راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اقا سلام الان شما تمام مرحله های فرعی رو تموم کردید؟
اگه تموم کردیدبگید این مرحله چی کار کنم
یکی از اون چهار قلو هایی که یکی از دوستان معرفی کرد هی داره من رو دنبال خودش می کشونه تا الان هم 5 تا شهر رو با هم رفتیم حوصله ام سر رفت (انگار تور مسافرتی skyrim است:d)

اقا سلام الان شما تمام مرحله های فرعی رو تموم کردید؟
اگه تموم کردیدبگید این مرحله چی کار کنم
یکی از اون چهار قلو هایی که یکی از دوستان معرفی کرد هی داره من رو دنبال خودش می کشونه تا الان هم 5 تا شهر رو با هم رفتیم حوصله ام سر رفت (انگار تور مسافرتی skyrim است:d)
احتمالا ماموریت اون رو تموم کردی باگ هست افتاده دنبالت، بکش بره :دی

داداش ممنون اعصابم رو خورد کرده بود
می ترسیدم بکشمش دیگه نتونم مرحله ای برم

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

ممنون داداش
راستی ممنون میشم اگه بگید چه طوری از فضای بازی عکس بگیرم

داداش ممنون اعصابم رو خورد کرده بود
می ترسیدم بکشمش دیگه نتونم مرحله ای برم

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

ممنون داداش
راستی ممنون میشم اگه بگید چه طوری از فضای بازی عکس بگیرم

بهترین نرم افزار برای این کار و یا فیلم گرفتن یا چت کردن در بازی : Xfire

یه باگه فجیح تو مرحلهی BLINDSIGHTED اونجا که یارو چشم مجسمه رو میکنه بعد یارو رو میکشیش بعد کل اونجا رو آب برمیداره فرار میکنی بعدش که بر میگردم Karliah تو آبه باید باهاش حرف بزنی افتاده تو بازی . من دارم با ps3 بازی میکنم و نمی دونم چجوری با این زنیکه صحبت کنم اونهایی که با ps3 این مرحله رو رد کردن بیان کمک دارم دیوونه میشم :-l

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 AM ارسال شده بود ----------

ترو خدا کمک دیگه دارم کلافه میشم دوتا ترافی بعد از این مرحله هست :((

اقا این نرم افزار fraps رو دانلود کردم ولی نمی دونم باهاش چه طوری کار کنم
لطفا یک توضیحی دهید ممنون
برنامه رو اجرا کن، بعدا ببین با کدوم دکمه‌ها می‌شه عکس گرفت از خود برنامه، بازی رو اجرا کن، عکس بگیر :دی

دوستان لطفاً کمک کنید.
میریم تو یه تونلی پر از اسکلت بعد آخرش از تیغه ها می گذریم و میریم سمت در طبقه بالا وقتی میخوام دگمه ی اصلی رو بزنم میگه : you need golden claw

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام به تمام دوستان زحمت کش به خصوص داش هانتر راهنما ی بازی خوررر. ببخشید رمزی وجود نداره که بشه همه جای مپ ازاد بشه.؟
TMM 1 رو بزنین

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 PM ارسال شده بود ----------

دوستان لطفاً کمک کنید.
میریم تو یه تونلی پر از اسکلت بعد آخرش از تیغه ها می گذریم و میریم سمت در طبقه بالا وقتی میخوام دگمه ی اصلی رو بزنم میگه : you need golden claw

ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید یک عددGolden claw به دست بیارین،سر راهتون به اونجا تو همون غار یه نفر رو کشتین از جسدش بردارین،اگه اونجا نیست یکم بگردین غار رو احتمالا همون دور و بر هست

TMM 1 رو بزنین
ممنون. من یک سیو از شما گرفتم یادتان هست؟ یک شمشیر دست شما بود که قدرتش 700 بود. من الان اون شمشیر رو گیر اوردم ولی قدرتش 17 هستش. چجوری 700 کنم؟ ایا رمزی براش هست؟
رمز که نداره،باید اون قدر باید از راه‌های مختلف آپگرید کنی‌ که اون قدر بشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or