راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
یه سوالی داشتم ممنون می شم جواب بدید
نمی شه اسبی خرید که بره همیشه مال خودت باشه مثه بازی رد دد؟؟؟؟؟؟مسیرهایی که باید بری خیلی طولانی هستن و پیاده خیلی طول می کشه آخه.
میشه اسبی داشته باشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اچند بار سوار اسب شدم ولی بعده رفتن تو غار یا جای دیگه وقتی میای بیرون دیگه اسبی اونجا نیس

بازی رو تا level چند میتونم برم دیگه کامل شه؟
و کجا ها برای level گرفتن عالیه؟ لطفاً آدرس کامل بدید
ممنون
راستی آقای نویسنده لطفاً مقاله ای درمورد one hand - two hand و ... قرار بدید که ما مردیم!
Level 81
همهٔ غار‌های بازی برایLEvel گرفتن عالی هستن + ماموریت‌های فرعی

یه سوالی داشتم ممنون می شم جواب بدید

نمی شه اسبی خرید که بره همیشه مال خودت باشه مثه بازی رد دد؟؟؟؟؟؟مسیرهایی که باید بری خیلی طولانی هستن و پیاده خیلی طول می کشه آخه.
میشه اسبی داشته باشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اچند بار سوار اسب شدم ولی بعده رفتن تو غار یا جای دیگه وقتی میای بیرون دیگه اسبی اونجا نیس
هر اسبی بگیری مال خودت می‌شه واسه همیشه،ولی‌ اگه ازش پیاده بشی میره به اصطبل نزدیک‌ترین شهر، ماموریت‌هایdark brotherhood رو بری یه ‌اسب میگیری دیگه نمیره

سلام
من الان تو اون شهریم که اسکله داره,یعنی بار اول هست که اومدم تو اون شهر.بعده اینکه رفتم بالا و تو قلعه یا شهر یه غذاخوری بود که با یه مرده صحبت کردم و از اون قلعه اومدم بیرون و رفتم پایین کنار یه اسطبل که یه زن یا یه مرد اونجا منتظرم بود من انگلیسین ضعیفه و اون زن یا مرده ازم یه چیزی می خواد,کسی می دونه منظورش چیه یا باد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
من اونجاش موندم
ممنون

سلام
من الان تو اون شهریم که اسکله داره,یعنی بار اول هست که اومدم تو اون شهر.بعده اینکه رفتم بالا و تو قلعه یا شهر یه غذاخوری بود که با یه مرده صحبت کردم و از اون قلعه اومدم بیرون و رفتم پایین کنار یه اسطبل که یه زن یا یه مرد اونجا منتظرم بود من انگلیسین ضعیفه و اون زن یا مرده ازم یه چیزی می خواد,کسی می دونه منظورش چیه یا باد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
من اونجاش موندم
ممنون
اسم ماموریت چی‌ هست؟ اگه رو پی‌ سی‌ هستین Jرو بزنین ببینین اسم ماموریت رو.

سال نو مبارك و ممنون از راهنمايي شما جناب Hunter387 ! هنوز فرصت نكردم امتحان كنم ببينم راهنمايي شما درست در مياد يا نه ولي به هر حال ممنون . مهارت من 92 است و ميتوانم زره Deadric رو آپگريد كنم ولي نميدونم سنگ هاي Deadric رو از كجا پيدا كنم براي همين فعلا آپگريد اش نكردم اگه ميشه آدرس بدين اين سنگ ها رو از كجا پيدا كنم ممنون .

سال نو مبارك و ممنون از راهنمايي شما جناب Hunter387 ! هنوز فرصت نكردم امتحان كنم ببينم راهنمايي شما درست در مياد يا نه ولي به هر حال ممنون . مهارت من 92 است و ميتوانم زره Deadric رو آپگريد كنم ولي نميدونم سنگ هاي Deadric رو از كجا پيدا كنم براي همين فعلا آپگريد اش نكردم اگه ميشه آدرس بدين اين سنگ ها رو از كجا پيدا كنم ممنون .
Ebony ingot یاDaedra heart ؟
ingot رو که میتونی‌ بخری از اکثر مغازه دار ها،یکی‌ توWhiterun هست هر دو روز یبار یدونه میاره.

در موردheart هم یدونه طبقه پایینjorravskr هست توWhiterun، چهار توShrine of mehrnus dagon نزدیکDawnstar،یدونه هم تو hall of Vigilant بازم نزدیکdawnstar. هر چند روز یبار همrespawn میشن.

سلام دوستان لطفا نحوه عضو شدن در dark brotherhood رو بصورت کامل توضیح بدین ممنون
چیز سختی نیست که کامل توضیح داده بشه،برو شهرWindhelm ، اونجا از مهماندار شهر سوال بپرس درباره شایعه ها، بهت میگه که یه پسر می‌خوادDB رو احضار کنه، یه ماموریت میاد تو JOurnal ، اونو انجام بده، چند روز صبر کن، بعدا یجا بخواب، تو خواب میان میدزدنت،بعدا رسما عضوشون میشی‌ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or