راه حل خاصی نداره جز اینکه تو کنسول بزنی setstage TG08B 40سلام
من تو کوئست blind sighted گیر کردم
تا جای اون مجسمه میرم ولی وقتی اونجا میرسم نمیتونم حرکت کنم و هیچ اتفاقی نمی افته
خوب دقیقاً مشکل شما چیه؟اگركسي اينجا رو ياد داره بگه خب يه هفته اي ميشه هيچ كس جوابمو نميده ،بابا يكي بگه ديگه![]()
تو بعضی ازInn ها کسیی هستن که بهشون پول بدی میان دنبالت، یا اگهThane هر شهر شین (با انجام ماموریتهای شاه هر منطقه) میتونین یه یار به دست بیارین. بعضا هم ماموریتهای خاص رو انجام بدین یه نفر میاد دنبالتون،مثل ماموریت Darklight tower نزدیک Riftenسلام بر همگی واقعن خسته نباشید من توی winterholdاون زنی که باهام بود مرد حالا من چیکار میتونم بکنم تا یک محافظ یا یه همرزم جدید پیدا کنم اگه بدون ازدواج باشه بهتره و اگر بتونید جواب رو به sosesmaeeli@yahoo.comبفرستید خیلی ممنون میشم
معمولا یه راه اسون هست واسه در امدن از غار، شما M رو بزنین مپ بیاد بالا نشون میده راه خروج رو.سلام دوستان و خسته نباشید من تو ماموریت forbidden legend گیر کردم بعد از اینکه GAULDUR AMULET FRAGMENT رو از دست اون یارو اسکلته که هی تکثیر میشه میگیرم دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم. مشکل اصلی اینجاس که الان تو یه غار زیر زمینی هستم که راه خروج نداره.![]()
همونی رو میگین رو سکّوها میجنگه باهاتون چند تا میشه؟ اگه همون رو میگین از رو جسدش همهٔ دار و ندارش رو بردارین،(,writ of sealing , amulet ,Gauldur blackbow) پشت تابوتش یه تونل باز میشه، اون تونل رو ادامه بدین میرسین به خروجی غاریه روزه دارم میگردم هیچ راهی نیست![]()
فعلا نمیشه در اینجارو باز کرد،برین بهCollege of winterhold نزدیک همونجا،چند تا ماموریت واسشون برین تا خودشون بیان در رو باز کنن واست.دمت گرم داش ردش کردم![]()
راستی این درsaarthal excavation کلید میخوادکلیدو از کجا بیارم؟
برو تو my document / My Games / Skyrim و فایل skyrim.ini رو کات کن بریزش یه جای دیگه ، بعد که اون مرحله رو رفتی بریزش سر جاش.در main quest ها اونجایی که همه جمع میشن که با هم مذاکره کنن توی high rothgar وقتی میرسه به esbernاون حرف نمیزنه و هیچ اتفاقی نمی افتد چیکار کنم
یه آهنگری هست توWhiterun بالای کوهسلام.
یکی توضیح بده skyforge چیه و چجوری میشه باهاش سلاح ساخت؟
مرسی
سلام دوستان و خسته نباشید من تو ماموریت forbidden legend گیر کردم بعد از اینکه GAULDUR AMULET FRAGMENT رو از دست اون یارو اسکلته که هی تکثیر میشه میگیرم دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم. مشکل اصلی اینجاس که الان تو یه غار زیر زمینی هستم که راه خروج نداره.![]()