راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اره بابا حمله میکنه به قصد کشتن برای منم یک بار اتفاق افتاده
اقا راستی دستت درد نکنه حالا اینجا گیر کردم می ریم یکم جلوتر با یک اسکل قوی روبرو میشیم پشت سرش هم یک گوی است اسکلت رو کشتم گوی امدم پایین ولی دیگه ماموریت نداد چی کار کنم؟

اره بابا حمله میکنه به قصد کشتن برای منم یک بار اتفاق افتاده
اقا راستی دستت درد نکنه حالا اینجا گیر کردم می ریم یکم جلوتر با یک اسکل قوی روبرو میشیم پشت سرش هم یک گوی است اسکلت رو کشتم گوی امدم پایین ولی دیگه ماموریت نداد چی کار کنم؟
با اون پیر مرد حرف بزنی‌ میگه که برگرد به کالج، بعدا یه ماموریت داده می‌شه که باید برگردین.

sسلام داداش ها ببخشید این قدر سوال می کنم
میریم بعد از اون مرحله ی غار توی یک غار دیگه توی اون غاره گودالی است میریم توش یکم جلو تر میرم باز از اون در های مجسمه ای می بینم اون هم 4تا لطفا اگه میشه بهم بگید چه طوری تنظیمش کنم
ممنون

بچه ها میگم من رفتم اون ماموریتی رو که اون پسره میخوا دارک برادر هود رو احضار کنه انجام دادم بعدش فقط یه بشقاب بهم داد ودیگه هیچ ماموریتی برای ادامه کار نیومد. ادامه کار برای عضویت تو دارک برادر هود چیه؟؟

آخرین ویرایش:
بچه ها میگم من رفتم اون ماموریتی رو که اون پسره میخوا دارک برادر هود رو احضار کنه انجام دادم بعدش فقط یه بشقاب بهم داد ودیگه هیچ ماموریتی برای ادامه کار نیومد. ادامه کار برای عضویت تو دارک برادر هود چیه؟؟
یجایی بخواب :دی بعدا میان دنبالت.
سلام داداش ها ببخشید این قدر سوال می کنم
میریم بعد از اون مرحله ی غار توی یک غار دیگه توی اون غاره گودالی است میریم توش یکم جلو تر میرم باز از اون در های مجسمه ای می بینم اون هم 4تا لطفا اگه میشه بهم بگید چه طوری تنظیمش کنم
ممنون
اسم ماموریت؟

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون اقا هانتر

واقعا ممنون

---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------

اقا هانتر تو مسافرخونه همون شهر خوابیدم هیچ کی نیومد دنبالم

---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:45 PM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون اقا هانتر

واقعا ممنون

---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:45 PM ارسال شده بود ----------

یه ضرب نمیان که :دی باید اول چند روزی صبر کنی‌ ماموریت اینا بری، بعدا یه نامه میگیری (تو یکی‌ از شهر‌های بزرگ) بعد گرفتن نامه هر جا بخوابی میان دنبالت.

نمی دونم اسمش چیه بابا بعد از اون گوی که از غار خارج میشیم میریم توی یک غار دیگه یک گودالی است میریم توش توی گوداله اب است یعنی اصلا یادتون نیست؟ اقا کسی اصلا رمزی نداره بتونیم این در های اهنی که مجسمه ها رو تکون میدیم در باز میشه بزنیم یک ساعت الاف نمونیم؟

نمی دونم اسمش چیه بابا بعد از اون گوی که از غار خارج میشیم میریم توی یک غار دیگه یک گودالی است میریم توش توی گوداله اب است یعنی اصلا یادتون نیست؟ اقا کسی اصلا رمزی نداره بتونیم این در های اهنی که مجسمه ها رو تکون میدیم در باز میشه بزنیم یک ساعت الاف نمونیم؟
ظاهراً شما نمیخوایین J رو بزنین اسم ماموریت رو بخونین

پس تو کنسول بزنین TCL تا بتونین از در‌ها رد شین،وقتی‌ رد شودین دوباره TCL رو بزنین تا فرود بیایین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or