تو Elder knowledge درای که مشکل آفرین باشه نیست که،دقیقاً کجارو میگین؟سلام من تو مرحله ELDER KNOWLEDGE جلوی یه در گیر کردم میگه کلید میخواد :d
کلید رو باید از کجا گیر بیارم؟
تو Elder knowledge درای که مشکل آفرین باشه نیست که،دقیقاً کجارو میگین؟سلام من تو مرحله ELDER KNOWLEDGE جلوی یه در گیر کردم میگه کلید میخواد :d
کلید رو باید از کجا گیر بیارم؟
مشکل ازTexture های بازی هست،با استفاده ازShout (دکمهZ) در رو بشکنینسلام
من یه جا گیر کردم که میری پیش جادوگرا و با هم میرین برون از کالج و با دانش پژوهان دیگه و استادشون میریم به یک غار در اونجا یک مرد هست که میگه برو یه چیز های که در خود اونجا هست بیار برام من میرم و آخریش در یک جا هست اون گردنبنده تا ورش میدارم در های پشتش بسته میشن استاد میگه اون رو بپوش من هم میپوشم و بعد میگه نگاه کن در رو بعد من باید با قدرتم در رو بشکونم و وقتی این کار رو میکنم کلا بازی هنگ میکنه باگشه؟چیه؟!
نباید اینجوری بشه از یه Shout دیگه استفاده کن ببین درست میشه یا نه.خوب من هم همین کار رو میکنم تا z رو میزنم بازی هنگ میکنه
خوب موقع ورود یه زنی جلو پل هست میگه رو زمین یه جادوای بزن،اون جادو رو بزنی میذاره بری تو در! هم از قفل بودن در میاد.:dهمون در college of winterhold رو میگم؟
برای باز کردنش کلید میخواد؟
منم کلید ندارم پشت در موندم :d
راستی من یه مشکل هم دارم تو کالج پیر مرده که میخواد به من و چندتا شاگرد دیگه اموزش بده میگه جلوم روی آرم اون چشم وایسا ولی هیچی نمیشه! من باید چیز خاصیو بزنم؟
سلام در اینجا میخوام در مورد بازی کالاف دییوتی موردر وارفر 3 صحبت کنم
من که ازش خیلی خوشم اومد و در عرض 1 روز تمومش کردم
از شما میخوام که درباره ی این بازی نظر بدین تا ببینیم مورد علاقه ی همه هست یا نه