آقا شما چطوری تونستین از پله رد شی؟؟من هرکاری میکنم پایین نمیآد![]()
منم همین مشکل و داشتم من باshout ردش کردم . از اون shout استفاده کن که سریع طرف حرکت میکنه :d
فکر کنم اون اخرا باشه تو لیست shout ها.
روشم ابتکاری بود :d
آخرین ویرایش:
آقا شما چطوری تونستین از پله رد شی؟؟من هرکاری میکنم پایین نمیآد![]()
درست پشت اون اهرمای که خنجر هارو آزاد میکنه یکم دقیق تر نگاه کنی یک اهرم دیگه هست، اونو بکشآقا شما چطوری تونستین از پله رد شی؟؟من هرکاری میکنم پایین نمیآد![]()
باید یکی از یار هاتونو ببرین اون بالا،بعدا بهش بگینI need you to do something ،بعدا رو اون میله E رو بزنین تا بیاد بره اون تو، گیر کنه،بکشینش.من تو ماموریت boethiah"s calling گیر کردم. یه دایره هست که فلش روشه. میرم اونجا دایره روشن میشه بعد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.:-o
یه چیزایی در مورد trap و قربانی کردن و از این چیزا تو quset نوشته.
آقا من خودم تنهام یار ندارم. یار از کجا بیارم؟باید یکی از یار هاتونو ببرین اون بالا،بعدا بهش بگینI need you to do something ،بعدا رو اون میله E رو بزنین تا بیاد بره اون تو، گیر کنه،بکشینش.
بعد انجام ماموریتDragon rising یکی میگیری، بعضیها هم توInn ها هستن میتونی پول بدی بیان دنبالت.آقا من خودم تنهام یار ندارم. یار از کجا بیارم؟
بعد انجام ماموریتDragon rising یکی میگیری، بعضیها هم توInn ها هستن میتونی پول بدی بیان دنبالت.
منظر شما از به درد بخور چی هست؟سلام
میشه یک چندتا کد جالب بدرد بخور بجز tcl tgm بگین ؟
خیلی باحاله این سریال:d
من دنبال یک توضیح راجبه کل perk های Skill ها هستم فقط تونستم Heavy armor رو پیدا کنم اگه توی این تایپک هست صفحه رو لطفا بگید ,اگر نه میشه در مورد پرک ها کامل توضیح بدید؟
نمیشه خون گرگینه رو خورد،واسه گرگینه شدن باید بری ماموریتهای Companions رو تو Whiterun بری.تورو به خدا یکی کمکم کنه. الان یه گرگینه رو کشتم اما بلد نیستم خونشو بخورم. کمک کمک. خون اشامی داره خفم میکنه. میخوام گرگینه شم. کمک کمک. یکی کمکم کنه. چه طوری باید خون گرگینه مرده رو خورد؟