راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
با یه سیو قبل تر لود کردم درست نشد ولی وقتی رمزی رو که گفتی زدم این دو سوال بهش اضافه شد که من دومی رو زدم ولی باز کار خاصی نمیکنه اینم عکسش
mjfwifxa26yusr23k2xr.jpg
[/URL]

سئوال نیستند

مورد اول هدیه Harkon رو قبول می‌کنید که تبدیل به Vampire Lord بشید، مورد دوم رد می‌کنید
اگر نمیخواید تبدیل بشید setstage DLC1VQ02 30 رو وارد کنید

سلام:دی
آقا من به یه مشکل داخل یکی از ماموریت های dlc dawnguard بر خوردم.
من اولین elder scroll رو گرفتم و برای گرفتن دومی میگه باید برم تو collage of winterhold و با یه کتاب دار تو اونجا حرف بزنم.رفتم پیشش و باهاش درموردش صحبت کردم ولی بازم میگه باید باهاش صحبت کنم!
همه ی گزینه های مربوط به elder scroll رو هم داخل صحبت ها انتخاب کردم ولی بازم همونه! چیکار کنم؟
از چه کسایی داخل بازی میشه مهارت های صحبت کردن یاد گرفت؟منظورم با دادن پول هست.

من اولین elder scroll رو گرفتم و برای گرفتن دومی میگه باید برم تو collage of winterhold و با یه کتاب دار تو اونجا حرف بزنم.رفتم پیشش و باهاش درموردش صحبت کردم ولی بازم میگه باید باهاش صحبت کنم!
همه ی گزینه های مربوط به elder scroll رو هم داخل صحبت ها انتخاب کردم ولی بازم همونه! چیکار کنم؟
اصولا باید یه سری کتاب بذاره رو میز،اگه اونارو میذاره بخونینشون.اگه هم نه که این مشکل اصولا با تموم کردن Questline کالج یا مستقیم رفتن پیش Septimus Signus حل می‌شه.
محل Septimus شمال کالج هست نزدیک به نقطه مرزی

اصولا باید یه سری کتاب بذاره رو میز،اگه اونارو میذاره بخونینشون.اگه هم نه که این مشکل اصولا با تموم کردن Questline کالج یا مستقیم رفتن پیش Septimus Signus حل می‌شه.
محل Septimus شمال کالج هست نزدیک به نقطه مرزی
ممنون که جواب دادین.
سوال دومی که پرسیدم رو هم میشه جواب بدین؟

راجب به Priest ازش پرسیدید؟ اگر کار نمیکنه میتونید از کالسکه‌چی‌ها یا صاحب Innها بپرسید

---

Speech - The Elder Scrolls Wiki

آخرین ویرایش:
راجب به Priest ازش پرسیدید؟ اگر کار نمیکنه میتونید از کالسکه‌چی‌ها یا صاحب Innها بپرسید

---

Speech - The Elder Scrolls Wiki

هر گزینه ای بود انتخاب کردم.
اولین elder scroll رو از یکی از کالسکه چی ها مکانش رو گرفتم ولی دومی رو فقط میگه از کالج باید بپرسم.

ممنون برای لینک اون صفحه.

هر گزینه ای بود انتخاب کردم.
اولین elder scroll رو از یکی از کالسکه چی ها مکانش رو گرفتم ولی دومی رو فقط میگه از کالج باید بپرسم.

ممنون برای لینک اون صفحه.
اگه ماموریت های اصلی بازی رو رفتی، برو تو قسمت خرید و فروشش، احتمالا بهش فروختی خودت یادت رفته.
اگه نرفی هم 2-3 تا کتاب می زاره، Ruminations of Elder Scrolls رو بخون.

اگه ماموریت های اصلی بازی رو رفتی، برو تو قسمت خرید و فروشش، احتمالا بهش فروختی خودت یادت رفته.
اگه نرفی هم 2-3 تا کتاب می زاره، Ruminations of Elder Scrolls رو بخون.

من تو سیو قبلیم مرحله های اصلی رو رفتم ولی اون سیوم پاک شد:دی
ممنون برای جواب.

هنوز این تاپیک فعاله ؟؟ :|
بابا دمتون گرم شما الدر بازای واقعیین :دی
همچنین تشکر از دوست از هانتر که یه تنه تاپیک رو نگه داشته :دی

من هنوز حوصلم که سر میره کل سیوام رو پاک می کنم از اول شروع می کنم دوباره>:d

لامصب بازیش یه جوریه ک نمیشه ازش دل کند :d

اخرش دوباره نصبش کردم :d
http://forum.bazicenter.com/thread52633/page475/#post3438994

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن