1.4 درست میشد،همین1.5 رو بریز
من رو xbox بازی می کنم اسم دقیقش
the apprenticestone زیرش نوشته Twice asvulnerable to magic حتی فکر کردم بخاطر بیوولف بودنه که اونو هم درمان کردم جواب نداد
Vampirirms نیست پس، باShrine هم درست نمی‌شه، باگ خفن هست پس :دی رو 360هم هستین، راه‌ای نمیدونم دیگه :دی

1.4 درست میشد،همین1.5 رو بریز

Vampirirms نیست پس، باShrine هم درست نمی‌شه، باگ خفن هست پس :دی رو 360هم هستین، راه‌ای نمیدونم دیگه :دی

دمت گرم .
چاره ای نیست جز سوختن و ساختن :(

---------- نوشته در 02:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 PM ارسال شده بود ----------

فهمیدم قضیه چیه اینو بخون
The Apprentice Stone is one of the thirteen Standing Stones scattered across Skyrim.

The Apprentice Stone when it's activated

Those under the sign of The Apprentice recover Magicka faster, but are more susceptible to Magicka damage. Activating the Apprentice Stone increases magicka regeneration by 100% and increases weakness to magic by 100.

---------- نوشته در 02:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:47 PM ارسال شده بود ----------

این لینک صفحه ایه که دربارهی همه stone ها توضیح داده
Skyrim:Standing Stone - UESPWiki

من تو ماموریت Eye Of Magnus تو بخش Defeat Ancano من موندم چه طوری میشه اون رو شکست داد هر چه قدر با جادو های مختلف میزنم اثر نداره با اون اسلحه های مختلف میزنم با اونم اثر نداره یکی راهنمایی کنه لطفا ممنون ....

من تو ماموریت Eye Of Magnus تو بخش Defeat Ancano من موندم چه طوری میشه اون رو شکست داد هر چه قدر با جادو های مختلف میزنم اثر نداره با اون اسلحه های مختلف میزنم با اونم اثر نداره یکی راهنمایی کنه لطفا ممنون ....
اول با Eye of magnus سپر دفاعی شو بردارین، بعدا که برداشته شد با یه چیز دیگه بزنینش، چند بار این‌جوری تکرار کنین تا بمیره

یعنی اول Eye Of Magnus رو نابود کنیم ( بهش جادو بزنیم ) ؟؟؟؟
لول اشتباه گفتم :دی اول Staff of magnum رو بردار، بزن بهEye ، بعدا چند ثانیهancano دیگه جون بی‌ نهایت نداره، بعدا یه شمشیری چیزی بردار، بکشش تو اون مدت. اگه نتونستی هی‌ تکرار کنی‌ تا بمیره

با سلام

میخواستم یه چیزی بپرسم در مورد بازی

این که این خاصیت بازیه که افراد بازی نا مرئی هستند و وقتی بهشون نزدیک میشین مرئی میشن؟؟؟؟؟

با سلام

میخواستم یه چیزی بپرسم در مورد بازی

این که این خاصیت بازیه که افراد بازی نا مرئی هستند و وقتی بهشون نزدیک میشین مرئی میشن؟؟؟؟؟
نه :دی احتمالا View distance خیلی‌ پایین هست، از Option بازی تو Launcher درست کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or