راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
ممنون از کمکتون
حالا اینجا موندم رفتم تو یک غاری با delephone و (فکر کنم اسمش ebrel بود) 3 تا مجسمه اونجا بود باید چی کار کنم
اگه هم بهم توضیح بدید که چه طوری از فضای بازیش عکس بگیرم ممنون می شم:)
باید هر کدوم رو طوری بچرخونی که علامت هر سه تا سنگ علامت تاج رو اژدها باشه.

سلام بچه ها

میگم میشه یه کشوری رو بهم معرفی کنید توش صلاح های خیلی خوبی گیر بیاد؟؟؟

و یکی دیگه این که چطوری میشه رفت تو کالج های winterhold؟؟؟؟

سلام بچه ها

میگم میشه یه کشوری رو بهم معرفی کنید توش صلاح های خیلی خوبی گیر بیاد؟؟؟

و یکی دیگه این که چطوری میشه رفت تو کالج های winterhold؟؟؟؟
یه آهنگری هست تو Whiterun بهترین اسلحه‌های بازی رو داره!(gray mane) اونا هم شهر هستن کشور چیه :دی

برو به Winterhold برو تو باهاشون حرف بزن، تموم :دی

ولی این ورژن 1.4.21.0 هست که قبلا دانلود کرده بودم حالا هم دوباره دان کردم
من 1.4.27.0 رو میخوام.
برای نصب اسکریپت و ماد.
مرسی
معذرت می‌خوام موقع‌ای که اون پست رو دادم من خبر نداشتم آپدیت جدید تر از اون هم اومده.
=========================

هر چه قدر هم جستجو کردم لینک این آپدیت رو پیدا نکردم، احتمالا چون فقط باگ‌های خیلی‌ جزئی و مشکلات MOD هارو حل می‌کنه کسی‌ آپلود نکرده. :-?

آخرین ویرایش:
یه آهنگری هست تو Whiterun بهترین اسلحه‌های بازی رو داره!(gray mane) اونا هم شهر هستن کشور چیه :دی

برو به Winterhold برو تو باهاشون حرف بزن، تموم :دی
حالا چه شهر چه کشور:d

رفتم اونجا اما با کی باید حرف بزنم؟؟؟ در کالجاشم که قفله تو روز روشن:d

بعد راستی تو این امکان ترکیب ماده ها رو باید تو همون جا که چند وسیله ازمایشگاهی با یه دایره سبز وسطش هست انجام بدیم؟؟؟

جادو های جدید چطوری بدست میان؟؟؟

حالا چه شهر چه کشور:d

رفتم اونجا اما با کی باید حرف بزنم؟؟؟ در کالجاشم که قفله تو روز روشن:d

بعد راستی تو این امکان ترکیب ماده ها رو باید تو همون جا که چند وسیله ازمایشگاهی با یه دایره سبز وسطش هست انجام بدیم؟؟؟

جادو های جدید چطوری بدست میان؟؟؟
جلو پل یه نفری وایستاده، عزت می‌خواد یه جادو ساده اجرا کنی‌ تا بزاره بری تو.

بله با همون Alchemy lab ترکیب میشن

باید از جادوگرا خرید، تو همین کالج پر هست :دی

اقا تو ماموريت season unending يكي از موارد خواسته شده talk to ulfric،ولي همين اقا مثله اين كه يه چي از من ميخواد كه حاليم نميشه اگه كسي ميدونه لطفا بگه.
Desktop.rar
اينم عكسش
از شما چیز خاصی‌ نمیخواد،فقط باید باهاش صحبت کنین.اگه نمیذاره صحبت کنین احتمالا ماموریتJoin the rabels رو اکتیو دارین باید تموم کنین بعدا صحبت کنین

-1922543484.jpg

دوستان این کوئست The Dark Brotherhood Forever چند تاست؟ آخه همش یه چیزی داره تکرار میشه.
هی میرم پیش اون جسد مومیای شده و اون حرف می زنه و میرم پیش یه نفر دیگه و در ازای پول یکی دیگه رو می کشم. اخه چند بار باید این کار رو بکنم ؟

-1922543484.jpg

دوستان این کوئست The Dark Brotherhood Forever چند تاست؟ آخه همش یه چیزی داره تکرار میشه.
هی میرم پیش اون جسد مومیای شده و اون حرف می زنه و میرم پیش یه نفر دیگه و در ازای پول یکی دیگه رو می کشم. اخه چند بار باید این کار رو بکنم ؟
بی‌ نهایت :دی جز ماموریت‌های تموم نشدنی‌ هست

سلام دوستان یک مرحله ای است تازه میرم تو شهر winterhold باید بریم تو کالج من درست جلوی درش گیر کردم:d
هرچی میزنم باز نمیشه(قفل داره) چیزی هم ندارم که بتونم باز کنم هرچی هم دنبال قفل باز کن می گردم هم پیدا نمیشه :((
بهم بگید چی کار کنم
حداقل یک رمز بدید تا بتونم قفلش رو باز کنم برم توش
:-?
ممنون

سلام دوستان یک مرحله ای است تازه میرم تو شهر winterhold باید بریم تو کالج من درست جلوی درش گیر کردم:d
هرچی میزنم باز نمیشه(قفل داره) چیزی هم ندارم که بتونم باز کنم هرچی هم دنبال قفل باز کن می گردم هم پیدا نمیشه :((
بهم بگید چی کار کنم
ممنون

setstage MG01 30 رو تو کنسول بازی بزن

جلو پل یه نفری وایستاده، عزت می‌خواد یه جادو ساده اجرا کنی‌ تا بزاره بری تو.

:دی

بهم بگید چی کار کنم
ممنون
چند تا پست بالاتر:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or