شما Staffرو روش بزن همینطوری نگهدار تا انرژی رو ازش بگیر همینطوری نگه دار یکم، بعدا برو با شمشیر بزنش (Staff رو ول نکنمرسی ولی نشد
یک باز زدمش سپرش ور داشته نشد 2 باز زدم نشد نگه داشتم نشد چی کار کنم؟
یعنی یه چیزی پوشیدین یا خوردین که بر اون اسکیل اثر مثبت گذشتهسلام.بر وبچ این قسمت کواکب پرک ها و اینا وقتی سبز میشه معنیش چیه؟:d
![]()
1-بیایین بیرون از اونجا همهٔImperial soldier هارو بکشین.اقا سلام
اقا من 2 تا مرحله باهم گیر کردم
1- توی مرحله ی Resue From Fort Neugard توی قسمت The Over The Fort رفتم توی اون خرابه گاردی اونجا بود یارو رو که فلش زده بود گفتم Follow Me اون هم دنبالم امد بعدش رفتیم توی اون زندان زندانی ها رو ازاد کردیم هم امدم بیرون دیگه فلشی نیست که چی کار کنم چی کار نکنم اون گاردها هم یک طوری جست گرفتن انگار می خوان ازشون عکس بگیرن:d
2- توی مرحله ی Liberation Of Skyrim توی قسمت Liberation Falkreath Hold رفتم اونجایی که مثل یک پنجه خرس است پیش اون یارو که رفتیم باهم یک شهر رو گرفتیم باهم حرف می زنیم بعد اون هم مثل چی بهم نگاه میکنه هیچ فلشی هم نداره که بفهمم چی کار کنم چی کار نکنم
ممنون میشم سریع کمکم کنید![]()
خوب تو level پایین میرین اونجوری میشه1-خب اون طوری که میان همه ی سربازاشون رو سر من من رو می کشن نمیشه که این طوری که هر جا برم بهم حمله می کنند
THIS?سلام خدمت همه
از جمله آقا کاوه
یادمه تو یه تاپیک در نورد گروه ها و نحوه رفتن به اون ها بود!
میشه pls آدرس این متنو بزارید؟![]()
1- اسم ماموریت چیه؟؟اقا سلام
مثل همیشه 2 تا قسمت گیر کردم که یکیش اصلا ربتی به مرحله ها نداره
1- اقا رفتیم بعد از جنگ که همه جا رو گرفتیم توی یک شهری اونجا یک دختره ای روح بود امد با من حرف زد بعد غیب شد حالا نمی دونم کجاست
2- اقا یک تیر توی بدن من رفته هرکار می کنم در نمی یاد انگار باید تا اخر عمر کنارم باشه یک رمزی چیزی ندارید این تیره رو از بدنم دریارم
فلشه قبر رو نشون میده؟منم همین مشکلو داشتم.باید صبر کنی تا یکی بیاد سر قبر تو رو ببینه بهت حمله می کنه بکشش و بگردش بعد فک کنم میری خونه آلوا میکشیش و دفتر خاطراتشو برمیداری.بعد که میای روحه دختره ظاهر میشه.1- اقا محل قبرش رو پیدا کردم ولی هرکار می کنم قبرش باز نمیشه اسم مرحلش Laid To Rest در قسمت Find Helgi After Dark است
2- اقا ممنون نه تنها تیرش کنده نشد بلکه یک تیر دیگه هم اضافه شد