راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اقا دو تا سوال:
1.تو اون ماموریت تو مهمون خونه ما باید لباس عادی بپوشیم تو زندان یک جاروگرهپشت میزه (من کتاب رو از تو صندوق پشت جادوگره برداشتم) یک سربازم داره از یکی حرف می کشه باید چیکار کرد؟من کلید سیاه چال رو می خوام.
2.محل گروه های college of winterhold و dark brotherhood و imperial army و stormcloack و theives guild کجاست؟

اقا دو تا سوال:
1.تو اون ماموریت تو مهمون خونه ما باید لباس عادی بپوشیم تو زندان یک جاروگرهپشت میزه (من کتاب رو از تو صندوق پشت جادوگره برداشتم) یک سربازم داره از یکی حرف می کشه باید چیکار کرد؟من کلید سیاه چال رو می خوام.
2.محل گروه های college of winterhold و dark brotherhood و imperial army و stormcloack و theives guild کجاست؟
1-کلید سیاه چال رو یکی‌ از سربازا یا جادوگر هست
2- College of winterhold : winterhold
Dark brotherhood :باید ماموریت یه پسر که تو می‌خواد یه نفر رو بکشه رو انجام بعدی بعدا خودشون میان دنبال
Imperial legion : Solitude
Storm cloak : Windhelm
Thieves guild : Riften

hunter387 میدونم عزیز

فقط اول دمو بزنم یا آخر دمو؟
اگه دوباره گیر کرد بزن آخرCut scene. باید بیرت به زمان حال. اگه نیاورد دیگه بی‌ خیال شو، راهی‌ نیست :دی (اصولاً با لود دوباره باید درست بشه نمیدونم چرا واسه شما نشده)

از این کلمه عزیز خوشم نمیاد: دی

بعد206 فاصله 30 هست؟

---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:09 PM ارسال شده بود ----------

بجای palyer با اسم که خودم باهاش save کردم اونو بزنم

بعد206 فاصله 30 هست؟

---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:09 PM ارسال شده بود ----------

بجای palyer با اسم که خودم باهاش save کردم اونو بزنم
بله با فاصله Setstage MQ206 30
بین MQ و 206 فاصله نندازین ولی‌.

نه همون Player رو بنویسین

این پیغام رو میده

---------- نوشته در 02:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

آقا save بعد این دمو رو کسی نداره
گفتم که :دی حتما لازم نیست Player رو بزنین، همین Setstage mq206 30 بزنین بره.

من دارم ولی‌ کل بازی تموم شده با همهٔ ماموریت‌های فرعی :دی

با همهٔ ماموریت‌های فرعی
دروغگو:d غیر ممکنه کسی بتونه همه ماموریتا رو تموم کنه(البته ماموریتای دارک برادرهودفوراور و کارای کامپانینها رو می دونم بدون در نظر گرفتن اونها هم باز غیرممکنه) اصلا بعضی وقتا فکر می کنم ماموریتای فرعی رو خود موتور بازی خود به خود طرح می کنه از بس که زیادن و البته متنوع.
پ.ن:چرا کسی به من نگفته بود بازی دگمه دویدن هم داره الان که درجه 66 ام باید بفهمم8-| اینم از مصاعب بازی با pc :d

سلام دوستان عزیزم فکر کنم یه راهی برای درمان همه ی بیماری های پیدا کردم فقط گرگ نما رو امتحان نکردم ولی روی بقیه جواب داد خودم اول باورم نشد ولی کاره دیگه به یک شی به اسم shrine of kynareth دست پیدا کردم که مکان ش هم روی نقشه پیدا نمی شه اگه تا حالا اینو ندیدین که مکانش رو بنویسم خیلی خیلی مفیده خودم ومپایر ی و چند تا بیماری دیگه داشتم رفتم برای درمان توی مورتال اما مواد مورد نیازش نبود ولی بعد از مدتی در کمال ناباوری اینو پیدا کردم :-o البته این شی بیش ازیکی هست (( کسی همچین چیزی دیده ))
Shrine_of_Kynareth02.jpg

دروغگو:d غیر ممکنه کسی بتونه همه ماموریتا رو تموم کنه(البته ماموریتای دارک برادرهودفوراور و کارای کامپانینها رو می دونم بدون در نظر گرفتن اونها هم باز غیرممکنه) اصلا بعضی وقتا فکر می کنم ماموریتای فرعی رو خود موتور بازی خود به خود طرح می کنه از بس که زیادن و البته متنوع.
پ.ن:چرا کسی به من نگفته بود بازی دگمه دویدن هم داره الان که درجه 66 ام باید بفهمم8-| اینم از مصاعب بازی با pc :d
ای بابا :دی‌Self generated ها که تموم نمیشم، ولی‌‌Misc ها تموم میشن :دی در اون حدم خفن نیست دیگه :دی
چجوری می شه تو بازی تغییر شکل داد؟

او سنگها که نور می زنن تو اسمون چین؟
باید Companions عضو بشین تا بتونین تغییر شکل بدین.

اون سنگ‌ها میزانXp یا SKill رو به مقدار خاصی‌ افزایش میدن

سلام دوستان عزیزم فکر کنم یه راهی برای درمان همه ی بیماری های پیدا کردم فقط گرگ نما رو امتحان نکردم ولی روی بقیه جواب داد خودم اول باورم نشد ولی کاره دیگه به یک شی به اسم shrine of kynareth دست پیدا کردم که مکان ش هم روی نقشه پیدا نمی شه اگه تا حالا اینو ندیدین که مکانش رو بنویسم خیلی خیلی مفیده خودم ومپایر ی و چند تا بیماری دیگه داشتم رفتم برای درمان توی مورتال اما مواد مورد نیازش نبود ولی بعد از مدتی در کمال ناباوری اینو پیدا کردم :-o البته این شی بیش ازیکی هست (( کسی همچین چیزی دیده ))
Shrine_of_Kynareth02.jpg
Shrine of kynareth تو پنج نقطه از بازی وجود داره و دقیقاً مثل‌Shrine های دیگه عمل می‌کنه، اینکه Vampirism رو هم Cure کرده احتمالا باگ بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or