معمولا بعضی از فروشندهها دارن یکی دو تا،یکی هست توCollege of winterhold اون داره.اقا deadra heart چيه؟
از كجا گيرش بيارم؟
سلام من این بازیو تازه خریدم یه جا گیر کردم بهم لباس مهمونی دادن گفتن برو مهمونی بعدش نمیدونم باید برم پیش کیا ؟ بعد چیکار کنم ؟
شبیه الف هستن تو چند تا ماموریت هستن، مثلAzura's star،چهار تا هم تو Shrine of mehrnus dagon هستنسلام
یه سوال
این deadra ها چه شکلین.؟
چین؟
کجان؟
و ....
بله باگ هست اینکه روح گرگ بیرون نمیاد، رو پی سی باCommand میشه درستش کرد البته،ولی رو360 راهی نداره تا جایی که میدونم، این پچها نمیدونم درست کردن یا نه.سلام عزيزان,من اين بازيرو دارم تو xbox بازي ميكنم و گرگينه هستم،تا حالا دو نفر (رئيس كامپنين ها و يكي از عضوهاي همين گروه) رو درمان كردم اما وقتي خودم رو ميخوام درمان كنم هرچي دكمه رو ميزنم اتفاقي نميافته،(درضمن سر جادوگر رو دارم)،يكي از دوستان ميگفت باگه،هيچ راهي نيست درمون شدم؟ يا از گرگينگي مستقيم خون آشام بشم؟
سلام عزيزان,من اين بازيرو دارم تو xbox بازي ميكنم و گرگينه هستم،تا حالا دو نفر (رئيس كامپنين ها و يكي از عضوهاي همين گروه) رو درمان كردم اما وقتي خودم رو ميخوام درمان كنم هرچي دكمه رو ميزنم اتفاقي نميافته،(درضمن سر جادوگر رو دارم)،يكي از دوستان ميگفت باگه،هيچ راهي نيست درمون شدم؟ يا از گرگينگي مستقيم خون آشام بشم؟
Cursed ring of hircine تو ماموریت III met by moonlight داده میشه، همون اولش،اگه آخر ماموریت تصمیمی بگیرین که از دستورHircine سر پیچی کنین نفرین برداشته میشه وRing of hircine رو میگیرین.و يه نكته ي ديگه،در همين راهنما گفته شده كه اگه گرگينه باشيد و حلقه ي نفرين شده رو بدست بياريد و براي هيركين تمام گست هاش رو انجام بديم اونوقت نفرين حلقه از بين ميره،اما فقط حلقه رو ميگيره و يه دست لباس بهم ميده،چكار بايد كرد؟
سلامسلام عزيزان,من اين بازيرو دارم تو xbox بازي ميكنم و گرگينه هستم،تا حالا دو نفر (رئيس كامپنين ها و يكي از عضوهاي همين گروه) رو درمان كردم اما وقتي خودم رو ميخوام درمان كنم هرچي دكمه رو ميزنم اتفاقي نميافته،(درضمن سر جادوگر رو دارم)،يكي از دوستان ميگفت باگه،هيچ راهي نيست درمون شم؟ يا از گرگينگي مستقيم خون آشام بشم؟ و يه نكته ي ديگه،در همين راهنما گفته شده كه اگه گرگينه باشيد و حلقه ي نفرين شده رو بدست بياريد و براي هيركين تمام گست هاش رو انجام بديم اونوقت نفرين حلقه از بين ميره،اما فقط حلقه رو ميگيره و يه دست لباس بهم ميده،چكار بايد كرد؟