راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام

میگم گروه دارک برادرهود چه نژادی هستن یعنی منظورم اینه که چه نژادی براشون خوبه؟؟؟
یعنی‌ منظورت اینه که واسه اینکه عضوشون شی چه نژادی برداری؟

با همهٔ نژاد‌ها می‌شه عضوشون شد ولی‌ چون بیشتر رو مخفی‌ کاری متمرکز هستن Khajiitبهتر هست.

یعنی‌ منظورت اینه که واسه اینکه عضوشون شی چه نژادی برداری؟

با همهٔ نژاد‌ها می‌شه عضوشون شد ولی‌ چون بیشتر رو مخفی‌ کاری متمرکز هستن Khajiitبهتر هست.

اره همین بود منظورم خب اگه با همه نژاد ها میشه من با همین نژادم برام سرغ عضویت فقط میمونه یه چیز
اونم اینه که برای عضویت چه کنم
مختصر بگید چیکارا باید کرد برای عضویت؟

اره همین بود منظورم خب اگه با همه نژاد ها میشه من با همین نژادم برام سرغ عضویت فقط میمونه یه چیز
مختصرش اینه که باید برای جلب اعتماد و عضویت تو این گروه یک سری اشخاص رو بکشی که ممکن هست از رتبه و مقام پائین یا بالایی برخوردار باشن . اکثر این کشتن ها هم باید بدون جلب توجه صورت بگیره تا در نهایت قرادادی رو برای عضویتت تو این گروه منعقد میشه که نهایتا عضو این گروه میشی ولی عضویت تو این گروه ممکنه در ارتباطت با سایر گروه ها تغییر ایجاد کنه.

واسه عضو شدن اولیه باید بری به Windhelm ماموریت یه پسر که می‌خواد Dark brotherhood احضار کنه رو انجام بدی
=========
بقیه رو هم اونجوری که مجتبی‌ خان گفتن انجام بدی
مختصرش اینه که باید برای جلب اعتماد و عضویت تو این گروه یک سری اشخاص رو بکشی که ممکن هست از رتبه و مقام پائین یا بالایی برخوردار باشن . اکثر این کشتن ها هم باید بدون جلب توجه صورت بگیره تا در نهایت قرادادی رو برای عضویتت تو این گروه منعقد میشه که نهایتا عضو این گروه میشی ولی عضویت تو این گروه ممکنه در ارتباطت با سایر گروه ها تغییر ایجاد کنه.
اختلال که ایجاد نمی‌کنه :دی فقط گارد‌ها یه چیزیی‌ میگن بعضا بهت

واسه عضو شدن اولیه باید بری به Windhelm ماموریت یه پسر که می‌خواد Dark brotherhood احضار کنه رو انجام بدی
=========
بقیه رو هم اونجوری که مجتبی‌ خان گفتن انجام بدی

اختلال که ایجاد نمی‌کنه :دی فقط گارد‌ها یه چیزیی‌ میگن بعضا بهت

درسته اما یه جاهایی دیدم میگن باید بری شمال جاده whiterun بعد به یه فری به اسم Cicero برسی وماموریتش رو انجام بدی و تحویلش بدی به گارد ها و اینا حالا من نمیدونم کدوم کارو بکنم؟؟

درسته اما یه جاهایی دیدم میگن باید بری شمال جاده whiterun بعد به یه فری به اسم Cicero برسی وماموریتش رو انجام بدی و تحویلش بدی به گارد ها و اینا حالا من نمیدونم کدوم کارو بکنم؟؟
اون ربطی‌ به عضو شدن بهDB نداره، اون یکی‌ از اعضایDB هست که اگه تحویلش بدی عصبی می‌شه بعدش از دستت،کمکش کنی‌ بهتره. چون بعدا باهاش کار داری :دی

اون ربطی‌ به عضو شدن بهDB نداره، اون یکی‌ از اعضایDB هست که اگه تحویلش بدی عصبی می‌شه بعدش از دستت،کمکش کنی‌ بهتره. چون بعدا باهاش کار داری :دی

اها پس از همون روش شما میریم

فقط یه سوال دیگه این پسره تو کجای whindhelm هستش؟؟؟منظورم اینه که تو inn یا ... ؟؟

فقط یه سوال دیگه این پسره تو کجای whindhelm هستش؟؟؟منظورم اینه که تو inn یا ... ؟؟
از تو Inn درباره شایعه‌ها سوال کنی‌ میگن،ولی‌ قسمت شرقی شهر یه ساختمون هست به اسم Arentino residence باید بری اونجا

اگه تو WINDHELM از سربازا در مورد شایعات سوال کنی ادرس فردی به نام Aventus Aretino رو به شما میده که میگه قصد داره با DB ارتباط برقرار کنه بعد از طریق منوی ماموریت ها خونه اش رو پیدا میکنی که من خودم با شاه کلید:d درش رو باز کردم .
این هم محل دقیق
-1924964171.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or