راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
stage پایانی رو از کجا بفهمم؟
از من :دی
+
تو سایت ویکی خود بازی واسه هر ماموریت نوشته.
+

فهمیدنش از خود گیم هم می‌شه خیلی‌ اعصاب خورد کن هست اگه فقط واسه تموم کردن ماموریت بخاییش.
+
یه Command دیگه هست که میزنی‌Completequest Quest ID ماموریت تموم می‌شه، ولی‌ تو‌Stageهای خاص اگه باشی‌ از یه مرحله کار نمی‌کنه.

بعد از فتح Solitude با شورشی ها Ulfric غیبش زد کجاست ؟ تو نه تو کاخ Windhelm است نه تو Solitude دوستم میگه یه ماموریت گرفته که اونو پیدا کنه این ماموریت رو باید از کجا گرفت و جای Ulfric کجاست؟ یکی لطفا راهنمایی کنه ممنون

بعد از فتح Solitude با شورشی ها Ulfric غیبش زد کجاست ؟ تو نه تو کاخ Windhelm است نه تو Solitude دوستم میگه یه ماموریت گرفته که اونو پیدا کنه این ماموریت رو باید از کجا گرفت و جای Ulfric کجاست؟ یکی لطفا راهنمایی کنه ممنون
چند ساعت طول میکش تا به برسهWindhelm. اونطور ماموریتی هم وجود نداره :دی

واقعا شگفت زده شدم که انقدر خرم من 841 ساعت بازی کردم که نصف این زمانو صرف نوشتن استراتژی فارسی بازی کردم
البته خوشبختانه یکی از موسسه ها استقبال کرده وقراره از من تهیه کنه ولی واقعا شاهکار 2011 هست این بازی
داداش لینک دانلودش رو لطفا برام بزار
ممنون

سلام .من تو این بازی خون اشام شدم و خیلی چیزه مزخرفیه.الان میخوام خودمو درمان کنم.تو سایت خوندم باید برم پیش یه کسی به نام faida .ولی مشکل این جاست پیش هر کی میرم بهم حمله میکنه

سلام .من تو این بازی خون اشام شدم و خیلی چیزه مزخرفیه.الان میخوام خودمو درمان کنم.تو سایت خوندم باید برم پیش یه کسی به نام faida .ولی مشکل این جاست پیش هر کی میرم بهم حمله میکنه
موقع شب که همه خوابیدن،یه نفر که خوابیده رو پیدا کن،آروم نزدیک شو بهش خونش رو بخور تا یکم حالت بهتر شه.

بچه ها چطوری میشه کسی که خوابه رو تو خواب بصورت مخفیانه کشتش؟؟؟

اینم یه عکس
-1923214843.jpg

یعنی چی؟؟

کلا چند تا روش مخفیانه کشتن با چاقو در بیداری رو بهم بگو
وقتی‌ از پشت میزنی‌ با خنجر یه X6 دمیج اضافه می‌زنه. تو خواب هم دقیقاً اونجوری هست.

روش کشتن مخفیانه از پشت هست فقط. Assassins creed نیست که از بالا بپری رو طرف :دی
دوستان یه مموریت گرفتم باید خون چنتا از نزادهای بازی رو با یه وسیله ای بگیری چطوری باید اینو حلش کرد
yahoo_18.gif
نزدیک Solitude یه غار هست به اسم Liar's retreat اونجا خون همه نوع هست به جز High elf .

وقتی‌ از پشت میزنی‌ با خنجر یه X6 دمیج اضافه می‌زنه. تو خواب هم دقیقاً اونجوری هست.

روش کشتن مخفیانه از پشت هست فقط. Assassins creed نیست که از بالا بپری رو طرف :دی
میدونم اما چجوری باید این علامت وسط همین که باهاش دزدی و کلا همه کار انجام میدیو حرف میزنی رو بگیرم کجاش تابشه بصورت مخفیانه کشتش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or