اقا سلام الان شما تمام مرحله های فرعی رو تموم کردید؟
اگه تموم کردیدبگید این مرحله چی کار کنم
یکی از اون چهار قلو هایی که یکی از دوستان معرفی کرد هی داره من رو دنبال خودش می کشونه تا الان هم 5 تا شهر رو با هم رفتیم حوصله ام سر رفت (انگار تور مسافرتی skyrim است:d)
داداش ممنون اعصابم رو خورد کرده بود
می ترسیدم بکشمش دیگه نتونم مرحله ای برم
---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------
ممنون داداش
راستی ممنون میشم اگه بگید چه طوری از فضای بازی عکس بگیرم
برنامه رو اجرا کن، بعدا ببین با کدوم دکمهها میشه عکس گرفت از خود برنامه، بازی رو اجرا کن، عکس بگیراقا این نرم افزار fraps رو دانلود کردم ولی نمی دونم باهاش چه طوری کار کنم
لطفا یک توضیحی دهید ممنون
TMM 1 رو بزنینسلام به تمام دوستان زحمت کش به خصوص داش هانتر راهنما ی بازی خوررر. ببخشید رمزی وجود نداره که بشه همه جای مپ ازاد بشه.؟
باید یک عددGolden claw به دست بیارین،سر راهتون به اونجا تو همون غار یه نفر رو کشتین از جسدش بردارین،اگه اونجا نیست یکم بگردین غار رو احتمالا همون دور و بر هستدوستان لطفاً کمک کنید.
میریم تو یه تونلی پر از اسکلت بعد آخرش از تیغه ها می گذریم و میریم سمت در طبقه بالا وقتی میخوام دگمه ی اصلی رو بزنم میگه : you need golden claw
ممنون میشم راهنمایی کنید.
TMM 1 رو بزنین
ممنون. من یک سیو از شما گرفتم یادتان هست؟ یک شمشیر دست شما بود که قدرتش 700 بود. من الان اون شمشیر رو گیر اوردم ولی قدرتش 17 هستش. چجوری 700 کنم؟ ایا رمزی براش هست؟
رمز که نداره،باید اون قدر باید از راههای مختلف آپگرید کنی که اون قدر بشهTMM 1 رو بزنین
ممنون. من یک سیو از شما گرفتم یادتان هست؟ یک شمشیر دست شما بود که قدرتش 700 بود. من الان اون شمشیر رو گیر اوردم ولی قدرتش 17 هستش. چجوری 700 کنم؟ ایا رمزی براش هست؟