coc DLC2SkaalVillage01بعله کمپلت شده مراحل میراک ...این کنسول تلپرت یعنی چی یکم توضیح بده لطفا
این اصولا باید شمارو برگردونه به Skaal.
ولی با توجه به وضعیت بازی شما نمیدونم کار کنه یا نه
coc DLC2SkaalVillage01بعله کمپلت شده مراحل میراک ...این کنسول تلپرت یعنی چی یکم توضیح بده لطفا
تموم شدن دیگه مراحلداداش دمت گرم برگشتم مرسی...... بعد اینکه برگشتم باید چیکار کنم چون هیچ علامت و هدفی نداره که برم دنبالش ؟؟واینکه اون کتاب که توی روستای SKAAL دادمش به پیرمرده که با مورا حرف زد وبعدش مرد اونو هم باید داشته باشم؟؟؟
Mora یجورایی یک خدا هست،نمیشه کشتشمرسی:d واقعا که استادی درود برشرفت خیلی آقایی داداش بازم تشکر
قضیه این مورا وکتاب هاش چی میشه اونم باید بکشم یا نه؟؟؟واینکه وقتی برگشتم اسکایریم یه اژدها رو با جادو bend willزدم ولی رام نشد قضیه چیه؟؟؟
البته اینم بگم اژدهای که منو برد پیش میراک با یه اژدها دیگه زندن میشه مشکل از اونا باشه؟؟؟
Mod name رو که نمیدونم ولی دلیل آهسته راه رفتن این هست که بیشتر از وزنی که میتونین حمل کنین وسایل دارین توInventory.من کمک میخام خاهش میکنم یه مودی پیدا کردم که میشه سوار ماموت گرگ و گوزن و .... شد ولی لینکش خراب بود تو گوگل هم سرچ کردم لینکاش خراب بود همه میشه یه لینک سالم بدین خواهش میکنم توروخدا ویک چیز دیگه بعضی وقت ها کاراکتر توی اسکاریم بدو بدو نمیکنه فقط راه میره شیفتم میگیرم فایده ای نداره چیکار کنم ؟؟؟؟توروخدا در هر دو موردی که مطرح کردم کمکم کنید ممنون میشم
بفروشین،بندازین زمین،یجا ذخیره کنین برا بعدا،راه زیاد هستجوری خالی کنم یعنی بندازم زمین
برین تو رInventory و آیتمی که میخواین بندازین زمین R رو بزنین.خوب چجوری بندازم زمین با چی با چه کلیدی
میتونین با پول از یه سریها آموزش ببینین،یا موقع حرف زدن با ملت از گزینه Persuasion یا intimidateاستفاده کنیناها ممنونم راستی تو اسکاریم چطور speech نمیدونم درست نوشتم یا نه همونی که مال خرید و فروشه رو بالا ببریم تا پول بیشتری به جیب بزنیم