راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
نه واقعا نمی دونستم که چه طوری اسم ماموریت رو میشه الان هم نمی دونم میشه یکی به ما لطف کنه بگه؟خودمم از رمز زدن خوشم نمی یاد

---------- نوشته در 10:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:19 PM ارسال شده بود ----------

اقا ما از رمز استفاده نمی کنیم تا شما توضیح دهید ممنون

نه واقعا نمی دونستم که چه طوری اسم ماموریت رو میشه الان هم نمی دونم میشه یکی به ما لطف کنه بگه؟خودمم از رمز زدن خوشم نمی یاد

---------- نوشته در 10:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:19 PM ارسال شده بود ----------

اقا ما از رمز استفاده نمی کنیم تا شما توضیح دهید ممنون
رو کامپیوتر بازی می‌کنین؟ اگه آره دکمه J رو بزنین بعدا اونی که فلش خورده رو اسمشو بگین.

اسم ماموریت:
forbidden legend
اقا مجسمه ها رو چه شکلی در بیارم توی یک غاری که داخل گودالی میشی توش اب داره میری جلو مجسمه ها رو میبینید

سلام چه طوری مرحله های بیشتری رو ازاد کنم
یعنی چی مرحله های بیشتر ؟؟ منظورت ماموریت های بیشتر هست اگه اره که گاهی از دل یک ماموریت بوسیله ی یک نامه یا صحبتهای شخصی ماموریت دیگه ای ازاد میشه . بعد هم میتونی با رفتن به نقاط مختلف وصحبت کردن با اشخاص ببینی نیاز به چیزی دارن یا کمک میخوان که این طوری بازهم ماموریت بدست میاری . ماموریت های فرعی هم شامل بونتی یا پیدا کردن اشیا و گیاه یا وسیله هاست .

ساخت تير براي تيركمان

با سلام خدمت دوستان.

براي خودم يه سوال پيش امده بود كه چجوري ميشه تو بازي پير براي تيركمان درست كرد؟ چون اصلا تو اهنگري همچين امكاني نداره يا بايد بخري يا بايد پيدا كني .
اخرش راهشو پيدا كردم. بايد يه مد به بازي اضاف بشه. اونوقت هر چندتا كه خواستي از تير هاي مختلف ميسازي (البته اوني كه قابليت ساختشوبا توجه به پرك هاي اهنگريت داري). ليست مشخصات تيرهاي موجود بازي رو ميزارم.
87560185d661c72235278f643422a14d.jpg

براي اضافه كردن اين قابليت به بازي بايد چندتا فايل به پوشه محل نصب بازي اضافه كنيد. دانلود فايل

مراحل نصب:
1. فايل دانلود شده را اكستركت كنيد.
2. محتويات پوشه DATA را كپي كنيد.
3. به محل نصب بازي رفته و فايل هاي كپي شده را درون پوشه ديتا پيست كنيد. دقت كنيد اگر پوشه Script موجود بود فقط فايل .pex را درون پوشه موجود پيست كنيد.
4. حال به پوشه my document/my Games/skyrim رفته و فايل Skyrimperfrenc.ini را با نت پد باز كنيد. اخر ليست عبارت bEnableFileSelection=1 را زير عبارت [lancher] اضافه كنيد.
5. به محل نصب بازي برويد و لانچر بازي را اجرا كرده ، گزينه DATA FILE را انتخاب و تيك گزينه هايي كه تيك ندارند را بزنيد و ان را تاييد كنيد.
6. لانچر را بسته و بازي را اجرا كنيد.

حال در همه اهنگري ها مي توانيد با داشتن مواد اوليه لازم تيرهاي مورد نظر را بسازيد. غير از Nord hero arrow كه فقط بعد از اتمام تمام مراحل و ماموريت هاي Compagion در Skyforge قابل ساخت است.

[LTR] -- RECIPES --
Fletchings
3 Hawk Feathers OR 3 Hagraven Feathers OR 3 Quills OR 3 Chicken Feathers
- Crafted at the tanning rack

Iron Arrow (50)
5 Firewood, 5 Iron Ingot
- No special requirements. Craftable from the start.

Steel Arrow (50)
5 Firewood, 2 Iron Ingot, 2 Steel Ingot
- Requires Steel Smithing perk.

Ancient Nord Arrow (50)
5 Firewood, 1 Iron Ingot, 2 Steel Ingot
- Requires Skyforge crafting unlocked.
- Can only be crafted at the Skyforge.

