بالا هر مجسمه رو نگاه کنی،حالتای که باید در اون حالت قرار بگیره نشون داده شده.داداش میرم یک عکس می گیرم میارم
یعنی منظورت اینه که واسه اینکه عضوشون شی چه نژادی برداری؟سلام
میگم گروه دارک برادرهود چه نژادی هستن یعنی منظورم اینه که چه نژادی براشون خوبه؟؟؟
یعنی منظورت اینه که واسه اینکه عضوشون شی چه نژادی برداری؟
با همهٔ نژادها میشه عضوشون شد ولی چون بیشتر رو مخفی کاری متمرکز هستن Khajiitبهتر هست.
مختصرش اینه که باید برای جلب اعتماد و عضویت تو این گروه یک سری اشخاص رو بکشی که ممکن هست از رتبه و مقام پائین یا بالایی برخوردار باشن . اکثر این کشتن ها هم باید بدون جلب توجه صورت بگیره تا در نهایت قرادادی رو برای عضویتت تو این گروه منعقد میشه که نهایتا عضو این گروه میشی ولی عضویت تو این گروه ممکنه در ارتباطت با سایر گروه ها تغییر ایجاد کنه.اره همین بود منظورم خب اگه با همه نژاد ها میشه من با همین نژادم برام سرغ عضویت فقط میمونه یه چیز
اونم اینه که برای عضویت چه کنم
مختصر بگید چیکارا باید کرد برای عضویت؟
واسه عضو شدن اولیه باید بری به Windhelm ماموریت یه پسر که میخواد Dark brotherhood احضار کنه رو انجام بدیاره همین بود منظورم خب اگه با همه نژاد ها میشه من با همین نژادم برام سرغ عضویت فقط میمونه یه چیز
اونم اینه که برای عضویت چه کنم
مختصر بگید چیکارا باید کرد برای عضویت؟
اختلال که ایجاد نمیکنه فقط گاردها یه چیزیی میگن بعضا بهتمختصرش اینه که باید برای جلب اعتماد و عضویت تو این گروه یک سری اشخاص رو بکشی که ممکن هست از رتبه و مقام پائین یا بالایی برخوردار باشن . اکثر این کشتن ها هم باید بدون جلب توجه صورت بگیره تا در نهایت قرادادی رو برای عضویتت تو این گروه منعقد میشه که نهایتا عضو این گروه میشی ولی عضویت تو این گروه ممکنه در ارتباطت با سایر گروه ها تغییر ایجاد کنه.
واسه عضو شدن اولیه باید بری به Windhelm ماموریت یه پسر که میخواد Dark brotherhood احضار کنه رو انجام بدی
=========
بقیه رو هم اونجوری که مجتبی خان گفتن انجام بدی
اختلال که ایجاد نمیکنه فقط گاردها یه چیزیی میگن بعضا بهت
اون ربطی به عضو شدن بهDB نداره، اون یکی از اعضایDB هست که اگه تحویلش بدی عصبی میشه بعدش از دستت،کمکش کنی بهتره. چون بعدا باهاش کار داریدرسته اما یه جاهایی دیدم میگن باید بری شمال جاده whiterun بعد به یه فری به اسم Cicero برسی وماموریتش رو انجام بدی و تحویلش بدی به گارد ها و اینا حالا من نمیدونم کدوم کارو بکنم؟؟
اون ربطی به عضو شدن بهDB نداره، اون یکی از اعضایDB هست که اگه تحویلش بدی عصبی میشه بعدش از دستت،کمکش کنی بهتره. چون بعدا باهاش کار داری
از تو Inn درباره شایعهها سوال کنی میگن،ولی قسمت شرقی شهر یه ساختمون هست به اسم Arentino residence باید بری اونجااها پس از همون روش شما میریم
فقط یه سوال دیگه این پسره تو کجای whindhelm هستش؟؟؟منظورم اینه که تو inn یا ... ؟؟
اگه تو WINDHELM از سربازا در مورد شایعات سوال کنی ادرس فردی به نام Aventus Aretino رو به شما میده که میگه قصد داره با DB ارتباط برقرار کنه بعد از طریق منوی ماموریت ها خونه اش رو پیدا میکنی که من خودم با شاه کلید:d درش رو باز کردم .اها پس از همون روش شما میریم
فقط یه سوال دیگه این پسره تو کجای whindhelm هستش؟؟؟منظورم اینه که تو inn یا ... ؟؟
من دیدم وقتی قرارداد برام نوشت یار همراهم بهم حمله کرد:d خیلی سریع لود زدم به سیو های قبلی بقیه کار رو به FUTURE موکول کردم:dخیلی ممنون از شما واقا هانتر387
دمتون hot:d
شما خودتون تو کدوم گروهین؟؟
من دیدم وقتی قرارداد برام نوشت یار همراهم بهم حمله کرد:d خیلی سریع لود زدم به سیو های قبلی بقیه کار رو به FUTURE موکول کردم:d