راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
یعنی اصلا پیداشون نممی کنم با اون پسره حرف زدم ولی همه کار کردم ولی نشد
راستی این ورژن جدید تغییراتی هم در ساختمان ها به وجود میاره؟
تو همین تاپیک جا‌هاشون رو چند بار گفتم. سرچ کن پیدا میکنی‌،اون پسر رو هم بعد اینکه ماموریتش رو انجام دادی باید چند روز صبر کنی‌ بعدا بخوابی.

آپدیت هم باگ هارو حل می‌کنه +it has some new killing moves

مرحله dragonslayer

سلام. روزتون به خیر چرا جواب سوال منو ندادید هرچند دقیقه میام سر میزنم ولی باز خبری نیست؛ من تو یه مرحله که مربوط میشه به بعد از صحبت کردن با اژدهایی به نام paarthurnax ویاد گرفتن جادوی اون طبق نقشه پیش میرم که ختم میشه به در ورودیه ظاهرا یک کالج که خیلی هم بزرگه ولی جلوی در که وامیستم ازم کلید میخاد . این در چطوری باز میشه؟ ضمنا من جادوی dragonrend رو تو قسمت جادوهام ندارم از کجا باید بیارمش؟ مرسی کاش زودتر جواب به دستم برسه

نخیر باز نشدن !!! اینجناب قبل از انتخاب به سمت Arch-Mage در ها به رویم بسته بودن و حالا هم هستند تازه دو تا ماموریت هم برای مسئول کتابخونه رفتم بازم کلید نداد تنها چند تا در باز میشن که اونا از قبل هم باز بودن !!!

سلام. روزتون به خیر چرا جواب سوال منو ندادید هرچند دقیقه میام سر میزنم ولی باز خبری نیست؛ من تو یه مرحله که مربوط میشه به بعد از صحبت کردن با اژدهایی به نام paarthurnax ویاد گرفتن جادوی اون طبق نقشه پیش میرم که ختم میشه به در ورودیه ظاهرا یک کالج که خیلی هم بزرگه ولی جلوی در که وامیستم ازم کلید میخاد . این در چطوری باز میشه؟ ضمنا من جادوی dragonrend رو تو قسمت جادوهام ندارم از کجا باید بیارمش؟ مرسی کاش زودتر جواب به دستم برسه​
1- خود اژدها جادو رو میده باید دقییق دنبالش بگردید و من پیشنهاد می کنم توی اسلحه ها هم یک نگاه بندازید چون بعضی از مواقع جادو به صورت اسلحه است
2- همون اول با یک زن رو می بینی با اون حرف می زنی میگه اگه کلیدش رو می خوای باید یک جادو ساده رو سنگ پایین پات انجام بدی وقتی انجام دادی کلید رو بهت میده و در رو باز می کنی ولی اگه این مرحله ای که گفتم رو رد کرده باشی یا اصلا همیچی زنی رو ندیدی دیگه نمی دونم والا

نخیر باز نشدن !!! اینجناب قبل از انتخاب به سمت Arch-Mage در ها به رویم بسته بودن و حالا هم هستند تازه دو تا ماموریت هم برای مسئول کتابخونه رفتم بازم کلید نداد تنها چند تا در باز میشن که اونا از قبل هم باز بودن !!!
نمیدونم منظور شما کدوم در‌ها هستن. در هر حال می‌شه با Unlock بازشون کرد

این اولین راهنمایم بود امیدوارم درست باشه

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

اه به خاطر یک اپدیت مسخره باید دوباره اسکاریم رو از اول شروع کنم اقا کاری نیست بتونم همون مرحله ای که بودم برگردم الان همه فایل های اپدیت رو ریختم ولی اسکاریم دیگه کار نمی کنه

این اولین راهنمایم بود امیدوارم درست باشه

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

اه به خاطر یک اپدیت چسکی باید دوباره اسکاریم رو از اول شروع کنم اقا کاری نیست بتونم همون مرحله ای که بودم برگردم الان همه فایل های اپدیت رو ریختم ولی اسکاریم دیگه کار نمی کنه
احتمالا یه چیزی رو اشتباه ریختین :دی

اگه از فایل‌های بازیback up داشته باشین میتونین بریزین جای قبلیشون.

کجاست؟
چی کار باید کنم؟
درباره یه قاتل هست که زن‌های شهر رو میکشه،
یه روزی تو یکی‌ از خیابون‌های شهر یه جسد پیدا می‌شه، کنار جسد یه سرباز هست، باهاش حرف بزنین ماموریت شروع می‌شه.
نمیدونم با اونی که خونه میفروشه هم صحبت کنین شروع می‌شه یا نه

راستی حالت sneak همونی هست که میشینه؟بعضی وقتی ها hide هست و بعضی فقط ها detect?
بله
detected میشین چون کسی شما رو میبینه و این به قدرت اسکیل sneak شما بستگی داره. همچنین در این حالت صدای پاتونم میتونن بشنون و اگر اسکیل sneak تون بالا باشه ماهرانه تر حرکت میکنید و تند تر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or