OMG
کاربر سایت
این فوس رو دای سوسولی اسکایریم حال نمیده، فوس رو دای تریلر رو اگه بگی تک تک سلول های بدنت لذت می برن
مثلا اریا داد میزنه فوس .. رو . داآآاآاآاااا
اقاش فک میکنه فرا ماسون شده میبرنش تیمار خونه
این فوس رو دای سوسولی اسکایریم حال نمیده، فوس رو دای تریلر رو اگه بگی تک تک سلول های بدنت لذت می برن
مثلا اریا داد میزنه فوس .. رو . داآآاآاآاااا
اقاش فک میکنه فرا ماسون شده میبرنش تیمار خونه
دوستان من الان نت درست و حسابي ندارم و با موبايل آنلاينم و اون لينك هم باز نميشه
ميشه يكي به طور خلاصه بگه براي كينكت كامند چه چيز هايي لازمن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
این پست اولو نمی تونین درست کنید؟
آخه تو که جنبه بن شدن نداری واسه چی تاپیک می زنی؟ مدیرا رو تهمت زده که تو قرعه کشی تقلب کردن یه قورت و نیمشم بافیه تاپیکشم که نصفشو این و اون و محمود نوشتن پاک می کنه
کی همچین چیزی اتفاق افتاد؟ یعنی اتفاق افتاد، ولی ما ندیدیمش کهسلام
بچه ها شاتی مودی چیزی نیست بشه بزنی طرف تیکه تیکه شه؟؟؟ مثل ulfric که زد های کینگ رو تیکه تیکه کرد! من اول نفهمیدم قضیه رو تو ایکس باکس رفتم سمت استورم کلاک ها بعد فهمیدم ماجرای این نامردو رفتم تو پی سی سمت ایمپریال ها!
کی همچین چیزی اتفاق افتاد؟ یعنی اتفاق افتاد، ولی ما ندیدیمش که
اینا:Deadly Mutilation - dismemberment blood and gore at Skyrim Nexus - mods and community
پ.ن: من خودم ایمپریال رفتم چون به نظرم Ulfric باید بر علیه اون Dark Elf ها(اسمشون چی بود؟)قیام می کرد، نه حکومت اسکایریم، ولی این بنده خدا ها هم از یه نظر حق داشتن، حکومت اسکایریم به دلیل مجبور شدن توسط اون الفها اومدن پرستش خدای نورد ها Talos رو غیر قانونی اعلام کردن، آلفریک هم اومد حکومتو کلا عوض کنه، پس رفت جلوی شاه، بش گفت مردی بیا جلو بعد هم با کمک Shout ها و مهارت مبارزش کشتش، آخرش هم اون یارویی که تو Solitude اعدامش کردن(اسما رو یادم رفته کلا) سهوا اجازه داد فرار کنه.
سلام
بچه ها شاتی مودی چیزی نیست بشه بزنی طرف تیکه تیکه شه؟؟؟ مثل ulfric که زد های کینگ رو تیکه تیکه کرد! من اول نفهمیدم قضیه رو تو ایکس باکس رفتم سمت استورم کلاک ها بعد فهمیدم ماجرای این نامردو رفتم تو پی سی سمت ایمپریال ها!
والا من اخرش نفهمیدم roggriv از کحا فهمید Urlfic پادشاهو کشت! اونا سمت قصر بودن (این طور که گارد ها میکن) roggriv هم که دمه gate بود ...!
کی همچین چیزی اتفاق افتاد؟ یعنی اتفاق افتاد، ولی ما ندیدیمش که
اینا:Deadly Mutilation - dismemberment blood and gore at Skyrim Nexus - mods and community
پ.ن: من خودم ایمپریال رفتم چون به نظرم Ulfric باید بر علیه اون Dark Elf ها(اسمشون چی بود؟)قیام می کرد، نه حکومت اسکایریم، ولی این بنده خدا ها هم از یه نظر حق داشتن، حکومت اسکایریم به دلیل مجبور شدن توسط اون الفها اومدن پرستش خدای نورد ها Talos رو غیر قانونی اعلام کردن، آلفریک هم اومد حکومتو کلا عوض کنه، پس رفت جلوی شاه، بش گفت مردی بیا جلو بعد هم با کمک Shout ها و مهارت مبارزش کشتش، آخرش هم اون یارویی که تو Solitude اعدامش کردن(اسما رو یادم رفته کلا) سهوا اجازه داد فرار کنه.
درست نصبش نمی کنی. اول باید SKSE رو نصب کنی:این مود نمیدونم با من چه مشکلی داره طرفو میکشم طرف کل بدنش غیب میشه! درسته ulfric بزرگترین اشتباهش این بود که رفت با حکومت دعوا کرد به جاش میتونست بره با های کینگ همکاری کنه و بزنن high elf ها یا همون تالمور ها رو از اسکایریم بندازن بیرون!