راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه ها اون کوئستی که اژدهائه رو تو تله گیر میندازیم بعدباهاش حرف می زنیم میگه منو آزاد کن قول میدم واینا بعد آزادش که می کنم بی شرف می زنه زیر قولش!!!!پادشاه و دار دستش هم میریزن سرم اژدها هم که هی آتیش میزنه ادمو...چکار باید کرد؟نمی دونم پادشاهو بزنم یا اژدها رو می کشن آدمو هی!!!!!!!!!!

بچه ها اون کوئستی که اژدهائه رو تو تله گیر میندازیم بعدباهاش حرف می زنیم میگه منو آزاد کن قول میدم واینا بعد آزادش که می کنم بی شرف می زنه زیر قولش!!!!پادشاه و دار دستش هم میریزن سرم اژدها هم که هی آتیش میزنه ادمو...چکار باید کرد؟نمی دونم پادشاهو بزنم یا اژدها رو می کشن آدمو هی!!!!!!!!!!
باگ هست :دی، از اون اتاق خارج شو 24 ساعت صبر کن بازم برگرد به اتاق درست می‌شه

باگ هست :دی، از اون اتاق خارج شو 24 ساعت صبر کن بازم برگرد به اتاق درست می‌شه

مرسی از کمکت.یعنی بعدازاینکه اژدها گفت منو باز کن برم بیرون 24 ساعت وایسم بعدبازش کنم؟چی میشه؟حمله نمی کنه دیگه آدم میشه؟:dیا پادشاه گیر نمی ده به ما؟
یه کوئست دیگه هم هست تو اون شهره که همه جاش سنگیه،شبیه دربنده:dتو این مایه هاست که،تو یه معبدیه،برا طرف میری یه کارایی انجام میدی،بعد آخرش بایدبرگردی تو معبد.بر میگردی می بینی یارو رو کشتن بعد میگه تو رم می کشیم ورنگ آفتابو نمی بینی اینا یا بیا برو زندان.:dمن میگم نمی رم زندان بعدمیریزن سرم،جونشون که تموم میشه یارو نمیمیره عین همینجا که گفتم.هی میشینه زمین،دوباره جونش پر میشه،از در معبدم که میرم بیرون کل شهر میریزن سرم....اصلا یه وضعی!!!!!!!:))اونم باگه؟راهش همین 24 ساعت بعده؟

مرسی از کمکت.یعنی بعدازاینکه اژدها گفت منو باز کن برم بیرون 24 ساعت وایسم بعدبازش کنم؟چی میشه؟حمله نمی کنه دیگه آدم میشه؟:dیا پادشاه گیر نمی ده به ما؟
یه کوئست دیگه هم هست تو اون شهره که همه جاش سنگیه،شبیه دربنده:dتو این مایه هاست که،تو یه معبدیه،برا طرف میری یه کارایی انجام میدی،بعد آخرش بایدبرگردی تو معبد.بر میگردی می بینی یارو رو کشتن بعد میگه تو رم می کشیم ورنگ آفتابو نمی بینی اینا یا بیا برو زندان.:dمن میگم نمی رم زندان بعدمیریزن سرم،جونشون که تموم میشه یارو نمیمیره عین همینجا که گفتم.هی میشینه زمین،دوباره جونش پر میشه،از در معبدم که میرم بیرون کل شهر میریزن سرم....اصلا یه وضعی!!!!!!!:))اونم باگه؟راهش همین 24 ساعت بعده؟
نه بعد اینکه آزادش کردی فرار کنی‌ بیرون چند ساعت صبر کن :دی
واسه اون یکی‌ ماموریت هم باید بری زندان تا ماموریت ادامه پیدا کنه، نری اینجوری که میگی‌ می‌شه :دی

