Justiciar
کاربر سایت
با هر کدوم ازGuard های شهر حرف بزنین.سلام وخسته نباشی..من دوتا سوال دارم اول اینکه مرحله داونگارد رو باید چیکار کنم تا شروع شه و دومی اینکه چرا هروقت با اسکایریم بازی میکنم بعد از 10 دقیقه کامپیوتر خاموش میشه اینم بگم چه با ابدیت وچه بی ابدیت خاموش میشه فرقی نداره
باید Lvl 20 باشین برا شروع،اگه چیزی نمیگن میتونین مستقیم هم برین به قلعهDawnguard،شرق شهر Riften هست.ممنون داداش ولی با هرکدوم از سربازها حرف میزنم اونا چیزی نمیگن..کولینگ چیه؟
setracemenu در حالت سوم شخصهانتر جان این رمزه ویرایش شخصیت چی بود؟؟؟
هانتر جان یه show هم قبلش داره D:setracemenu در حالت سوم شخص
دقیقا تو کدوم مرحله از مأموریت هستین؟ اگه قبول کردین که Vampire بشین باید از قدرتهای جدیدتون استفاده کنین.ساام..اقا من با سرنا همونکه کتیبه باهاشه رفتیم قلعه ایی که هارکان توشه بعد از اینکه حرف میزنیم دیگه کار خاصی نمیکنه ولی همچنان نشانه روهارکانه باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما J رو بزنین Journal دقیقا نشون میده تو کدوم قسمت هستین. ولی اگه قبول کردین و فریز کرده مطمئنترین راه لود دوباره از یه سیو قبل هست.[/URL]
تواین مرحلس نمیدونم قبول کردم یا نه که خوناشام بشم یا نه ولی باهاش حرف زدم بعد از اینکه حرفام تموم میشه دیگه کار خاصی نمیکنه اصلا نه زرهام کار میکنن نه جادوهام
اینکه قبل اینکه باهاش حرف بزنین هست. یا یه سیو قبل تر لود کنین یا Setstage DLC1VQ02 20هم احتمالا مشکل رو حل کنه