راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
ممنون از راهنماییت نصب شد چند نفرم کشتم اون reset players effects رو هم زدم حالا دیگه وقتی میکشم بدن ها غیب نمیشه منتها جاییشون هم قطع نمیشه! سر همین موضوع یه باندیت بیچاره رو 20 با زنده کردم کشتم انگار نه انگار! توی تنظیماتش هم دو تا گزینه هست که روی 25 درصده اونارو نباید ببرم بالاتر یا پایین تر؟

بنا به یه سری دلالیل تازه نشستم دارم اینو بازی میکنم!!:|یه جا خوندم که اگر لولت از 50 بالاتر بره نمیتونی دیگه Perk انتخاب کنی،راسته؟!:d

ممنون از راهنماییت نصب شد چند نفرم کشتم اون reset players effects رو هم زدم حالا دیگه وقتی میکشم بدن ها غیب نمیشه منتها جاییشون هم قطع نمیشه! سر همین موضوع یه باندیت بیچاره رو 20 با زنده کردم کشتم انگار نه انگار! توی تنظیماتش هم دو تا گزینه هست که روی 25 درصده اونارو نباید ببرم بالاتر یا پایین تر؟

description اون مد رو بخون.. :|
بستگی به صلاحت. مهارت One handedت. و اون درصدی که تو MCM تنظیم میکنی داره.

اقا من کینکتش رو دارم ولی روم نمیشه بگم فوس .. رو .. أآااااآآآآ

داد بزنم صدام شبیه خرس گیریزلی میشه

جدای از همه‌چی وجود کینکت یه سری از نقطه‌ضعفای نسخه‌ی 360 رو برطرف میکنه ک بنظرم مهمترینش Quick Save هست.
اینو ک بگی وسط بازی برات سیو میکنه بازی رو و دیگه نیازی نیست دستی سیو کنی...یا یه چیز دیگه اینکه با گفتن Subهایهر بخش inventory سریع اونو برات باز میکنه...
حتما نمیخواد داد و بیداد راه بندازی:دی

گزینه ها چی هستن؟
پ.ن: اگه می تونی گرگینه شو چند نفر رو بکش ببین چی میشه.

از همون حالت عادی استفاده میکنم مودی واسه ی اسکلت نریختم! ببینم فایل آپدیتش به 1.3.4 رو بریزم به نظرتون ممکنه درست بشه؟
ربطی به اپدیتش نداره ورژنای قبلیشم کار میکنن.
ببین برو تو MCM - بعد Reset player effects رو بزن بازیو سیو کن (یا از save cleanerی چیزی استفاده کن) بعد این دوباره این طوری مدو نصب کن.

-Deadly Mutilation V1_3_3 CORE رو داناود کن نصب کن با Mod Manageret

-بعد Deadly Mutilation V1_3_3 meshes Pack Vanilla رو دان کن نصب کن (اگه با Nexus mod manager نصب میکنی گفت اپگرید کنم بگو نه. بعد هر چی هم خواست overwritte کنه بگو بکنه.)

بعد اخرین سیوتو لود کن reset player effects رو بزن یه 2 دقیقه هم صبر کن بعد ببین چی میشه.

ربطی به اپدیتش نداره ورژنای قبلیشم کار میکنن.
ببین برو تو MCM - بعد Reset player effects رو بزن بازیو سیو کن (یا از save cleanerی چیزی استفاده کن) بعد این دوباره این طوری مدو نصب کن.

-Deadly Mutilation V1_3_3 CORE رو داناود کن نصب کن با Mod Manageret

-بعد Deadly Mutilation V1_3_3 meshes Pack Vanilla رو دان کن نصب کن (اگه با Nexus mod manager نصب میکنی گفت اپگرید کنم بگو نه. بعد هر چی هم خواست overwritte کنه بگو بکنه.)

بعد اخرین سیوتو لود کن reset player effects رو بزن یه 2 دقیقه هم صبر کن بعد ببین چی میشه.

خوب من به صورت دستی نصب میکنم نکنه به خاطر همونه؟؟؟ اگه همونه که بگو چجوری با مود منیجر نصب کنمش

10427681_668297273262861_5234931575572550766_n.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or