اقا جاودیی وجود نداره بشه باهاش یک نفر رو زنده کرد. نه اینکه زامبیش کنی. کاملا زندش کنی
ایا جادویی هست که بشه باهاش جونمون رو زیاد کنیم؟![]()
از مسیرC>Users>username>my documents>my games>skyrim Skyrim.ini رو Cut کنین بریزین یه جایی بعد انجام اون مرحله دوباره بریزین سر جاشسلام دوستان من یک مرحله گیر کردم که وقتی وارد شهرفکر کنم اسمش riften است میشی میره تو یک غار و یک جا میرسی که یک در داره و وقتی که در میزنی یک نفر یک قسمت از در رو باز میکنه و یک چیز هایی میگه ولی هرچه باهاش حرف می زنم در رو باز نمیکنه
حداقل اگه یادتون نمی یاد رمزی که میشه باهاش مرحله رو رد کرد رو بگید
ممنون
Healing-fast healingایا جادویی هست که بشه باهاش جونمون رو زیاد کنیم؟![]()
اره داریم،قسمت سومش تو یوتیوب اومدهخیلی باحاله این سریال:d
راستی قسمت سومیم داره؟:d
فایده هاش فقط اونه چیز دیگهای نداره , میخواستی تشکیل خونواده بدی؟دوستان خب من تو بازی با گرلکا ازدواج کردم.
حالا یه سوال دارم.
من دو تا خونه تو شهرهای مختلف خریدم و می تونم به گرلکا بگم که بیاد اونجا اما خب فایده اش چیه ؟ یکی از خونه ها که کلا خالیه .
اصلا فایده ازدواج چیه تو بازی ؟ چون من جر اینکه از گرلکا پول بگیرم و چند تا جمله عاشقانه نصیبم کنه و چند تا چیز هم یادم بده دیگه چیز دیگه ای ندیدم.
نه گفتم شاید یه آزادی عملی داره و وقتی میبرمش تو یه خونه دیگه ، می تونم وسیله خونه بخرم و ...فایده هاش فقط اونه چیز دیگهای نداره , میخواستی تشکیل خونواده بدی؟![]()
توWhiterun که بعد از کامل کردن ماموریت میتونین بخرین با صحبت با دستیار شهردار،تو شهرهای دیگه هم با شدن خان هر شهر میتونین بخرین که واسه خان شدن هم باید ماموریتهای مردم و خود شهردار رو برینسلام
میگم چطور میشه تو بازی خونه خرید؟؟؟؟
توWhiterun که بعد از کامل کردن ماموریت میتونین بخرین با صحبت با دستیار شهردار،تو شهرهای دیگه هم با شدن خان هر شهر میتونین بخرین که واسه خان شدن هم باید ماموریتهای مردم و خود شهردار رو برین
همینه جلو تخت بزنی که بخوابه،ساعت جلو میره و افکت خوابیدن اجرا میشه ولی نشون نمیده اینکه بری تو تختاها خیلی ممنون
بعد یه مشکل دیگه که نمیدونم مشکله یا بازی اینطوریه . وقتی میرم بخوابم ساعتو تنظیم میکنم که چقد بخوابه صبحم میشه مشکلی وجود نداره اما من نمیبینم بره تو رخت خواب دراز بکشه و بخوابه !! حالا نمیدونم بازی اینطوریه یا کلا یه مشکلی وجود داره!!!؟؟؟؟