راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اسم مرحله و لطفا جاي مهمان دار رو بدين
واسه حرف زدن با پسر ماموریتش اسم نداره، جز‌Radiant questها هست، بعد اینکه باهاش حرف زدی یه ماموریت میاد.

محل مهمان دار هم وقتی‌ وارد شهر شودی درست جلوت یه ساختمون هست،اونجا.

واسه حرف زدن با پسر ماموریتش اسم نداره، جز‌Radiant questها هست، بعد اینکه باهاش حرف زدی یه ماموریت میاد.

محل مهمان دار هم وقتی‌ وارد شهر شودی درست جلوت یه ساختمون هست،اونجا.
سلام!
من تو یک مرحله گیر افتادم همون جایی که میخواد بره مهمونی
بعد من رفتم مهمونی هیچی هم ندارم الان فقط لباس و کفش پارتی داده
حالا میخوام نگهبانا رو بکشم چطور اینکار رو انجام بدم؟بدو نشمشیر و سلاح؟

سلام!
من تو یک مرحله گیر افتادم همون جایی که میخواد بره مهمونی
بعد من رفتم مهمونی هیچی هم ندارم الان فقط لباس و کفش پارتی داده
حالا میخوام نگهبانا رو بکشم چطور اینکار رو انجام بدم؟بدو نشمشیر و سلاح؟
اگه قبل اونجا تو خود شهر وسایل رو به اون الف داده باشین تو اون جعبه هست، اگه نداده باشین هیچی‌ ندارین دیگه :دی راهی‌ نیست باید از اول لود کنین.

دوستان یه مموریت فرعی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید مموریت forbidden legend که باید بری تو مقبرههای اینا که اسکلتن دنبال تیکههای یه گردنبند مقبره saarthal درش قفله چجوری باید بازش کنم کیلیدشو از کجا باید گیر اورد

دوستان یه مموریت فرعی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید مموریت forbidden legend که باید بری تو مقبرههای اینا که اسکلتن دنبال تیکههای یه گردنبند مقبره saarthal درش قفله چجوری باید بازش کنم کیلیدشو از کجا باید گیر اورد
باید ماموریت‌هایCollege of winterhold رو بری تا باز شه.

سلام
کسی هست به من کمک کنه!!!!
بعضی از مراحل بازی قاتی کردن یعنی باگیدن و هیچ جوری تموم نمشن!!!!
مثلا یه جا قرار بود مثل بچه آدم بری تو قلعه و با دختره حرف بزنی و بری طبقه بالا مادرش رو بکشی!!! من از رو کو ها پریدم توقلعه و دیدم یه جادو گر احمق داره بازی میکنه! زدم ترکوندمش!! نگو ننه این دختره بوده.!!! حالا که میریم بالا خبری از مادره نی چون ترکدیه و جسدش پودر شده!!! همینجوری مونده مرحله رو هوا!!!
مراحل دیگه هم بعضی هاش به حالت های دبگه به فنا رفتن!!
خواهش میکنم کمک کنید.
یه کد بود به اسم getquestcompleted که هر چی میزنم جواب نمیده!!!
آیا راهی هست؟؟؟؟
===
راستی این مرحله افسانه ممنوعهforbiden legend رو هم قات زده برا من.. یعنی هر 3 تا گردنبدن رو گرفتم تمام کوئست ها تیک خورده اما هیچ اتفاقی نمیافته......

سلام
کسی هست به من کمک کنه!!!!
بعضی از مراحل بازی قاتی کردن یعنی باگیدن و هیچ جوری تموم نمشن!!!!
مثلا یه جا قرار بود مثل بچه آدم بری تو قلعه و با دختره حرف بزنی و بری طبقه بالا مادرش رو بکشی!!! من از رو کو ها پریدم توقلعه و دیدم یه جادو گر احمق داره بازی میکنه! زدم ترکوندمش!! نگو ننه این دختره بوده.!!! حالا که میریم بالا خبری از مادره نی چون ترکدیه و جسدش پودر شده!!! همینجوری مونده مرحله رو هوا!!!
مراحل دیگه هم بعضی هاش به حالت های دبگه به فنا رفتن!!
خواهش میکنم کمک کنید.
یه کد بود به اسم getquestcompleted که هر چی میزنم جواب نمیده!!!
آیا راهی هست؟؟؟؟
===
راستی این مرحله افسانه ممنوعهforbiden legend رو هم قات زده برا من.. یعنی هر 3 تا گردنبدن رو گرفتم تمام کوئست ها تیک خورده اما هیچ اتفاقی نمیافته......
واسه اون ماموریت بزن setstage dunDarklightQST 50 تا ماموریت تموم شده حساب بشه
واسه Forbidden legend هم بزنsetstage dunGauldursonQST 150, تا تموم شده حساب بشه.

راستی یه در مثل در انجمن تاریکی تو شهر downstar پیدا کردم.. کوئستش رو کسی میدونه کی میده؟

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:23 PM ارسال شده بود ----------

دمت گرم.. اینا رو از کجا گیر آوردی؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or