راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوستان
یک مرحله ای است که بعد از اون که میری تو غار توی شهر (فکر کنم riflen ) بعد میریم پیش delephone اونجا یک حرفی میزنه من توش موندم چی کارکنم کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

اقا تو ماموريت season unending يكي از موارد خواسته شده talk to ulfirik اگه اشتباه ننوشته باشم،ولي همين اقا مثله اين كه يه چي از من ميخواد كه حاليم نميشه اگه كسي ميدونه لطفا بگه

اگه متوجه نميشين عكس بزارم براتون؟

آخرین ویرایش:
سلام
این ماموریت های اصلی companion کی تموم میشه؟(نه اون فرِعی ها که باس حیوون بکشی و ادم نجات بدی و ...)
من 3 تا totem of hircine رو بدست آوردم و بعدش یه اژدها کشتم.
چقدر دیگه مونده؟

درضمن این مادهایی که تو nexusmod برای اسکایریم هست کدوماشون بدرد میخوره؟لامذهب!! خیلی هم زیاده!
مرسی

سلام
این ماموریت های اصلی companion کی تموم میشه؟(نه اون فرِعی ها که باس حیوون بکشی و ادم نجات بدی و ...)
من 3 تا totem of hircine رو بدست آوردم و بعدش یه اژدها کشتم.
چقدر دیگه مونده؟

درضمن این مادهایی که تو nexusmod برای اسکایریم هست کدوماشون بدرد میخوره؟لامذهب!! خیلی هم زیاده!
مرسی
اون ماموریت‌ای که آخرش روح گرگ رو میکشین آخرین ماموریت اصلی‌ هست، بقیه هر چی‌ هست فرعی هستن
معمولا اونایی‌ که تو صفحه اصلی‌ تو‌Popular ها هستن به درد میخورن :d

یه نفر لینک آخرین پچ که واسه نسخه 360 اومده بده و آموزش نصب پچ رو هم بگه ممنون میشن ( ورژن 360 رو میخوام خیلی ممنون)
در ضمن این پچ ایرادی چیزی نداره که ؟ من پچ رو فقط به خاطر این لود نشدن تکسچر ها بعد از کپی کردن بازی به هارد کنسول و گیر کردن تیر تو بدن میخوام

آخرین ویرایش:
اقا تو ماموريت season unending يكي از موارد خواسته شده talk to ulfric،ولي همين اقا مثله اين كه يه چي از من ميخواد كه حاليم نميشه اگه كسي ميدونه لطفا بگه.
Desktop.rar
اينم عكسش
چیز خاصی‌ نداره،باید باهاش حرف بزنی‌ بگی‌ که بیاد سر میز صلح
5 ساعت
از سرشم زیاد بود
ONLY WITCHER
Fail troll is Fail :d
اگه میشه لینک پچ ورژن 1.4.27.0 رو بدین مرسی
The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.5-RELOADED.BC.rar

یه کم به نظر دیگران احترام بذار حالا من از witcher بیشتر از این بازی خوشم میاد چون نظرم برخلاف میل شماست شما باید این طور حرف بزنی
شما گفتی‌ از سرشم زیاده،در هر حال من شوخی‌ کردم جدی نبود.
جواب من چی شد یکی بهم کمک کنه دیگه
یعنی کسی قرار نیست جواب بده
نکنه ما ادم نیستیم اینجا؟
شما باید برین به یه جایی‌ به اسمHaven temple اونارو اونجا ببینین، تو نقشه میاد نشونه، اونو دنبال کنین :-?

ممنون از کمکتون
حالا اینجا موندم رفتم تو یک غاری با delephone و (فکر کنم اسمش ebrel بود) 3 تا مجسمه اونجا بود باید چی کار کنم
اگه هم بهم توضیح بدید که چه طوری از فضای بازیش عکس بگیرم ممنون می شم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or