راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
مرسی ولی نشد
یک باز زدمش سپرش ور داشته نشد 2 باز زدم نشد نگه داشتم نشد چی کار کنم؟
شما Staffرو روش بزن همینطوری نگهدار تا انرژی رو ازش بگیر همینطوری نگه دار یکم، بعدا برو با شمشیر بزنش (Staff رو ول نکن :دی تا اینکه کشته بشه روش نگه دار)

سلام.بر وبچ این قسمت کواکب پرک ها و اینا وقتی سبز میشه معنیش چیه؟:d

45990141146612814934.jpg

اقا سلام
اقا من 2 تا مرحله باهم گیر کردم
1- توی مرحله ی Resue From Fort Neugard توی قسمت The Over The Fort رفتم توی اون خرابه گاردی اونجا بود یارو رو که فلش زده بود گفتم Follow Me اون هم دنبالم امد بعدش رفتیم توی اون زندان زندانی ها رو ازاد کردیم هم امدم بیرون دیگه فلشی نیست که چی کار کنم چی کار نکنم اون گاردها هم یک طوری جست گرفتن انگار می خوان ازشون عکس بگیرن:d
2- توی مرحله ی Liberation Of Skyrim توی قسمت Liberation Falkreath Hold رفتم اونجایی که مثل یک پنجه خرس است پیش اون یارو که رفتیم باهم یک شهر رو گرفتیم باهم حرف می زنیم بعد اون هم مثل چی بهم نگاه میکنه هیچ فلشی هم نداره که بفهمم چی کار کنم چی کار نکنم
ممنون میشم سریع کمکم کنید:);)

اقا سلام
اقا من 2 تا مرحله باهم گیر کردم
1- توی مرحله ی Resue From Fort Neugard توی قسمت The Over The Fort رفتم توی اون خرابه گاردی اونجا بود یارو رو که فلش زده بود گفتم Follow Me اون هم دنبالم امد بعدش رفتیم توی اون زندان زندانی ها رو ازاد کردیم هم امدم بیرون دیگه فلشی نیست که چی کار کنم چی کار نکنم اون گاردها هم یک طوری جست گرفتن انگار می خوان ازشون عکس بگیرن:d
2- توی مرحله ی Liberation Of Skyrim توی قسمت Liberation Falkreath Hold رفتم اونجایی که مثل یک پنجه خرس است پیش اون یارو که رفتیم باهم یک شهر رو گرفتیم باهم حرف می زنیم بعد اون هم مثل چی بهم نگاه میکنه هیچ فلشی هم نداره که بفهمم چی کار کنم چی کار نکنم
ممنون میشم سریع کمکم کنید:);)
1-بیایین بیرون از اونجا همهٔImperial soldier هارو بکشین.
2-قسمت Liberate Falkreath Hold با تموم کردن ماموریتRescue From fort Neugrad ادامه پیدا می‌کنه

1-خب اون طوری که میان همه ی سربازاشون رو سر من من رو می کشن نمیشه که این طوری که هر جا برم بهم حمله می کنند
خوب تو level پایین میرین اونجوری می‌شه :دی یکم آرمور و سلاح خفن با چند تا Potion خوب جمع کنین بعدا برین به جنگ.

باید تا وقتی‌ همهٔ خط‌هاشون بشکنه بکشینشون.

اقا سلام
مثل همیشه 2 تا قسمت گیر کردم که یکیش اصلا ربتی به مرحله ها نداره
1- اقا رفتیم بعد از جنگ که همه جا رو گرفتیم توی یک شهری اونجا یک دختره ای روح بود امد با من حرف زد بعد غیب شد حالا نمی دونم کجاست
2- اقا یک تیر توی بدن من رفته هرکار می کنم در نمی یاد انگار باید تا اخر عمر کنارم باشه یک رمزی چیزی ندارید این تیره رو از بدنم دریارم

اقا سلام
مثل همیشه 2 تا قسمت گیر کردم که یکیش اصلا ربتی به مرحله ها نداره
1- اقا رفتیم بعد از جنگ که همه جا رو گرفتیم توی یک شهری اونجا یک دختره ای روح بود امد با من حرف زد بعد غیب شد حالا نمی دونم کجاست
2- اقا یک تیر توی بدن من رفته هرکار می کنم در نمی یاد انگار باید تا اخر عمر کنارم باشه یک رمزی چیزی ندارید این تیره رو از بدنم دریارم
1- اسم ماموریت چیه؟؟
2-معمولا باید دوباره تیر بخوری تا این تیر غیب بشه.

1- اقا محل قبرش رو پیدا کردم ولی هرکار می کنم قبرش باز نمیشه اسم مرحلش Laid To Rest در قسمت Find Helgi After Dark است
2- اقا ممنون نه تنها تیرش کنده نشد بلکه یک تیر دیگه هم اضافه شد

1- اقا محل قبرش رو پیدا کردم ولی هرکار می کنم قبرش باز نمیشه اسم مرحلش Laid To Rest در قسمت Find Helgi After Dark است
2- اقا ممنون نه تنها تیرش کنده نشد بلکه یک تیر دیگه هم اضافه شد
فلشه قبر رو نشون میده؟منم همین مشکلو داشتم.باید صبر کنی تا یکی بیاد سر قبر تو رو ببینه بهت حمله می کنه بکشش و بگردش بعد فک کنم میری خونه آلوا میکشیش و دفتر خاطراتشو برمیداری.بعد که میای روحه دختره ظاهر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or