راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام من تو ماموریت blindsighted گیر کردم Mercer رو میکشم و غار پر آب میشه باید با Karliah. صحبت کنم ولی Karliah از آب بیرون نمی یاد چه کنم ؟
1562574546.jpg
از اون باگ‌های حل نشدنیه این ماموریت هست. :d

کنسول رو باز کن بزن prid 58F1A بعدا بزن moveto player تا از آب تلپرت شه درست کنارت.

اقا سلام
من اون مرحله ای موندم بعد از این که برای اولین بار به دنیا بالا میری وقتی بر می گردی اتاق delephone علامت گذاشته توی یک صندق وقتی که در صندق رو باز می کنم وقتی که می بندم دیگه هیچ فلشی رو نقشه نیست که مرحله بعدی کجا برم
چی کار کنم؟

اقا سلام
من اون مرحله ای موندم بعد از این که برای اولین بار به دنیا بالا میری وقتی بر می گردی اتاق delephone علامت گذاشته توی یک صندق وقتی که در صندق رو باز می کنم وقتی که می بندم دیگه هیچ فلشی رو نقشه نیست که مرحله بعدی کجا برم
چی کار کنم؟
دنیا بالا چی‌ هست برادر؟:دی اسم ماموریت رو بگو، در ضمن اگه چیزی نشون نمیده یا از قسمت ماموریت‌ها فعال نیست ماموریت یا باید برین با همونDelphine حرف بزنین. (اگه فعال نیست J رو بزنین فعال کنین)

اول از دوست عزیزم hunterتشکر می کنم که پاسخ سوال قبلی منو داد

تو عکس پایین بعد از 10 دقیقه گفتگو همه منو نگاه می کنند و من همینجوری روی صندلی می نشینم (یکم ادبی شد )

چیکار باید بکنم .

-2134813125.jpg

اول از دوست عزیزم hunterتشکر می کنم که پاسخ سوال قبلی منو داد

تو عکس پایین بعد از 10 دقیقه گفتگو همه منو نگاه می کنند و من همینجوری روی صندلی می نشینم (یکم ادبی شد )

چیکار باید بکنم .

-2134813125.jpg%20
خواهش می‌کنم :دی
از آدرس C>Users>username>My documents>my games>skyrim>skyrim ini رو کات کنین بریزین یجایی بعد اینکه این مرحله رو رفتین دوباره بریزین سر جاش.
===================================
اگه نشد تو کنسول بازی بزنین setstage MQ302 180

خواهش می‌کنم :دی
از آدرس C>Users>username>My documents>my games>skyrim>skyrim ini رو کات کنین بریزین یجایی بعد اینکه این مرحله رو رفتین دوباره بریزین سر جاش.
===================================
اگه نشد تو کنسول بازی بزنین setstage MQ302 180

دمت گرم خیلی ممنون

با کات کردن درست شد

آقایون کمک دارم دیوونه میشم تو مرحلهی BLINDSIGHTED اونجا که یارو چشم مجسمه رو میکنه بعد یارو رو میکشیش بعد کل اونجا رو آب برمیداره فرار میکنی بعدش که بر میگردم Karliah تو آبه باید باهاش حرف بزنی ولی هیچ کاری نمیکنه کمک من از این کدها بلد نیستم استفاده کنم اصلا یعنی چی کنسول رو باز کن ؟؟ بعد مثل red dead که ترافی ها قفل نمیشه ها ؟؟

آقایون کمک دارم دیوونه میشم تو مرحلهی BLINDSIGHTED اونجا که یارو چشم مجسمه رو میکنه بعد یارو رو میکشیش بعد کل اونجا رو آب برمیداره فرار میکنی بعدش که بر میگردم Karliah تو آبه باید باهاش حرف بزنی ولی هیچ کاری نمیکنه کمک من از این کدها بلد نیستم استفاده کنم اصلا یعنی چی کنسول رو باز کن ؟؟ بعد مثل red dead که ترافی ها قفل نمیشه ها ؟؟
اگه دارین رو360یا Ps3 بازی می‌کنین نمی‌شه ازCommand استفاده کرد.

برین تو آب اون قدر خودتونو بکوبین بهش که بیارینش به خشکی :دی تنها راهش اینه.

داداش شما بگو چه طوری از بازی عکس بگیرم تا براتون عکسش رو می فرستم
(دنیا بالا مون دنیایی است که با یک اژداها میری سفر یکجا می برتد یکم میری جلو با 2 تا جنگجو و یک جادوگر رو برو میشی که باهم یک اژدها رو می کشیم
بعد یکی ما رو باز یک جدا یاد میده و ما رو میفرسته جای اون اژداهایی که بالای کوهستان است بعد میریم خونه delephone و یک صندق علامت داده بازش می کنیم ولی وقتی که می بندیمش هیچ ماموریتی نمیده فهمیدید (اگه نفهمیدید به یاد بدید چه طوری عکس بگیرم براتون می فرستم)

داداش شما بگو چه طوری از بازی عکس بگیرم تا براتون عکسش رو می فرستم
(دنیا بالا مون دنیایی است که با یک اژداها میری سفر یکجا می برتد یکم میری جلو با 2 تا جنگجو و یک جادوگر رو برو میشی که باهم یک اژدها رو می کشیم
بعد یکی ما رو باز یک جدا یاد میده و ما رو میفرسته جای اون اژداهایی که بالای کوهستان است بعد میریم خونه delephone و یک صندق علامت داده بازش می کنیم ولی وقتی که می بندیمش هیچ ماموریتی نمیده فهمیدید (اگه نفهمیدید به یاد بدید چه طوری عکس بگیرم براتون می فرستم)
همون جایی‌ که اول دود‌های هوا رو می‌زنین میره بعدا خود اژدها میاد؟ بعد اینکه کشتیش با یه نفر حرف میزنی‌ دوباره بر میگردی به دنیای واقعی‌؟

اگه آره که داستان اصلی‌ بازی رو تموم کردی رفت :دی بقیه هر چی‌ هست فرعی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or