setstage quest id quest stageکدی هست که وقتی یکی بهت quest میده فقط همون رو تمومش کنی؟
setstage quest id quest stage
بجاQuest ID بایدID همون Quest رو بدی ،به جا Quest stage هم باید Stage پایانی اون ماموریت رو بدی
از منstage پایانی رو از کجا بفهمم؟
چند ساعت طول میکش تا به برسهWindhelm. اونطور ماموریتی هم وجود ندارهبعد از فتح Solitude با شورشی ها Ulfric غیبش زد کجاست ؟ تو نه تو کاخ Windhelm است نه تو Solitude دوستم میگه یه ماموریت گرفته که اونو پیدا کنه این ماموریت رو باید از کجا گرفت و جای Ulfric کجاست؟ یکی لطفا راهنمایی کنه ممنون
داداش لینک دانلودش رو لطفا برام بزارواقعا شگفت زده شدم که انقدر خرم من 841 ساعت بازی کردم که نصف این زمانو صرف نوشتن استراتژی فارسی بازی کردم
البته خوشبختانه یکی از موسسه ها استقبال کرده وقراره از من تهیه کنه ولی واقعا شاهکار 2011 هست این بازی
موقع شب که همه خوابیدن،یه نفر که خوابیده رو پیدا کن،آروم نزدیک شو بهش خونش رو بخور تا یکم حالت بهتر شه.سلام .من تو این بازی خون اشام شدم و خیلی چیزه مزخرفیه.الان میخوام خودمو درمان کنم.تو سایت خوندم باید برم پیش یه کسی به نام faida .ولی مشکل این جاست پیش هر کی میرم بهم حمله میکنه
نمیشه،فقط همون X stealth damage اضافه زده میشه موقع خواب هم.بچه ها چطوری میشه کسی که خوابه رو تو خواب بصورت مخفیانه کشتش؟؟؟
اینم یه عکس
![]()
نمیشه،فقط همون X stealth damage اضافه زده میشه موقع خواب هم.
وقتی از پشت میزنی با خنجر یه X6 دمیج اضافه میزنه. تو خواب هم دقیقاً اونجوری هست.یعنی چی؟؟
کلا چند تا روش مخفیانه کشتن با چاقو در بیداری رو بهم بگو
نزدیک Solitude یه غار هست به اسم Liar's retreat اونجا خون همه نوع هست به جز High elf .دوستان یه مموریت گرفتم باید خون چنتا از نزادهای بازی رو با یه وسیله ای بگیری چطوری باید اینو حلش کرد![]()
میدونم اما چجوری باید این علامت وسط همین که باهاش دزدی و کلا همه کار انجام میدیو حرف میزنی رو بگیرم کجاش تابشه بصورت مخفیانه کشتش؟وقتی از پشت میزنی با خنجر یه X6 دمیج اضافه میزنه. تو خواب هم دقیقاً اونجوری هست.
روش کشتن مخفیانه از پشت هست فقط. Assassins creed نیست که از بالا بپری رو طرف![]()