Whiterun همون شهر بزرگ اول بازی که جلوش یه اژدها میکشی هست.اخه تو نقشه ام شهری به نام Whiterun وجود نداره. نمیدونم چیکار کنم؟؟ اقا یکی کمکم کنه تا لااقل از شر خون اشام بودن خلاص شم. دیوانه ام کرده
البته با چیت هم میشه درست کرد.مشکل من دقیقا اینه که الان خون اشامم هرکی منو میبینه میخواد منو بکشه. هرجایی ام میرم خون بخورم از خواب بیدار میشن. نمیدونم چیکار کنم؟
البته با چیت هم میشه درست کرد.
تو بازی ~ رو بزنین بعدا بنویسین setstage 000eafd5 10
خیرkheyli mamnoon dorost shod. yek cheat baraye gogrgoine shdan nadarin?
شما در اون اتاقی که توش هستین رو ببندین،اون در رو باز میکنه خودشممنون. راستی یه سوال دیگه.اونجا که باید به یک مسافر خونه برید و به یک زن میرسید! اون زنه بهتون میگه که شما پسر اژدهایید! اون جا وقتی با هم میریم و وارد یک اتاق میشیم میخواد یه جایی که درش شبیه کمد رو هست رو باز کنه ولی کلید میخواد. کلیدش کجاست؟؟ راهنماییم کنید لطفا
برو رو Shout ای که باز نشده و R رو بزن.(نسخه PC)یک سوال میپرسم دوستان خواهشا مسخره نکنید
این dragon soul رو چطور میشه بدست اورد ؟؟؟ من 100 اژدها کشتم ولی drgon soul absorved میشه و قابلیت هاش ازاد نمیشه. باید ماموریت خاصی رو انجام بدم یا اسلحه ی خاصی داره برای ازاد شدن این قابلیت ها؟؟؟
در ضمن معدن یا جایی هست که بشه ازش طلا استخراج کرد ؟؟؟
سلام به همه
من یک مشکل دارم اینم اینه که من نمیتونم در بازی بنویسم چون هرچیزی مینویسم به جاش مربع میاره البته به جز عدد . حالا باید چه کار کنم بدیش هم اینه که نمیتونم کد وارد کنم تا بازی درستشه باید بسوزمو بسازم
شما فکر میکنید که مشکل از کجاست 1 کامپیوتر 2 خود بازی
و آیا اگر دوباره بریزمش درست میشه یا نه
jorravskr ،به میدان دوم شهر که رسیدی درست جلو پله های قلعه شهر سمت راست یه ساختمون دایرهای هست،برو اون تو حرف بزن باهاشوندوست عزیز منم همین مشکل رو برای زدن چیت داشتم. از طریق کنترل پنل زبان نوشتاری فارسی رو حذف کن و فقط انگلیسی رو نگه دار. بعد وقتی میخوای بزنی دیگه مربع مربع نمیشه. درست میشه.
موفق باشی
---------- نوشته در 09:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------
اقا من الان تو شهر گرگنما هام الان باید کجا برم تا چند تا کوئست انجام بدم؟