اسمش یادم نیستاها برای enchanting اسمیتینگ نیازه؟؟؟؟؟
بعد یه سوال دیگه ؟؟ میشه اسم یکیو بهم بگی که بتونه بهم اسپیچ رو یاد بده؟؟؟فقط اسمشو بگو و این که تو چه شهریه؟؟
یکی از اینKhajit ها هم یاد میده که معمولا سر راهها هستن تو شهر خاصی نیستن.
اسمش یادم نیستاها برای enchanting اسمیتینگ نیازه؟؟؟؟؟
بعد یه سوال دیگه ؟؟ میشه اسم یکیو بهم بگی که بتونه بهم اسپیچ رو یاد بده؟؟؟فقط اسمشو بگو و این که تو چه شهریه؟؟
اسمش یادم نیستولی یکی تو Riften بود توInn بود معمولا.
یکی از اینKhajit ها هم یاد میده که معمولا سر راهها هستن تو شهر خاصی نیستن.
نه به مهارت انچنتیگ و soul gem و enchanting effect و سلاح یا زره نیاز داره.اها برای enchanting اسمیتینگ نیازه؟؟؟؟؟
رو اسکیلهای دیگه کار کنین بالا میره خوباقا سلام خسته نباشید
میگم این بازی خیلی خسته کننده شده لولم از 50بیشتر شده و اصلا بالا نمیره راه حلی وجود داره که بشه ادامه داد
![]()
پیچیده تر که نه ولی این بازی رو سخت تر میکنهمودی وجود دارد که1- بازی راپیچیده تر کند
2-گلودرختان بازی را بیشتر کند
خوب من هم امروز تموم کردم بازی رو ولی خیلی برام عجیب بود که چرا کردیت نیامد . ولی پایان بازی فوق العاده EPIC بود .دوستان چه جوریه که من کوئست های اصلی رو تموم کردم اما هیچ چیزی نشون دهنده این نبود که بازی تموم شده یا حداقل کریدیت بازی بیاد و بعدش ادامه بدیم ؟
یک سر به tempel of mara تو شهر riften بزنید . اونجا عاقد هست:dتا الان مشكلي نداشتم فقط يه سوال يه جا خوندم ميتونيم تو بازي ازدواج كنيم واقعا ؟چطوري؟بعد چطور ميشه پول دراورد من فقط ميدزدم![]()
اسم ماموریتش چیه ؟؟ لاقل یک عکس بذار بشه تشخیص داد چی به چیه.اقا رد شد حالا اینجا گیر کردم
میری تو یک غاری با اون جادوگره ای که بهمون تو کالج درس داد بعد از یک جایی ما رو ول می کنه میریم میریم میریم تا به جایی میرسه که 6 تا مجسمه است باید هر 6 تاش رو تکون بدیم تا درش باز بشه:-o من حوصله ندارم یک ساعت مجسمه ها رو تکون بدم تا وا شهیکی بهم بگه چه طوری تنظیمش کنم
ممنون کهتا اینجا بهم کمک کردید:d