من برای عضویت تو ی گروه college of winterhold رفتم پیش همون زنه باهاش صبحت کردم یه جادو هم انجام دادم بعدش بردم پیش یه زن دیگه داخل کالج با اونم یکمی صحبت کردم بعدش بردم اتاقمو نشونم داد بعد رفتم پیش یه پیرمردی که داشت برا چند نفر حرف میزد چند تا چیز ازم پرسید جوابشو دادم حالا خودشو اون چند نفر که داشت براشون حرف میزد رفتن کنار بعد یه علامت روی یه سنگ که علامت چشم روشه گذاشته حالا نمیدونم رو سنگ باید چیکار کنم روش جادوی magelight رو انجام میدم اما هنوز علامته هست کلا نمیدونم اینجا باید چیکار کنم؟؟؟
باید وایسی رو همون چشمه که علامت روش هست بعد به طرف پیرمرده اون جادویی که خواسته رو بزنی.
خب جادویی که میخواد magelight هست یا اگه نیست چیه؟؟
میج لایت رو امتحان کردم هیچ کاری نمیکنه یارو!!!
من وایسادم اونجا ولی جادویی بهم نزد!!ولی عصری دوباره میرم امتحان میکنم ایشالله که میشهببخشید...اشتباه شد باید اون جا وایسی و وقتی بهت جادو زد باید از protection Ward spell استفاده کنی .
من وایسادم اونجا ولی جادویی بهم نزد!!ولی عصری دوباره میرم امتحان میکنم ایشالله که میشه
بعد این اسپلو رو خودش بهم میده یا باید برم از کسی بخرم؟؟
اول شما باید جادو رو بزنی(نگه داری) بعد استاد(پیرمرده!!:d) به سمتت یه fireball پرت میکنه.من وایسادم اونجا ولی جادویی بهم نزد!!ولی عصری دوباره میرم امتحان میکنم ایشالله که میشه
بعد این اسپلو رو خودش بهم میده یا باید برم از کسی بخرم؟؟
سلام
جادویی که باید بزنی یکی از اون ward هاست که مثل یه سپر نامرئی هست.
تو اسپل هاتون بگردین.اگه ندارین بخرین!
دوستان من اینجا باید چکار کنم ؟
البته ظاهرا یکی از یارهام رو باید بیارم اما من همشون رو فرستادم به ناکجا آباد. از کجا بیارم ؟
![]()
![]()
بزن تو کار خرید و فروش زره و شمشیربچه ها یه سوال دیگه یه راهی بهم بگید که خوب بتونم از توش پول دربیارم بجز رمز منظورم شغل ساخت چیز از این جور کارا که پول توش باشه
بزن تو کار خرید و فروش زره و شمشیر![]()
به نظرم بهتره smithing و enchanting و speech رو بالا ببری و زره و سلاح بسازی و قویشون کنی و بعد گرون ترین enchant رو روش بزنی بعد بفروشی.