راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
نه تو markrath نیست تو کوئست trinity restored جنوب شهر riften کنار nightingale hall.
مورد دوم هم خیلی به دردم خورد ممنون.
آهان، اگه فقطkarliah نیست بزنینprid 00058F1A بعدا بزنینmoveto player تا ظاهر شه.
اگهbrynjolf هم نیست اول بزنینprid 00020545 بعدا بزنینmoveto player تا اونم ظاهر شه.

اقا سلام
توی مرحله ی the blessings of nature توی قسمت retrieve elder gleam sap بای چی کار کنم
توی یک قاره میریم یک درخته است می خوایم بریم بالا یک ریشه هایی نمی ذاره بریم بالا
چی کار کنم ؟

اقا سلام
توی مرحله ی the blessings of nature توی قسمت retrieve elder gleam sap بای چی کار کنم
توی یک قاره میریم یک درخته است می خوایم بریم بالا یک ریشه هایی نمی ذاره بریم بالا
چی کار کنم ؟
با اون خنجره که گرفتی-فکر کنم Nettlebane بود- به ریشه ها ضربه بزن
ویرایش:
من الان چند تا دراگون کشتم و چند نوع شات بهم داده ولی فقط 2 تاش فعاله واسه اینکه اون 3-4 تا غیر فعاله باید چی کار کنم فعال شه؟
در قسمت Magic و بخش Shout با استفاده از روح ها اونایی که قفلن رو باز کن.در PC باید R رو بزنی.
گوشه ی صفحه نوشته.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من تو ایکس باکس بازی میکنم level 6 هم هستم حالا برای اینکه giant ها و ترول های رو اعصاب رو بکشم راحت ترین راه ها چیه؟

سلام دوستان
من تو ایکس باکس بازی میکنم level 6 هم هستم حالا برای اینکه giant ها و ترول های رو اعصاب رو بکشم راحت ترین راه ها چیه؟
فعلا هیچی‌ :دی ازشون دوری کنی‌ بهتره،بعدا کهLevel up بشی سلاح‌هات هم قوی تر شه میتونی‌ راحت بکشی.
البته الانم باhealing potion اینا میتونی‌ چند ثانیه جلوشون دوام بیاری :دی

فعلا هیچی‌ :دی ازشون دوری کنی‌ بهتره،بعدا کهLevel up بشی سلاح‌هات هم قوی تر شه میتونی‌ راحت بکشی.
البته الانم باhealing potion اینا میتونی‌ چند ثانیه جلوشون دوام بیاری :دی
تا level چند قوی میشم؟
سوال بعد اینه که چرا درمورد one hand مقاله ای نیست؟(پست اول ) هر چی گشتم نبود!

سلام
سال نو همگی مبارک
من تازه skyrim و شروع کردم و الان اوجای هستم که تو غاره و 3 تا تخته سنگ هست که وقتی وایمیسی جلوشون به رنگ قرمز روشن می شن و دروازه ها باز می شن.میشه بگید چطوری باید اونارو روشن نگه دارم و از دروازه ها رد شم؟؟؟؟؟؟
ممنون

تا level چند قوی میشم؟
سوال بعد اینه که چرا درمورد one hand مقاله ای نیست؟(پست اول ) هر چی گشتم نبود!
17-18اینا.

مقاله رو هم نمیدونم،از نویسنده بپرس :دی
سلام
سال نو همگی مبارک
من تازه skyrim و شروع کردم و الان اوجای هستم که تو غاره و 3 تا تخته سنگ هست که وقتی وایمیسی جلوشون به رنگ قرمز روشن می شن و دروازه ها باز می شن.میشه بگید چطوری باید اونارو روشن نگه دارم و از دروازه ها رد شم؟؟؟؟؟؟
ممنون
معما‌های قبل اونجارو حل کردی؟:دی بسیار عالی‌ :دی.
واسه رد شدن از در باید از Whirlwind sprint استفاده کنی‌(همون‌Shoutای که سریع میدو‌ای واسه چند ثانیه) وقتی‌ در‌ها باز شدن اونو بزن تا بسته شه از وسطشن رد شو.

بازی رو تا level چند میتونم برم دیگه کامل شه؟
و کجا ها برای level گرفتن عالیه؟ لطفاً آدرس کامل بدید
ممنون
راستی آقای نویسنده لطفاً مقاله ای درمورد one hand - two hand و ... قرار بدید که ما مردیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or