راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام
من تو کوئست blind sighted گیر کردم
تا جای اون مجسمه میرم ولی وقتی اونجا میرسم نمیتونم حرکت کنم و هیچ اتفاقی نمی افته
راه حل خاصی‌ نداره جز اینکه تو کنسول بزنی‌ setstage TG08B 40
اگركسي اينجا رو ياد داره بگه خب يه هفته اي ميشه هيچ كس جوابمو نميده ،بابا يكي بگه ديگه=((
خوب دقیقاً مشکل شما چیه؟:دی

سلام بر همگی واقعن خسته نباشید من توی winterholdاون زنی که باهام بود مرد حالا من چیکار میتونم بکنم تا یک محافظ یا یه همرزم جدید پیدا کنم اگه بدون ازدواج باشه بهتره و اگر بتونید جواب رو به sosesmaeeli@yahoo.comبفرستید خیلی ممنون میشم

سلام بر همگی واقعن خسته نباشید من توی winterholdاون زنی که باهام بود مرد حالا من چیکار میتونم بکنم تا یک محافظ یا یه همرزم جدید پیدا کنم اگه بدون ازدواج باشه بهتره و اگر بتونید جواب رو به sosesmaeeli@yahoo.comبفرستید خیلی ممنون میشم
تو بعضی‌ از‌Inn ها کسیی‌ هستن که بهشون پول بدی میان دنبالت، یا اگهThane هر شهر شین (با انجام ماموریت‌های شاه هر منطقه) میتونین یه یار به دست بیارین. بعضا هم ماموریت‌های خاص رو انجام بدین یه نفر میاد دنبالتون،مثل ماموریت Darklight tower نزدیک Riften

سلام دوستان و خسته نباشید من تو ماموریت forbidden legend گیر کردم بعد از اینکه GAULDUR AMULET FRAGMENT رو از دست اون یارو اسکلته که هی تکثیر میشه میگیرم دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم. مشکل اصلی اینجاس که الان تو یه غار زیر زمینی هستم که راه خروج نداره. :-s

سلام دوستان و خسته نباشید من تو ماموریت forbidden legend گیر کردم بعد از اینکه GAULDUR AMULET FRAGMENT رو از دست اون یارو اسکلته که هی تکثیر میشه میگیرم دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم. مشکل اصلی اینجاس که الان تو یه غار زیر زمینی هستم که راه خروج نداره. :-s
معمولا یه راه اسون هست واسه در امدن از غار، شما M رو بزنین مپ بیاد بالا نشون میده راه خروج رو.

یه روزه دارم میگردم هیچ راهی نیست :|
همونی رو میگین رو سکّو‌ها میجنگه باهاتون چند تا می‌شه؟ اگه همون رو میگین از رو جسدش همهٔ دار و ندارش رو بردارین،(,writ of sealing , amulet ,Gauldur blackbow) پشت تابوتش یه تونل باز می‌شه، اون تونل رو ادامه بدین میرسین به خروجی‌ غار

دمت گرم داش ردش کردم :x
راستی این درsaarthal excavation کلید میخواد :-$ کلیدو از کجا بیارم؟
فعلا نمی‌شه در اینجارو باز کرد،برین بهCollege of winterhold نزدیک همونجا،چند تا ماموریت واسشون برین تا خودشون بیان در رو باز کنن واست.

در main quest ها اونجایی که همه جمع میشن که با هم مذاکره کنن توی high rothgar وقتی میرسه به esbernاون حرف نمیزنه و هیچ اتفاقی نمی افتد چیکار کنم
برو تو my document / My Games / Skyrim و فایل skyrim.ini رو کات کن بریزش یه جای دیگه ، بعد که اون مرحله رو رفتی بریزش سر جاش.
یا
تو بازی با~ کنسول رو باز کن بنویس player.setstage mq302 350

سلام.
یکی توضیح بده skyforge چیه و چجوری میشه باهاش سلاح ساخت؟
مرسی
یه آهنگری هست توWhiterun بالای کوه :دی (زیر مجسمه عقاب) دقیقاً مثل آهنگری‌های معمولی‌ هست که با جمع کردن وسایل مورد نیاز می‌شه توش چیز میز ساخت فقط سلاح‌هایSteel قوی تری داره.

آقا شما چطوری تونستین از پله رد شی؟؟من هرکاری میکنم پایین نمیآد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or