این Housecarl هست، نمیشه باهاش ازدواج کرد. خودکشی عشقی کناسمش lona هست نیگاش کن چه قدر خوشگله
![]()
البته بگما اگه کسی بخواد باهاش ازدواج کنه خفش میکنم.
این Housecarl هست، نمیشه باهاش ازدواج کرد. خودکشی عشقی کن![]()
خب چجوری بشم؟ امان از درد عاشقیچرا میشه.
اگه Thane of Rift بشی که فکر کنم شدی.
میتونی باهاش ازدواج کنی.
تو ویکی اسکایریم تو اون لیست ازدواج هستش.
با یه بابا دیگه اشتباه گرفتمخب چجوری بشم؟ امان از درد عاشقی![]()
با یه بابا دیگه اشتباه گرفتممیشه آره، باید Thane of riften بشی که شودی ، خوب تو همون شهر برو به Temple of mara ماموریت اونارو برو یهAmulet of mara بگیر بنداز گردنت بیا بهش پیشنهاد بکن
خوب وقتی اون تو Honeyside میشینه یعنی شودی که اومده اونجا بهت خدمت کنه دیگهیک راهنمای جامع
The Elder Scrolls Wiki
---------- نوشته در 07:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:35 PM ارسال شده بود ----------
Thane of riften شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب وقتی اون تو Honeyside میشینه یعنی شودی که اومده اونجا بهت خدمت کنه دیگه
باید ماموریتهای مردم شهر رو انجام بدی،برای شروع تو اسکله یه زنArgonian هست (از همونایی که شبیه مارمولک هستن) حرف بزن باهاش ماموریت رو برو! بعدا برو با شهردار حرف بزن میگه چطور خان شی بعدا چند تا ماموریت دیگه بری واسه مردم و یک خونه بخری میتونی بشی.دادا من عکسشو اینجا دیدم عاشقش شدم. حالا میشه بهم بگین چه جوری بشم و اون خونه کجاست چون الان اونجام ولی تو نقشه همیچین خونه ای این نام نمیبینم. ببخشید که همش دارم اذیت میکنم.
باید ماموریتهای مردم شهر رو انجام بدی،برای شروع تو اسکله یه زنArgonian هست (از همونایی که شبیه مارمولک هستن) حرف بزن باهاش ماموریت رو برو! بعدا برو با شهردار حرف بزن میگه چطور خان شی بعدا چند تا ماموریت دیگه بری واسه مردم و یک خونه بخری میتونی بشی.
مطمئنی داری riften رو میگی؟ اخه هرچی گشتم زنه نبود
بله،مطمئن هستم،تو اسکله شهر داره همینطوری ول میگرد با خودش حرف میزنه، بگرد پیدا میکنی
راستی ازدواج زیاد با حالت معمولی فرق ندارههابازم همونجوری میشینه اونجا نگاه میکنه فقط اسماً باهم زن و شوهر میشین و پول هم میده بهت بعضا
![]()
میشه،ولی با چیت میشه فقطراستی یک سوال نمیشه اسم و نژادمو تغییر بدم؟