راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام
من یه جا گیر کردم که میری پیش جادوگرا و با هم میرین برون از کالج و با دانش پژوهان دیگه و استادشون میریم به یک غار در اونجا یک مرد هست که میگه برو یه چیز های که در خود اونجا هست بیار برام من میرم و آخریش در یک جا هست اون گردنبنده تا ورش میدارم در های پشتش بسته میشن استاد میگه اون رو بپوش من هم میپوشم و بعد میگه نگاه کن در رو بعد من باید با قدرتم در رو بشکونم و وقتی این کار رو میکنم کلا بازی هنگ میکنه باگشه؟چیه؟!

سلام
من یه جا گیر کردم که میری پیش جادوگرا و با هم میرین برون از کالج و با دانش پژوهان دیگه و استادشون میریم به یک غار در اونجا یک مرد هست که میگه برو یه چیز های که در خود اونجا هست بیار برام من میرم و آخریش در یک جا هست اون گردنبنده تا ورش میدارم در های پشتش بسته میشن استاد میگه اون رو بپوش من هم میپوشم و بعد میگه نگاه کن در رو بعد من باید با قدرتم در رو بشکونم و وقتی این کار رو میکنم کلا بازی هنگ میکنه باگشه؟چیه؟!
مشکل از‌Texture های بازی هست،با استفاده ازShout (دکمهZ) در رو بشکنین

خوب من هم همین کار رو میکنم تا z رو میزنم بازی هنگ میکنه
نباید اینجوری بشه :دی از یه Shout دیگه استفاده کن ببین درست می‌شه یا نه.

اگه نشد یبار تنظیمات گرافیک‌ای بازی رو بیار به پایین‌ترین حد بازی رو هم تو حالت Windowed mode اجرا کن احتمالا درست شه.

همون در college of winterhold رو میگم؟
برای باز کردنش کلید میخواد؟
منم کلید ندارم پشت در موندم :d
خوب موقع ورود یه زنی‌ جلو پل هست میگه رو زمین یه جادو‌ای بزن،اون جادو رو بزنی‌ میذاره بری تو در! هم از قفل بودن در میاد.:d

من یه چیزی بگم برین حالشو ببرین!
ساخت معجون نامرئی کننده :
ICE WRATH TEETH
و یه سری تخم مرغ آبی با پوسته سوراخ سوراخ سیاه!میتونید این تخم مرغها رو از توی غاری که برای پیدا کردن ELDER SCROLL میرید پیدا کنید!
اولی هم تو کوهستانها زیاده.

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:53 AM ارسال شده بود ----------

راستی من یه مشکل هم دارم تو کالج پیر مرده که میخواد به من و چندتا شاگرد دیگه اموزش بده میگه جلوم روی آرم اون چشم وایسا ولی هیچی نمیشه! من باید چیز خاصیو بزنم؟

راستی من یه مشکل هم دارم تو کالج پیر مرده که میخواد به من و چندتا شاگرد دیگه اموزش بده میگه جلوم روی آرم اون چشم وایسا ولی هیچی نمیشه! من باید چیز خاصیو بزنم؟

شما باید وایسید تا علف زیر پاتون سبز بشه. بعد اونارو بردارید باهاش معجون درست کنید که با خوردنش تبدیل به اژدها میشید. :d

جادوی دفاعی (Ward spell) رو بردارید وقتی استاد به طرفتون جادوی آتشین فرستاد از خودتون دفاع کنید. ;)

سلام در اینجا میخوام در مورد بازی کالاف دییوتی موردر وارفر 3 صحبت کنم
من که ازش خیلی خوشم اومد و در عرض 1 روز تمومش کردم
از شما میخوام که درباره ی این بازی نظر بدین تا ببینیم مورد علاقه ی همه هست یا نه

با سلام
من به یه باگ وحشتناک خورده ام
:-o
وقتی که اون Elder Scrolls رو تو اون غار پیدا کردم
بر گشتم پیش اژدها
بعد اژدها گفت که Elder Scrolls رو باز کن و بخون و اینجور چیزها
منم Elder Scrolls رو انتخاب کردم
بعد بازش کرد و تصویر عوض شد
اونجا چند نفر داشتن با اژدها ها میجنگیدن
یکی رو میکشن بعدی رو هم با استفاده از Elder Scrolls محو میکنن
و بازی اونجا گیر میکنه البته وقتی موس رو حرکت میدم دوربین حرکت میکنه اما بازی ادامه پیدا نمیکنه همه ی دکمه ها رو هم امتحان کردم اما باز هیچی
کسی میدونه باید چیکار کنم
حتی آپدیتشم کردم کار نداد
:((

گرافيك بازي رو كم كن بعد دوباره برو منم اين مشكلو داشتم اين كارو كردم درست شدo:-)

---------- نوشته در 02:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:58 AM ارسال شده بود ----------

سلام در اینجا میخوام در مورد بازی کالاف دییوتی موردر وارفر 3 صحبت کنم
من که ازش خیلی خوشم اومد و در عرض 1 روز تمومش کردم
از شما میخوام که درباره ی این بازی نظر بدین تا ببینیم مورد علاقه ی همه هست یا نه

به نظره من از تمام پتانسيل خودش استفاده نكرد،براي مثال گرافيك اين بازي كه به نسبت نسخه قبلي بازي تفاوت چشم گيري نداشت;;)

---------- نوشته در 02:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:00 AM ارسال شده بود ----------

اگركسي اينجا رو ياد داره بگه خب يه هفته اي ميشه هيچ كس جوابمو نميده ،بابا يكي بگه ديگه=((
TESV_2012_02_16_02_12_09_41.bmp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or