راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
همینه جلو تخت بزنی‌ که بخوابه،ساعت جلو میره و افکت خوابیدن اجرا می‌شه ولی‌ نشون نمیده اینکه بری تو تخت

اها پس مشکلی نیست

ببخشید انقد سوال میکنما اما خب چیکار یه سری اطلاعات هست که از بازی ندارم !!!

چطوری میشه ازدواج کرد اخه تو پست اول فقط ویژگی ها رو گفته بود روشو نگفته بود؟

آخرین ویرایش:
خواهش
باید برین بهTemple of mara تو شهر Riften ازشون یه Amulet of mara بگیرین بعدا برین به هر کس که میخوایین ازدواج کنین پیشنهاد بدین

واقعا ممنون اقا هانتر لایکتم کردیم:d اول که اسم بازیو میشنیدم اصلا اهمیت نمیدادم اما حالا که گرفتمش واقعا کفم برید

تو360 نمی‌شه :دی فقط واسه پی‌ سی‌ هست

ای بابا حیف شد !!

حالا من تو یه مرحله گیر کردم تقریبا اولای بازیه موقع ائدام وقتی با گروه imperial فرار کردم رفتیم چند تا ادم و یه خرس و چند تا عنکبوت کشتیم بعد به riverwood پیش یه اهنگر (اسمشو خوب یادم نمیاد اما درکل اهنگر بود دیگه:d:d) رفتیم بعد از کمی صحبت باهاش رفتم پیش jarl و باهاش صحبت کردم و بعد دوباره با یکی دیگه تو قصر قصر صحبت کردم وبعد میگه باید برم یه اژدها و بکشمش به قلمرو اون اژدها رفتم چند نفرم تو نفله کردم:d اما تو قلمروش به یه جا رسیدمکه یه در میله ای بسته هست ویک دستگیره که وقتی میکشم از بلای در بهم تیر میخوره!!!!

نمیدونم باید چیکار کنم)x:((:((

ای بابا حیف شد !!

حالا من تو یه مرحله گیر کردم تقریبا اولای بازیه موقع ائدام وقتی با گروه imperial فرار کردم رفتیم چند تا ادم و یه خرس و چند تا عنکبوت کشتیم بعد به riverwood پیش یه اهنگر (اسمشو خوب یادم نمیاد اما درکل اهنگر بود دیگه:d:d) رفتیم بعد از کمی صحبت باهاش رفتم پیش jarl و باهاش صحبت کردم و بعد دوباره با یکی دیگه تو قصر قصر صحبت کردم وبعد میگه باید برم یه اژدها و بکشمش به قلمرو اون اژدها رفتم چند نفرم تو نفله کردم:d اما تو قلمروش به یه جا رسیدمکه یه در میله ای بسته هست ویک دستگیره که وقتی میکشم از بلای در بهم تیر میخوره!!!!

نمیدونم باید چیکار کنم)x:((:((
احتمالا یکی‌ از معما‌های بازی هست، تعدادشون زیاد هست دقیقاً نمیدونم کدومشو میگین، ولی‌ اگه دیوار هارو نگاه کنین تابلو‌هایی‌ می‌بینین باید اونارو درست کنین وقتی‌ درست شد بکشین دستگیرِ رو که در باز شه.

احتمالا یکی‌ از معما‌های بازی هست، تعدادشون زیاد هست دقیقاً نمیدونم کدومشو میگین، ولی‌ اگه دیوار هارو نگاه کنین تابلو‌هایی‌ می‌بینین باید اونارو درست کنین وقتی‌ درست شد بکشین دستگیرِ رو که در باز شه.

نه از ماموریت های اصلی بازی هست حالا اگه نمیدونین کدومه میخواین یه عکس بگیرم بزارم اگه میتونین از رو عکس تشخی بدین؟؟؟

نه از ماموریت های اصلی بازی هست حالا اگه نمیدونین کدومه میخواین یه عکس بگیرم بزارم اگه میتونین از رو عکس تشخی بدین؟؟؟
خوب معما تو ماموریت‌های اصلی‌ هم هست دیگه :دی
عکس باشه راحت تر می‌تونم راهنمایی‌ کنم ولی‌ بازم همون تابلو‌های دیوار هست :دی

اقا هانتر شرمنده نتونتم عکس بگیرم اما اسم مرحله رو بهت میگم ببین میتونی بفهمی کجا رو میگم؟

retieve the dragonstone
Bleak falls barrow چند تا معما داره،اگه همون اولی‌ هستین درست جلو دستگیر‌ سمت چپ رو نگاه کنین سه تا تابلو هست رو دیوار،از چپ به راست اینجوری تنظیم کنین : مار،مار،ماهی‌! بعدا دستگیر رو بکشین

Bleak falls barrow چند تا معما داره،اگه همون اولی‌ هستین درست جلو دستگیر‌ سمت چپ رو نگاه کنین سه تا تابلو هست رو دیوار،از چپ به راست اینجوری تنظیم کنین : مار،مار،ماهی‌! بعدا دستگیر رو بکشین

خیلی خیلی ممنونم اقا هانتر اخرشم شد همون تابلو های روی دیوار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or