sajjadpahlevan
کاربر سایت
آقا سلام دیگه دارم دیوانه میشم توی یکی از این کوئست ها میگه negotiate a truce میرم روی صندلی میشینم بعد با هم صحبت میکنیم و همه ساکت میشن و بازی هیچ تغییری نمکنه لطفا کمک کنید
با ~ کنسول رو باز کنین بعدا بزنین setstage MQ302 180آقا سلام دیگه دارم دیوانه میشم توی یکی از این کوئست ها میگه negotiate a truce میرم روی صندلی میشینم بعد با هم صحبت میکنیم و همه ساکت میشن و بازی هیچ تغییری نمکنه لطفا کمک کنید
پایین کوه یه روستایی هست به اسمIVerstead ، از اونجا راه هست.آقا تو مر حله ي the way of the voice بايد از كجا برم بالاي كوه ؟
ممنون اگر كمك كنين
شما اول با جادوهایFlames,Frostbite اون نور هارو بیارین رو خطهای سقف ( جادو هارو به اون آینهها بزنین) بعدا با دکمهها آینههایی که حرکت میکنن رو بیارین رو نور هااقا سلام من توی مرحله ی REVEALLING THE UNSEEN توی قسمت POCUS THE OCULOY گیر کردم اونجایی که باید یک دکمه ای رو بزنیم تا اون چیز های رو سقف بچرخه تا یک چیزی بشه لطفا بهم کمک کنید
1-تو ماموریتهایRadiant یه ماموریت هست که بری خونه جدیدت رو ببینی، اونو اکتیو کن ببین کجا هست.سلام آقایون من چندتا سوال داشتم که میپرسم:1)من خونه خریدم ولی نمی دونم کجاست 2)این temple of mara کجای نقشه است ؟ممنون
اقا منم 2 تا سوال داشتم
1- چه طوری خونه بخرم
2- اقا توی این مرحله ی THE EYE OF MAGNUS توی قسمت DEFEAT ANCANO یارو ANCANO هی دار به گویه برق پرتاب می کنه بعد اون پیرمرده میاد باههاش حرف میزنه اونم بهش هدیه میده خشکش میکنه:d بعدش باز به گوی شلیک می کنه گوی باز میشه اون ANCANO هم هر چه بهش ضربه بزنیم نمی میره 1 ساعته ما رو الاف خودش کرده چی کارش کنم
1-اول بایدThane بشی بعدا، بعد انجام چند تا ماموریت واسه مردم شهر و حرف زدن با Thane,Jarl میشی، بعدا بهش بگی میخوام خونه بخرم میفروشه1- خب چی بهش بگم تا خونه بهم بده
2- اقا من همیچی جادویی ندارم چی کار کنم؟ باید همین طوری باهاش بجنگم تا ببریم؟
باید یه دستت اونو بگیری، یه دستت هم یه سلاح دیگه، یدونه از اون بهش بزنی تا سپرش برداشته شه بعدا با یه شمشیرای چیزی بزنیش تا جونش کم شه.اقا اون اسلحه رو پیدا کردم فرداشتمش ولی هر چی بهش ضزبه می زنم جونش کم نمیشه طریقه استفادش رو هم بگید لطفا