بلی بلی همونجا،طبقه پایین یه پیر مردی هست باهاش حرف بزن رو صندلی نشستِهمونجایی که وقتی میری طبقه پایینش یک عالمه اتاق داره برای خوابیدن که یه چند نفر خوابیدن؟
بلی بلی همونجا،طبقه پایین یه پیر مردی هست باهاش حرف بزن رو صندلی نشستِهمونجایی که وقتی میری طبقه پایینش یک عالمه اتاق داره برای خوابیدن که یه چند نفر خوابیدن؟
سه تا فکر کنم.ممنون. حدودا چند تا مرحله باید برم تا گرگ نما شم؟
اقا من الان با یک نفر جنگیدم و تو گروه عضو شدم. حالا برای مرحله بعد باید چیکار کنم؟
ببخشیدا ولی من نشونه ای نمیبینم ولی شمشیر vikls رو گرفتم.؟؟اون نشونه بالا صفحه رو دنبال کن بهت یه شمشیر داده که باید ببری پیش اهنگر،وقتی که بردی بهت یه چیز دیگه میده بیار بده به یه دختری.
اگه اون بالا به نشونه چشمتون باشه راحت میتونین راه رو پیدا کنین
همون فلش رو قطب نما شید چون ماموریت فعال نیست، J رو بزن از اونجا فعال کن.ببخشیدا ولی من نشونه ای نمیبینم ولی شمشیر vikls رو گرفتم.؟؟
کجا؟ اسم ماموریت چیه؟ یکم بهتر آدرس بدین راحت تر راهنمایی کنم :dخب الان شمشیرو به اهنگر دادم. این دختره کیه ؟ کجاست؟
پیدا شد. ممنون
---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------
الان شمشیر هم دادم. با یارو هم رفتم دم یه اتاق دیگه باید چیکار کنم؟
---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------
پیدا شد ممنون
---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------
اقا اون جایی که میری دومین کتیبه رو میگیری وقتی میخوای برگردی در قفله چیکار کنم؟ کلید کجاست؟
کجا؟ اسم ماموریت چیه؟ یکم بهتر آدرس بدین راحت تر راهنمایی کنم :d
خوب کی این کار رو انجام بدم؟؟؟ وقتی اژدها رو کشتم؟؟برو رو Shout ای که باز نشده و R رو بزن.(نسخه PC)
فرقی نداره، الان که میگین زیاد اژدها کشتین،یعنی Soul زیاد دارین،هر وقت خواستین میتونین برین روShoutهاR رو بزنین تا باز شن.خوب کی این کار رو انجام بدم؟؟؟ وقتی اژدها رو کشتم؟؟
یعنی چی گیر میکنه؟ یعنی هنگ میکنه بازی؟ نباید اینجوری شه،احتمالا بازی کرش کرده،یبار از اول لود کنین حل میشه. Z رو بزنین گرگینه میشین :dاقا چرا وقتی میخوام برای اولین بار تبدیل به گرگینه شم گیر میکنه؟