سلام:d
اقا من یک مرحله اش گیر کردم که شهردار های هر منطقه میان پای میز (جای اون پیرمرد های جادوگر) میشنن بعد یک حرف هایی میزنن (که نمی همم چی می گن) بعد من یک حرفی بهشون میزنم بعد ار چند دقیقه همشون بهم نگاه می کنن:دی:d
هرکار هم می کنم بازهم به هم نگاه می کنن(انگار با یک نگاه عاشق شدن:)):d)
بابا چیکار کنم الان 0/5 ساعت است که دارن بهم نگاه می کن خسته شدم:-b:((:((:((:((:-b

اقا من یک مرحله اش گیر کردم که شهردار های هر منطقه میان پای میز (جای اون پیرمرد های جادوگر) میشنن بعد یک حرف هایی میزنن (که نمی همم چی می گن) بعد من یک حرفی بهشون میزنم بعد ار چند دقیقه همشون بهم نگاه می کنن:دی:d
بابا چیکار کنم الان 0/5 ساعت است که دارن بهم نگاه می کن خسته شدم:-b:((:((:((:((:-b

نمیری سر میز رو صندلی خودت بشینی؟

تو کنسول بزن setstage MQ302 180 باید مشکل حل بشه

lead someone to become trapped by the shrine and slay them

سلام مرحله boetiahs calling این جمله بالا رو میگه باید چیکار کرد؟ فکر کنم بازی باگ داره.................
با اون مردو زنه که حرف میزنی همش یه چیزو تکرار میکنن

آخرین ویرایش:
lead someone to become trapped by the shrine and slay them

سلام مرحله boetiahs calling این جمله بالا رو میگه باید چیکار کرد؟ فکر کنم بازی باگ داره.................
با اون مردو زنه که حرف میزنی همش یه چیزو تکرار میکنن
باید یکی‌ ازFollower هاتو بیاری اون بالا بندازی تو تله بعدا بکشی

اقا ما جلسه رو تموم کردیم رفتیم اون اژدها رو گیر انداختیم باهاش رفتیم مسافرت رفتیم تو غار داشتیم می رفتیم جلو که به یک در بسته خوردیم 3 مجسمه بود باید جابه جاش می کردیم ولی هرکار کردیم نتونستیم دره رو باز کنیم اقا اون ترتیب مجسمه ها رو هرکی می دونه بده
دستش درد نکنه:gathering::thanks:

---------- نوشته در 10:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------

شما میشه بیشتر توضیح بدی به جای ایشون شاید ما هم بلد باشیم

کسی در مورد این ها نظری داره؟

همشون یک شکلن اسم همشون هم Louis Leterush هست !!!!!!!!

08991992335944873138.jpg

اقا ما جلسه رو تموم کردیم رفتیم اون اژدها رو گیر انداختیم باهاش رفتیم مسافرت رفتیم تو غار داشتیم می رفتیم جلو که به یک در بسته خوردیم 3 مجسمه بود باید جابه جاش می کردیم ولی هرکار کردیم نتونستیم دره رو باز کنیم اقا اون ترتیب مجسمه ها رو هرکی می دونه بده
دستش درد نکنه:gathering::thanks:

---------- نوشته در 10:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------

شما میشه بیشتر توضیح بدی به جای ایشون شاید ما هم بلد باشیم
قضیه اش اینه :
اگه پرنده-پرنده-پرنده باشه دری که علامت پرنده داره باز میشه ( یه گنج کوچولو اونجا هست )
اگه پرنده-مار-پرنده باشه دری که علامت مار داره باز میشه ( میره به طرف مقصد اصلی )
.
.
.
کسی در مورد این ها نظری داره؟

همشون یک شکلن اسم همشون هم Louis Leterush هست !!!!!!!!
08991992335944873138.jpg

این یه باگ هست و اگه خیلی اذیتت میکنه میتونی تو ماموریتی که تو وایت ران جنگ هست بکشیشون یا اینکه اگه یه راهزن بهشون حمله کرد بکشیشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or