با اون پیر مرد حرف بزنی میگه که برگرد به کالج، بعدا یه ماموریت داده میشه که باید برگردین.اره بابا حمله میکنه به قصد کشتن برای منم یک بار اتفاق افتاده
اقا راستی دستت درد نکنه حالا اینجا گیر کردم می ریم یکم جلوتر با یک اسکل قوی روبرو میشیم پشت سرش هم یک گوی است اسکلت رو کشتم گوی امدم پایین ولی دیگه ماموریت نداد چی کار کنم؟
بلهمیگم این گروه دارک برادرهود ارمور و صلاح و ملاحو اینا میدن دیگه اره؟؟
یجایی بخواببچه ها میگم من رفتم اون ماموریتی رو که اون پسره میخوا دارک برادر هود رو احضار کنه انجام دادم بعدش فقط یه بشقاب بهم داد ودیگه هیچ ماموریتی برای ادامه کار نیومد. ادامه کار برای عضویت تو دارک برادر هود چیه؟؟
اسم ماموریت؟سلام داداش ها ببخشید این قدر سوال می کنم
میریم بعد از اون مرحله ی غار توی یک غار دیگه توی اون غاره گودالی است میریم توش یکم جلو تر میرم باز از اون در های مجسمه ای می بینم اون هم 4تا لطفا اگه میشه بهم بگید چه طوری تنظیمش کنم
ممنون
خیر،میان دنبالت که ببینن چرا بدون اجازه رفتی کار اونارو انجام دادی، بعد انجام یه ماموریت دیگه عضو میشی.بعد یعنی عضو شدیم دیگه؟؟
یه ضرب نمیان کهخیلی ممنون اقا هانتر
واقعا ممنون
---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------
اقا هانتر تو مسافرخونه همون شهر خوابیدم هیچ کی نیومد دنبالم
---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:45 PM ارسال شده بود ----------
اقا هانتر تو مسافرخونه همون شهر خوابیدم هیچ کی نیومد دنبالم
ظاهراً شما نمیخوایین J رو بزنین اسم ماموریت رو بخونیننمی دونم اسمش چیه بابا بعد از اون گوی که از غار خارج میشیم میریم توی یک غار دیگه یک گودالی است میریم توش توی گوداله اب است یعنی اصلا یادتون نیست؟ اقا کسی اصلا رمزی نداره بتونیم این در های اهنی که مجسمه ها رو تکون میدیم در باز میشه بزنیم یک ساعت الاف نمونیم؟