راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
quote_icon.png
نوشته شده توسط heroes
اقا چه جوری از حالت گرگینه بودن در بیام؟
میتونی کلید T رو بزنی و بعد Enter تا 1 ساعت wait کنی بعد آدم لخت!:d میشی آبروت میره!

آقایون من تو مرحله ی Revealing The Unseen آخر مرحله ام اونجا که آخر غاره میرسی به اون دایره که باید بالاشو بسازی منظورم روی سقفه یکی یه عکس بده من خسته شدم 8-|

عاشق تایپکتون. چون ماشا الله هرچی بپرسیم یک ربع بعد جواب داده میشود

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

آقا کمک داره اعصابم خورد میشه سره این لامصب )x

دوست عزیز من به این مرحله نرسیدم وگرنه کمکتان میکردم

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

Z

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

Z

عیب نداره دوباره بزار;)
برادران عزیز کمککککککککککککککککک:(( آخر مرحله ی Revealing The Unseen اونجا که باید سقف رو بسازی چیکارکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
عیب نداره دوباره بزار;)
برادران عزیز کمککککککککککککککککک:(( آخر مرحله ی Revealing The Unseen اونجا که باید سقف رو بسازی چیکارکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما با استفاده از جادو‌های Frosbite و Flames نور هارو هر کدوم رو بیارین رو یکی‌ از اون خط‌های سقف،بعدا با استفاده از دکمه‌ها هر آینه رو بیارین رو نور ها.

تو این بازی نمیشه عصای جادو گری گرفت؟

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

اقا اون مرحله ای که تو پارتی هستم. میرم پیش یه نفر میگم امادم. بعدش باید چیکار کنم؟

تو این بازی نمیشه عصای جادو گری گرفت؟

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

اقا اون مرحله ای که تو پارتی هستم. میرم پیش یه نفر میگم امادم. بعدش باید چیکار کنم؟
می‌شه،‌Staff ها همه عصای جادوگری هستن البته کم پیدا میشن.

با اونی که نشسته رو صندلی درست کنارت حرف بزن،بعدا برو یه نوشابه بردار بیار بده بهش،بعدا حواس مردم رو پرت می‌کنه برو از اون در‌ای که دوستت کنارش ایستاده.

می‌شه،‌Staff ها همه عصای جادوگری هستن البته کم پیدا میشن.

با اونی که نشسته رو صندلی درست کنارت حرف بزن،بعدا برو یه نوشابه بردار بیار بده بهش،بعدا حواس مردم رو پرت می‌کنه برو از اون در‌ای که دوستت کنارش ایستاده.
حل شد ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or