milad999999
کاربر سایت
بخشید که اینقدر سوال میپرسم نمیشه پادشاه بشیم و اینکه محافظ من خیلی کنده وقتی سوار اسبم نمیتونه بهم برسه یک کدی هست که میزنن سرعت محافظ بالا میره اون چی بود ؟
آخرین ویرایش:
شما Smithing رو افزایش بدین با ساختن چیزهای مختلف،وقتی به 80-90 رسید میتونین زرههای قوی بسازین. با افزایشLevel هم زرههای فروشندهها بهتر میشه.ببخشید خیلی سوال میپرسم سرتون به درد اومد ولی من هر اصلحه فروشی میرم زره هاش مثل هم دیگه هستن چجوری باید زره های قوی بگیرم ؟
چی میگه خوب،اصل بازی بر روی دیالوگ هست.باید دقت کنین به حرفهایی که میزنن و با توجه به اون عمل کنین.احتمالا شما باید همه سلاحها و وسایل خودتون رو تحویل بدین اونجا،جز اینکه باگ خاصی پیش اومده باشه.وب چه گزینه هایی بزنم تا بهم معموریت بدن من لولم ۱۰ هست میتونم وارد گروهشون بشم ??و اون مرحله ای که من توش گیر کردم اسمشDIPLOMATIC IMMUNITYهست که میرم جای یه زنه که فقط وایمیسته نگاهم میکنه و یک حرفو همش تکرار میکنه
شما باید همه سلاحها و وسایل خودتون رو تحویل بدینیالوگشو نمیدونم ولی همه وسایلمو سلاح زره و .... ؟؟؟ اسم زنه DELPHINEهست
شما باید به یکی از اعضای اصلی Companions بگین i'd like to join companions بعد طبقه پایین با Kodlak whitemane حرف بزنین.درست شد زره هامو در اوردم و لباس هایی که خود زنه داده بود رو تنم کردم و رفتم سوار گاری شدم رفتم ولی چجوری باید از طرف گروه همون گرگینه ها معموریت دریافت کنم چه گزینه ای بزنم لولم 10 هست
مواد لازم برای ساخت اسلحه و زره مثل شمش طلا و اهن رو از کجا بخرم یا پیدا کنم ؟؟؟ کمکم کنید