راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اخه تو نقشه ام شهری به نام Whiterun وجود نداره. نمیدونم چیکار کنم؟؟ اقا یکی کمکم کنه تا لااقل از شر خون اشام بودن خلاص شم. دیوانه ام کرده

TESV_2012_02_16_02_12_09_41.bmp

اخه تو نقشه ام شهری به نام Whiterun وجود نداره. نمیدونم چیکار کنم؟؟ اقا یکی کمکم کنه تا لااقل از شر خون اشام بودن خلاص شم. دیوانه ام کرده
Whiterun همون شهر بزرگ اول بازی که جلوش یه اژدها می‌کشی هست.

واسه درمان شدن هم برین پیش یه نفر به اسمFalion تو شهر Morthal درباره درمان ازش سوال بکنین
البته اول یه نفرو تو خواب گاز بگیرین خونشو بخورین حالتون یکم بهتر شه
====================
.joker. : مشکل شما دقیقاً چیه؟

Whiterun همون شهر بزرگ اول بازی که جلوش یه اژدها می‌کشی هست.

واسه درمان شدن هم برین پیش یه نفر به اسمFalion تو شهر Morthal درباره درمان ازش سوال بکنین
البته اول یه نفرو تو خواب گاز بگیرین خونشو بخورین حالتون یکم بهتر شه
====================
.joker. : مشکل شما دقیقاً چیه؟

مشکل من دقیقا اینه که الان خون اشامم هرکی منو میبینه میخواد منو بکشه. هرجایی ام میرم خون بخورم از خواب بیدار میشن. نمیدونم چیکار کنم؟

مشکل من دقیقا اینه که الان خون اشامم هرکی منو میبینه میخواد منو بکشه. هرجایی ام میرم خون بخورم از خواب بیدار میشن. نمیدونم چیکار کنم؟
البته با چیت هم می‌شه درست کرد.
تو بازی ~ رو بزنین بعدا بنویسین setstage 000eafd5 10

ممنون. راستی یه سوال دیگه.اونجا که باید به یک مسافر خونه برید و به یک زن میرسید! اون زنه بهتون میگه که شما پسر اژدهایید! اون جا وقتی با هم میریم و وارد یک اتاق میشیم میخواد یه جایی که درش شبیه کمد رو هست رو باز کنه ولی کلید میخواد. کلیدش کجاست؟؟ راهنماییم کنید لطفا

ممنون. راستی یه سوال دیگه.اونجا که باید به یک مسافر خونه برید و به یک زن میرسید! اون زنه بهتون میگه که شما پسر اژدهایید! اون جا وقتی با هم میریم و وارد یک اتاق میشیم میخواد یه جایی که درش شبیه کمد رو هست رو باز کنه ولی کلید میخواد. کلیدش کجاست؟؟ راهنماییم کنید لطفا
شما در اون اتاقی‌ که توش هستین رو ببندین،اون در رو باز می‌کنه خودش

یک سوال میپرسم دوستان خواهشا مسخره نکنید
این dragon soul رو چطور میشه بدست اورد ؟؟؟ من 100 اژدها کشتم ولی drgon soul absorved میشه و قابلیت هاش ازاد نمیشه. باید ماموریت خاصی رو انجام بدم یا اسلحه ی خاصی داره برای ازاد شدن این قابلیت ها؟؟؟
در ضمن معدن یا جایی هست که بشه ازش طلا استخراج کرد ؟؟؟

یک سوال میپرسم دوستان خواهشا مسخره نکنید
این dragon soul رو چطور میشه بدست اورد ؟؟؟ من 100 اژدها کشتم ولی drgon soul absorved میشه و قابلیت هاش ازاد نمیشه. باید ماموریت خاصی رو انجام بدم یا اسلحه ی خاصی داره برای ازاد شدن این قابلیت ها؟؟؟
در ضمن معدن یا جایی هست که بشه ازش طلا استخراج کرد ؟؟؟
برو رو Shout ای که باز نشده و R رو بزن.(نسخه PC)

سلام به همه
من یک مشکل دارم اینم اینه که من نمیتونم در بازی بنویسم چون هرچیزی مینویسم به جاش مربع میاره البته به جز عدد . حالا باید چه کار کنم بدیش هم اینه که نمیتونم کد وارد کنم تا بازی درستشه باید بسوزمو بسازم
شما فکر میکنید که مشکل از کجاست 1 کامپیوتر 2 خود بازی
و آیا اگر دوباره بریزمش درست میشه یا نه

سلام به همه
من یک مشکل دارم اینم اینه که من نمیتونم در بازی بنویسم چون هرچیزی مینویسم به جاش مربع میاره البته به جز عدد . حالا باید چه کار کنم بدیش هم اینه که نمیتونم کد وارد کنم تا بازی درستشه باید بسوزمو بسازم
شما فکر میکنید که مشکل از کجاست 1 کامپیوتر 2 خود بازی
و آیا اگر دوباره بریزمش درست میشه یا نه

دوست عزیز منم همین مشکل رو برای زدن چیت داشتم. از طریق کنترل پنل زبان نوشتاری فارسی رو حذف کن و فقط انگلیسی رو نگه دار. بعد وقتی میخوای بزنی دیگه مربع مربع نمیشه. درست میشه.

موفق باشی

---------- نوشته در 09:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

اقا من الان تو شهر گرگنما هام الان باید کجا برم تا چند تا کوئست انجام بدم؟

دوست عزیز منم همین مشکل رو برای زدن چیت داشتم. از طریق کنترل پنل زبان نوشتاری فارسی رو حذف کن و فقط انگلیسی رو نگه دار. بعد وقتی میخوای بزنی دیگه مربع مربع نمیشه. درست میشه.

موفق باشی

---------- نوشته در 09:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

اقا من الان تو شهر گرگنما هام الان باید کجا برم تا چند تا کوئست انجام بدم؟
jorravskr ،به میدان دوم شهر که رسیدی درست جلو پله های قلعه شهر سمت راست یه ساختمون دایره‌ای هست،برو اون تو حرف بزن باهاشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or