نه منظورشون همون شهر whiterun هستمگه گرگنما ها هم شهر دارن من نمیدونستم الان کجاست شهره
من خون آشام هستم آیا گرگنما ها من رو قبول میکنن
یه سری وسیله که تو اون جعبه هست یه سری دیگه هم توRiverwood پیش اون زناقا من الان این مرحله رو تا اخر رفتم. وسایلمو چگونه برگردونم؟
نه منظورشون همون شهر whiterun هست
یه سری وسیله که تو اون جعبه هست یه سری دیگه هم توRiverwood پیش اون زن
همونی که بعد اینکه از اون پارتی با دوستتون خارج میشین باید وسایلتنو از توش بردارین و نشونه رو اون هست.کدوم جعبه؟
اینجا محل سوالهای سخت افزاری نیستآقا چه جوری میشه فارسی رو حذف کرد تا نوشته مربع نشه
باید موقعای که روز هست تو بازار شهر باهاش حرف بزنین در ضمن پول زیادی هم همراه داشته باشین،بعدا بهتون میگه یه کاری کنین اون علامت میره.اقا اون جایی که میری با یک مرد به نام brynjolf حرف میزنی. هر کاری میکنم اون علامت بالاسرش نمیره چیکار کنم؟
باید موقعای که روز هست تو بازار شهر باهاش حرف بزنین در ضمن پول زیادی هم همراه داشته باشین،بعدا بهتون میگه یه کاری کنین اون علامت میره.
میگم کل بازی اینجوری هست با دویست سیصد ساعت گیمپلی هی حرف زدن با این و اون،اینجوری بازی کنین که عذاب میشه، :d
میتونین ولی از حالت خون آشامای در میاین و نمیتونین دیگه خون آشام شیننگفتین اگه خون آشام باشم نمیشه در گروه گرگینه ها عضو شم
زیر دکه اش یه چیزی مثل صندوق هست،اونو قفلشو بشکن اون تو هست.اقا این madesi حلقشو از کجا باید بدزدم؟:d