راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
داداش دمت گرم برگشتم مرسی...... بعد اینکه برگشتم باید چیکار کنم چون هیچ علامت و هدفی نداره که برم دنبالش ؟؟واینکه اون کتاب که توی روستای SKAAL دادمش به پیرمرده که با مورا حرف زد وبعدش مرد اونو هم باید داشته باشم؟؟؟

داداش دمت گرم برگشتم مرسی...... بعد اینکه برگشتم باید چیکار کنم چون هیچ علامت و هدفی نداره که برم دنبالش ؟؟واینکه اون کتاب که توی روستای SKAAL دادمش به پیرمرده که با مورا حرف زد وبعدش مرد اونو هم باید داشته باشم؟؟؟
تموم شدن دیگه مراحل :دی

مرسی:d واقعا که استادی درود برشرفت خیلی آقایی داداش بازم تشکر

قضیه این مورا وکتاب هاش چی میشه اونم باید بکشم یا نه؟؟؟واینکه وقتی برگشتم اسکایریم یه اژدها رو با جادو bend willزدم ولی رام نشد قضیه چیه؟؟؟

البته اینم بگم اژدهای که منو برد پیش میراک با یه اژدها دیگه زندن میشه مشکل از اونا باشه؟؟؟

آخرین ویرایش:
مرسی:d واقعا که استادی درود برشرفت خیلی آقایی داداش بازم تشکر

قضیه این مورا وکتاب هاش چی میشه اونم باید بکشم یا نه؟؟؟واینکه وقتی برگشتم اسکایریم یه اژدها رو با جادو bend willزدم ولی رام نشد قضیه چیه؟؟؟

البته اینم بگم اژدهای که منو برد پیش میراک با یه اژدها دیگه زندن میشه مشکل از اونا باشه؟؟؟
Mora یجورایی یک خدا هست،نمی‌شه کشتش :دی
اون اژدها‌ها باید بمیرن اصولا،قسمتی‌ از مأموریت هست.بار سوم که miraak زنده می‌شه Sahrotaar رو خودش میکشه. ولی‌ نمردن اونا هم نباید مشکلی‌ ایجاد کنه.شاید تو رنج نبوده،اگه بخوره اژدها کنارتون فرود میاد ولی‌ فقط یکی‌ دو ثانیه وقت دارین که سوارش بشین.بعد فقط رو اژدها‌های معمولی‌ کار می‌کنه،رو‌NPCها کار نمی‌کنه.
البته اژدها سواری‌ کلا تو اسکایریم محدود هست،چیز خاصی‌ نیست.تو کل گیمپلی من یبار امتحان کردم :دی

من کمک میخام خاهش میکنم یه مودی پیدا کردم که میشه سوار ماموت گرگ و گوزن و .... شد ولی لینکش خراب بود تو گوگل هم سرچ کردم لینکاش خراب بود همه میشه یه لینک سالم بدین خواهش میکنم توروخدا ویک چیز دیگه بعضی وقت ها کاراکتر توی اسکاریم بدو بدو نمیکنه فقط راه میره شیفتم میگیرم فایده ای نداره چیکار کنم ؟؟؟؟توروخدا در هر دو موردی که مطرح کردم کمکم کنید ممنون میشم

من کمک میخام خاهش میکنم یه مودی پیدا کردم که میشه سوار ماموت گرگ و گوزن و .... شد ولی لینکش خراب بود تو گوگل هم سرچ کردم لینکاش خراب بود همه میشه یه لینک سالم بدین خواهش میکنم توروخدا ویک چیز دیگه بعضی وقت ها کاراکتر توی اسکاریم بدو بدو نمیکنه فقط راه میره شیفتم میگیرم فایده ای نداره چیکار کنم ؟؟؟؟توروخدا در هر دو موردی که مطرح کردم کمکم کنید ممنون میشم
Mod name رو که نمیدونم ولی‌ دلیل آهسته راه رفتن این هست که بیشتر از وزنی که میتونین حمل کنین وسایل دارین توInventory.

اها ممنونم راستی تو اسکاریم چطور speech نمیدونم درست نوشتم یا نه همونی که مال خرید و فروشه رو بالا ببریم تا پول بیشتری به جیب بزنیم
میتونین با پول از یه سری‌ها آموزش ببینین،یا موقع حرف زدن با ملت از گزینه Persuasion یا intimidateاستفاده کنین

من مد سوار شدن بر روی حیوانات مختلفو پیدا کردم و دانلود و بعد محتویات توی پوشه رو توی data پوشه اسکاریم کپی کردم و قبل از اینکه وارد بازی بشم دیدم data files فعال نیست که مود رو فعال کنم چیکار کنم data files فعال بشه و چجوری مد را فعال کنم توروخدا کمکم کنید خسته شد از بس نشتم روی اسب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or