واسهSmithing هم باید مرحله به مرحله برین،یعنی از پایین شروع کنین برین بالا،یه دفعه نمیشه بالایی رو انتخاب کرد
player.setstage mq202 180
شاید پرک براunlock ندارین،اگه زیر اونی که میخواین unlock کنین رو باز کردین و این باز نشده احتمالا باگ هست. راهای هم واسه حل نمیدونم،خوب من که اولی رو بازی کردم ولی سمته چپیو راستی باز نشده!
Nochیک سوال نمیشه مرحله رو ریست کرد؟ یعنی از اول رفت؟ چجوری؟
اگه زحمتی نیست یه لینک ترینر هم برای این بازی بزارین.ورژن بازیم 1.1.21.0 هست!!
اسم ماموریت چی هست؟Download Trainer 1
رمزش www.mobinigi.blogfa.com
---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------
اقا من الان تویک مرحله ام یک سر مجسمه هستش که داخل دیوار یکم امده بیرون علامت مرحله ام هم رو اونه. ولی نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید
اسم ماموریت چی هست؟
دکمههای سمت راست رو هی پشت هم بزن آخرش دکمه سومی باز میشه اونو هم یبار بزن، دوباره اینجوری بکن تا آخری باز شه، اونو هم یبار بزن تموم.هیچی رد شد ممنون.
---------- نوشته در 05:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------
اقا اون مرحله ای که یک کره بزرگ هست رو باید چیکار کنم؟ راستی سمت چپیا هم فعال نشده؟ اون دکمه ها که کره رو میچرخونی
کسایی که Restoration و Destoration یاد میدن کجان و کیان؟ بجز داخل کالج بالا بردن این 2تا واقعا دردسر سازه.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چند روزی کسی جواب سوال هام رو نمیده نه تو این تایپک نه تو تایپک EST V اشتباهی ازم سر زده؟
Expert: Keeper Carcette | |
Expert: Colette Marence | |
Master: Danica Pure-Spring |
|
باید ا زWhirlwind sprint استفاده کنی که از اون در رد شیاقا اونجایی که میری پیش dragonborn های دیگه. وقتی میرین بیرون وایمیستین چیکار باید بکنی؟
باید ا زWhirlwind sprint استفاده کنی که از اون در رد شی
Shout هست