برو بهWindhelm ، ماموریت یه پسری که میخوادbrotherhood احضار کنه رو انجام بدهبچه ها میگم چطوری میشه عضو گروه dark brotherhood شد؟؟؟
برو بهWindhelm ، ماموریت یه پسری که میخوادbrotherhood احضار کنه رو انجام بدهبچه ها میگم چطوری میشه عضو گروه dark brotherhood شد؟؟؟
سلام
این ماموریت های اصلی companion کی تموم میشه؟(نه اون فرِعی ها که باس حیوون بکشی و ادم نجات بدی و ...)
من 3 تا totem of hircine رو بدست آوردم و بعدش یه اژدها کشتم.
چقدر دیگه مونده؟
درضمن این مادهایی که تو nexusmod برای اسکایریم هست کدوماشون بدرد میخوره؟لامذهب!! خیلی هم زیاده!
مرسی
چیز خاصی نداره،باید باهاش حرف بزنی بگی که بیاد سر میز صلحاقا تو ماموريت season unending يكي از موارد خواسته شده talk to ulfric،ولي همين اقا مثله اين كه يه چي از من ميخواد كه حاليم نميشه اگه كسي ميدونه لطفا بگه.
Desktop.rar
اينم عكسش
Fail troll is Fail :d5 ساعت
ONLY WITCHERاز سرشم زیاد بود
The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.5-RELOADED.BC.rarاگه میشه لینک پچ ورژن 1.4.27.0 رو بدین مرسی
یه کم به نظر دیگران احترام بذار حالا من از witcher بیشتر از این بازی خوشم میاد چون نظرم برخلاف میل شماست شما باید این طور حرف بزنیچیز خاصی نداره،باید باهاش حرف بزنی بگی که بیاد سر میز صلح
Fail troll is Fail :d
The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.5-RELOADED.BC.rar
شما گفتی از سرشم زیاده،در هر حال من شوخی کردم جدی نبود.یه کم به نظر دیگران احترام بذار حالا من از witcher بیشتر از این بازی خوشم میاد چون نظرم برخلاف میل شماست شما باید این طور حرف بزنی
شما باید برین به یه جایی به اسمHaven temple اونارو اونجا ببینین، تو نقشه میاد نشونه، اونو دنبال کنینجواب من چی شد یکی بهم کمک کنه دیگه
یعنی کسی قرار نیست جواب بده
نکنه ما ادم نیستیم اینجا؟