راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوستان من یک مرحله گیر کردم که وقتی وارد شهرفکر کنم اسمش riften است میشی میره تو یک غار و یک جا میرسی که یک در داره و وقتی که در میزنی یک نفر یک قسمت از در رو باز میکنه و یک چیز هایی میگه ولی هرچه باهاش حرف می زنم در رو باز نمیکنه
حداقل اگه یادتون نمی یاد رمزی که میشه باهاش مرحله رو رد کرد رو بگید
ممنون

سلام دوستان من یک مرحله گیر کردم که وقتی وارد شهرفکر کنم اسمش riften است میشی میره تو یک غار و یک جا میرسی که یک در داره و وقتی که در میزنی یک نفر یک قسمت از در رو باز میکنه و یک چیز هایی میگه ولی هرچه باهاش حرف می زنم در رو باز نمیکنه
حداقل اگه یادتون نمی یاد رمزی که میشه باهاش مرحله رو رد کرد رو بگید
ممنون
از مسیرC>Users>username>my documents>my games>skyrim Skyrim.ini رو Cut کنین بریزین یه جایی‌ بعد انجام اون مرحله دوباره بریزین سر جاش
ایا جادویی هست که بشه باهاش جونمون رو زیاد کنیم؟:|
Healing-fast healing

هرکه با باما در افتاد بر افتاد

بد بختو نیگا. شاخ بازی در اورد ماهم ......

f8a7deb15235.jpg

e5d75028d920.jpg

او احضار روووووووووح

8e6f17209029.jpg

---------- نوشته در 05:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها میگم بیاید مسابقه ی عکس بزاریم. هرکی یک عکس ( فقط یک عکس) از بهترین جنگش بگیره و اینجا بزاره. بعد توسط داور بهترین عکس انتخاب شه و هرکی عکسش بهترین شد داور مسابقه ی بعدی عکس ها میشه که خودش میتونه موضوع عکس رو تغییر بده. اولین داورمون هم داش hunter387 باشه.

هرکی موافقه این پستمو لایک کنه.

دوستان خب من تو بازی با گرلکا ازدواج کردم.
حالا یه سوال دارم.
من دو تا خونه تو شهرهای مختلف خریدم و می تونم به گرلکا بگم که بیاد اونجا اما خب فایده اش چیه ؟ یکی از خونه ها که کلا خالیه .
اصلا فایده ازدواج چیه تو بازی ؟ چون من جر اینکه از گرلکا پول بگیرم و چند تا جمله عاشقانه نصیبم کنه و چند تا چیز هم یادم بده دیگه چیز دیگه ای ندیدم.

دوستان خب من تو بازی با گرلکا ازدواج کردم.
حالا یه سوال دارم.
من دو تا خونه تو شهرهای مختلف خریدم و می تونم به گرلکا بگم که بیاد اونجا اما خب فایده اش چیه ؟ یکی از خونه ها که کلا خالیه .
اصلا فایده ازدواج چیه تو بازی ؟ چون من جر اینکه از گرلکا پول بگیرم و چند تا جمله عاشقانه نصیبم کنه و چند تا چیز هم یادم بده دیگه چیز دیگه ای ندیدم.
فایده هاش فقط اونه چیز دیگه‌ای نداره , می‌خواستی تشکیل خونواده بدی؟:دی

سلام

میگم چطور میشه تو بازی خونه خرید؟؟؟؟
توWhiterun که بعد از کامل کردن ماموریت میتونین بخرین با صحبت با دستیار شهردار،تو شهر‌های دیگه هم با شدن خان هر شهر میتونین بخرین که واسه خان شدن هم باید ماموریت‌های مردم و خود شهردار رو برین

توWhiterun که بعد از کامل کردن ماموریت میتونین بخرین با صحبت با دستیار شهردار،تو شهر‌های دیگه هم با شدن خان هر شهر میتونین بخرین که واسه خان شدن هم باید ماموریت‌های مردم و خود شهردار رو برین

اها خیلی ممنون

بعد یه مشکل دیگه که نمیدونم مشکله یا بازی اینطوریه . وقتی میرم بخوابم ساعتو تنظیم میکنم که چقد بخوابه صبحم میشه مشکلی وجود نداره اما من نمیبینم بره تو رخت خواب دراز بکشه و بخوابه !! حالا نمیدونم بازی اینطوریه یا کلا یه مشکلی وجود داره!!!؟؟؟؟

اها خیلی ممنون

بعد یه مشکل دیگه که نمیدونم مشکله یا بازی اینطوریه . وقتی میرم بخوابم ساعتو تنظیم میکنم که چقد بخوابه صبحم میشه مشکلی وجود نداره اما من نمیبینم بره تو رخت خواب دراز بکشه و بخوابه !! حالا نمیدونم بازی اینطوریه یا کلا یه مشکلی وجود داره!!!؟؟؟؟
همینه جلو تخت بزنی‌ که بخوابه،ساعت جلو میره و افکت خوابیدن اجرا می‌شه ولی‌ نشون نمیده اینکه بری تو تخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or