عزیزم گند زدی به نقشه اسکایریم، تو محیط برفی صحرا از کجا پیدا کردی؟ اون Hammerfell ه
من منظورم یه همچین چیزیه ها:اون جايي كه تشريف ميبري ارن دوتا روح عاشق رو به هم ميروسوني از طرف تمپل آف مارا كجاست
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازیو پاک کردی میخوای مد ها بمونن؟سلام آقا به یه مشکل فوق العاده بد برخوردم! بازیم باگ گرفت به طور کامل مجبور شدم پاکش کنم پاک کردم دوباره ریختم کرک رو کپی کردم اما حالا دیگه دی ال سی ها و مود ها رو تو دیتا فایلز نشون نمیده! تو رو خدا کمک کنید ببینم چی کار باید بکنم
این امکان نداره،تا حالا گزارش هم نشده اینجور مشکلی،به احتمال خیلی بالاTextureهای Mod هارو نصب نمیکنین یا فایل ESP رو کنارESM ها نمیریزین مثلا.اگه هیچ راهی جواب نمیده از Mod manager استفاده کنین باید فکر کنم.نه بازی رو پاک کردم دوباره درست و کامل نصب کردم همه چیز رو مود ها رو هم درست و کامل مثل همیشه نصب کردم نسخه ی بازیم هم لجندری هست ولی مشکل اینه که تو دیتا فایلز حتی دی ال سی ها رو هم نشون نمیده
این امکان نداره،تا حالا گزارش هم نشده اینجور مشکلی،به احتمال خیلی بالاTextureهای Mod هارو نصب نمیکنین یا فایل ESP رو کنارESM ها نمیریزین مثلا.اگه هیچ راهی جواب نمیده از Mod manager استفاده کنین باید فکر کنم.
خود Bethesda هم گفته در صورت وجود مشکلی مثل این یبار فولدر Data رو کاملا خالی کنین و بازی رو Reinstall کنین بعد دوباره پر کنین.
کسی میدونه تو ماموریت elder scroll تویه یه غار میری ودر نهایت به جایی میرسی که یه گوی بزرگ ابی رو هوا معلق هست اونجا باید چکار کرد
همراهم اسبرن هم هست هر بار میگه یه چیزی لازمه ( این ماموریت تو کالج از جادوگره گرفتم)
٣٣٩؟ جوه ديگه؟ لول آپ ها ايكس پي مورد نيازشون با يه رابطه خاص رياضي بالا ميرهبراي همين از لول ٨١ بيشتر نميشه ديگه خيلي بتركونه ٨٢
مگر اينكه تقلب كنه (مگه نه آقا كاوه؟)
+١٠٠ چيه
اين بيش از ٣٠٠ هست
Sent from m
y iPhone using Tapatalk
هیچ سخت نیست اگه رفته باشی بالای پله ها دو کتاب گذاشته که نشونه اون کوئسته باید با آتیش و یخ اون گوی بالا سرت رو جا بجا کنی تا نور روی اون گردی های دیوار بیفته....
- - -ویرایش - - -
داداش آریا بالا بردن لول خیلی سخت نیست فقط یه کار خوب هست به نام معجون ساختن و آهنگری اون وقت میتونی لولت رو ببری بالا من الان 150 هستم اگه پستای قبلی رو بخونی یه گلیچ نوشتم که هر دقیقه دو لول بگیری...بگرد خودت هم پیدا میکنی...
من خودم لولم رو مد كردم و الان ٦٤٥٩ هستم
الان شات هام آنليميت شده (ديگه نياز به صبر كردن براي شارژ نيست) همه پرك ها رو هم گرفتم
شما رو ایکس باکس بازی نمیکردی؟من خودم لولم رو مد كردم و الان ٦٤٥٩ هستم
الان شات هام آنليميت شده (ديگه نياز به صبر كردن براي شارژ نيست) همه پرك ها رو هم گرفتم