Orcish Arrow (50)
5 Firewood, 1 Orichalcum Ingot, 1 Iron Ingot, 1 Steel Ingot, 1 Fletchings
- Requires Orcish Smithing perk.

Dwarven Arrow (50)
5 Firewood, 1 Dwarven Metal Ingot, 1 Iron Ingot, 1 Steel Ingot, 1 Fletchings
- Requires Dwarven Smithing perk.

Elven Arrow (50)
5 Firewood, 1 Refined Moonstone, 1 Quicksilver Ingot, 1 Fletchings
- Requires Elven Smithing perk.

Glass Arrow (50)
5 Firewood, 1 Refined Moonstone, 1 Refined Malachite, 1 Fletchings
- Requires Glass Smithing perk.

Ebony Arrow (50)
5 Firewood, 1 Ebony Ingot, 1 Fletchings
- Requires Ebony Smithing perk.

Nord Hero Arrow (50)
5 Firewood, 250 Ancient Nord Arrow, 10 Steel Ingot, 5 Iron Ingot, 1 Fletchings
- Requires Skyforge crafting unlocked.
- Can only be crafted at the Skyforge.

Daedric Arrow (100)
10 Firewood, 2 Ebony Ingot, 1 Daedra Heart, 2 Fletchings
- Requires Daedric Smithing perk.

[/LTR]

آخرین ویرایش:
سلام من به مشکل خوردم
توی ابتدای مرحله Elder Knowledge بعد از صحبت با اون اژدها ، برای فهمیدن جای scrolls پیش urag میرم ، باهاش صحبت می کنم اما چیزی برای ادامه بدست نیارم ، نمیدونم باید چی کار کنم .
لطفا راهنمایی کنید

سلام من به مشکل خوردم
توی ابتدای مرحله Elder Knowledge بعد از صحبت با اون اژدها ، برای فهمیدن جای scrolls پیش urag میرم ، باهاش صحبت می کنم اما چیزی برای ادامه بدست نیارم ، نمیدونم باید چی کار کنم .
لطفا راهنمایی کنید
جلوش یه کتاب هست اونو بخون بعدا باهاش درست کن. اگه درست نشد ماموریت‌های رو تموم کن بعدا باهاش حرف بزن.. اگه بازم درست نشد و رو پی‌ سی‌ هستین setstage MQ205 80رو تو Command screen بزنین

جلوش یه کتاب هست اونو بخون بعدا باهاش درست کن. اگه درست نشد ماموریت‌های رو تموم کن بعدا باهاش حرف بزن.. اگه بازم درست نشد و رو پی‌ سی‌ هستین setstage MQ205 80رو تو Command screen بزنین
ممنون . کتابی که جلوشه رو خوندم درست شد :d

کمک یه باگه فجیح

یه باگه فجیح تو مرحلهی BLINDSIGHTED اونجا که یارو چشم مجسمه رو میکنه بعد یارو رو میکشیش بعد کل اونجا رو آب برمیداره فرار میکنی بعدش که بر میگردم Karliah تو آبه باید باهاش حرف بزنی افتاده تو بازی . من دارم با ps3 بازی میکنم و نمی دونم چجوری با این زنیکه صحبت کنم اونهایی که با ps3 این مرحله رو رد کردن بیان کمک دارم دیوونه میشم

یه باگه فجیح تو مرحلهی BLINDSIGHTED اونجا که یارو چشم مجسمه رو میکنه بعد یارو رو میکشیش بعد کل اونجا رو آب برمیداره فرار میکنی بعدش که بر میگردم Karliah تو آبه باید باهاش حرف بزنی افتاده تو بازی . من دارم با ps3 بازی میکنم و نمی دونم چجوری با این زنیکه صحبت کنم اونهایی که با ps3 این مرحله رو رد کردن بیان کمک دارم دیوونه میشم
گفتم که،روPS 3 هیچ راهی‌ نیست جز اینکه بری زیر آب، خودتو هی‌ بکوبی بهش حرکتش بدی بیاریش بیرون. :d
یه راه دیگه هم هست که سیو قبل اونجارو لود کنین،
یا حدود صد بار برین بیرون از غار برگردین تو،شاید در بیان. لود کردن سیو بهترین راه هست.

ای وای پس بدبخت شدم چون این زنه که تکون نمی خوره و لود قبل از مرحله هم ندارم
ببینم میشه سیوهای یک نفر دیگر رو با ps3 گرفت اگه میشه توضیح بدین لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or