اون کتابها در طول مأموریتها حکم تلپرت پرتال رو دارند،نمیدونم دقیقاً کجاش هستین ولی معمولا جلوش باید E رو بزنین تا یه جا دیگه انتقال بده شماروکسی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟http://8pic.ir/images/q77j17987u291exyrm5q.jpg
وقتی وارد منطقه میشین از چپ به راست (ساعتگرد) Gnashing blades-Prying Orbs-Boneless Limbs-Delving Pincersرو به ترتیب قرار بدین.(Bladesرو اول و Pincersرو آخر.)اون چهار جا که باید کتاب هارو بذاریم روش میشه به نوبت بگی ؟؟؟؟
میکشینش کامل یا تو حالت E mode گیر میکنه؟ اگه تو حالت Ethereal گیر میکنه به خاطر این هست که یه دمیج خیلی سنگین رو تو یه مدت خیلی کوتاه بهش میزنین،از سلاحهای ضعیف تر استفاده کنین.بیخیال حلش کردم...فقط چرا وقتی میراک رو میکشم اون نشانه از روش نمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتاب Waking dreams رو بخونینکلا میکشمش لباس هاشو میبرم حتی خنجرشو میبرم یعنی هیچی واسش نمیذارم ولی باز لباس تنشه.. حتی با شمشیر کشتمش باز فایده نداشت..رمزی که گفتی رو زدم نشانه پاک میشه ولی من دیگه نمیتونم جایی برم همونجا گیرکردم چطور ازاین مرحله رد شم
پیشنهاد میکنم unofficial Dragonborn patch رو نصب کنین،اکثر این مشکلات رو حل کرده.کتابو که میخوام بخونم این خطا رو میدهYOU ARE UNABLE TO CONCEVTRATE ON WHAT YOU RE READING
Unofficial Dragonborn Patch at Skyrim Nexus - mods and communityاینunofficial Dragonborn patch یک نوع مده؟؟اگه لینکشو داری بی زحمت بذارش
در ضمن خودمو کشتم باز فایده نداشت قبلا این کارو میکردم تو مراحل گذشته جواب میداد ولی الان نه