آهان، اگه فقطkarliah نیست بزنینprid 00058F1A بعدا بزنینmoveto player تا ظاهر شه.نه تو markrath نیست تو کوئست trinity restored جنوب شهر riften کنار nightingale hall.
مورد دوم هم خیلی به دردم خورد ممنون.
اون ۲ نفر که باید بیان میان دیگهاون کدها رو زدم دو نفر میان ولی هیچ چی نمی گن می رن، روشون E هم زدم فایده نداره
Sure There isفایده نداره انگار این بازی دلش نمی خواد تموم بشه
راهی نداره که از این مرحله بپره. کدی، چیتی، چیزی نداره
اقا سلام
توی مرحله ی the blessings of nature توی قسمت retrieve elder gleam sap بای چی کار کنم
توی یک قاره میریم یک درخته است می خوایم بریم بالا یک ریشه هایی نمی ذاره بریم بالا
چی کار کنم ؟
در قسمت Magic و بخش Shout با استفاده از روح ها اونایی که قفلن رو باز کن.در PC باید R رو بزنی.من الان چند تا دراگون کشتم و چند نوع شات بهم داده ولی فقط 2 تاش فعاله واسه اینکه اون 3-4 تا غیر فعاله باید چی کار کنم فعال شه؟
فعلا هیچیسلام دوستان
من تو ایکس باکس بازی میکنم level 6 هم هستم حالا برای اینکه giant ها و ترول های رو اعصاب رو بکشم راحت ترین راه ها چیه؟
تا level چند قوی میشم؟فعلا هیچیازشون دوری کنی بهتره،بعدا کهLevel up بشی سلاحهات هم قوی تر شه میتونی راحت بکشی.
البته الانم باhealing potion اینا میتونی چند ثانیه جلوشون دوام بیاری![]()
17-18اینا.تا level چند قوی میشم؟
سوال بعد اینه که چرا درمورد one hand مقاله ای نیست؟(پست اول ) هر چی گشتم نبود!
معماهای قبل اونجارو حل کردی؟سلام
سال نو همگی مبارک
من تازه skyrim و شروع کردم و الان اوجای هستم که تو غاره و 3 تا تخته سنگ هست که وقتی وایمیسی جلوشون به رنگ قرمز روشن می شن و دروازه ها باز می شن.میشه بگید چطوری باید اونارو روشن نگه دارم و از دروازه ها رد شم؟؟؟؟؟؟
ممنون