راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اقا من الان با یک نفر جنگیدم و تو گروه عضو شدم. حالا برای مرحله بعد باید چیکار کنم؟

اون نشونه بالا صفحه رو دنبال کن :دی بهت یه شمشیر داده که باید ببری پیش اهنگر،وقتی‌ که بردی بهت یه چیز دیگه میده بیار بده به یه دختری.
اگه اون بالا به نشونه چشمتون باشه راحت میتونین راه رو پیدا کنین

اون نشونه بالا صفحه رو دنبال کن :دی بهت یه شمشیر داده که باید ببری پیش اهنگر،وقتی‌ که بردی بهت یه چیز دیگه میده بیار بده به یه دختری.
اگه اون بالا به نشونه چشمتون باشه راحت میتونین راه رو پیدا کنین
ببخشیدا ولی من نشونه ای نمیبینم ولی شمشیر vikls رو گرفتم.؟؟

---------- نوشته در 10:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

پیدا کردم ممنون

ببخشیدا ولی من نشونه ای نمیبینم ولی شمشیر vikls رو گرفتم.؟؟
همون فلش رو قطب نما :دی شید چون ماموریت فعال نیست، J رو بزن از اونجا فعال کن.
در هر حال طوری که گفتم عمل کن،ببر پیش اهنگر اون بالای همین ساختمون کنار مجسمه عقاب بعدا اون بهت یه چیزی میده بیارش بده به Aela the huntress

خب الان شمشیرو به اهنگر دادم. این دختره کیه ؟ کجاست؟

پیدا شد. ممنون

---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------

الان شمشیر هم دادم. با یارو هم رفتم دم یه اتاق دیگه باید چیکار کنم؟

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

پیدا شد ممنون

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

اقا اون جایی که میری دومین کتیبه رو میگیری وقتی میخوای برگردی در قفله چیکار کنم؟ کلید کجاست؟

خب الان شمشیرو به اهنگر دادم. این دختره کیه ؟ کجاست؟

پیدا شد. ممنون

---------- نوشته در 10:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------

الان شمشیر هم دادم. با یارو هم رفتم دم یه اتاق دیگه باید چیکار کنم؟

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

پیدا شد ممنون

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

اقا اون جایی که میری دومین کتیبه رو میگیری وقتی میخوای برگردی در قفله چیکار کنم؟ کلید کجاست؟
کجا؟ اسم ماموریت چیه؟ یکم بهتر آدرس بدین راحت تر راهنمایی‌ کنم :d

اقا چرا وقتی میخوام برای اولین بار تبدیل به گرگینه شم گیر میکنه؟
یعنی‌ چی‌ گیر می‌کنه؟ یعنی‌ هنگ می‌کنه بازی؟ نباید اینجوری شه،احتمالا بازی کرش کرده،یبار از اول لود کنین حل می‌شه. Z رو بزنین گرگینه میشین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or