راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان من الان نت درست و حسابي ندارم و با موبايل آنلاينم و اون لينك هم باز نميشه
ميشه يكي به طور خلاصه بگه براي كينكت كامند چه چيز هايي لازمن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

این پست اولو نمی تونین درست کنید؟:(
آخه تو که جنبه بن شدن نداری واسه چی تاپیک می زنی؟:| مدیرا رو تهمت زده که تو قرعه کشی تقلب کردن یه قورت و نیمشم بافیه تاپیکشم که نصفشو این و اون و محمود:دی نوشتن پاک می کنه:|

دوستان من الان نت درست و حسابي ندارم و با موبايل آنلاينم و اون لينك هم باز نميشه
ميشه يكي به طور خلاصه بگه براي كينكت كامند چه چيز هايي لازمن؟

برای اکسباکس:TU ششم و آخری رو فکرکنم باید بریزی...

این پست اولو نمی تونین درست کنید؟:(
آخه تو که جنبه بن شدن نداری واسه چی تاپیک می زنی؟:| مدیرا رو تهمت زده که تو قرعه کشی تقلب کردن یه قورت و نیمشم بافیه تاپیکشم که نصفشو این و اون و محمود:دی نوشتن پاک می کنه:|

بايد به يكي از ناطما يا مديراي انجمن پيام بدي براي پست اول
اون بنده خدا بن شده بود
بعد آنبن شد به يه ماه نكشيد تهمت زد بن آي پي شد =))

سلام

بچه ها شاتی مودی چیزی نیست بشه بزنی طرف تیکه تیکه شه؟؟؟ مثل ulfric که زد های کینگ رو تیکه تیکه کرد! من اول نفهمیدم قضیه رو تو ایکس باکس رفتم سمت استورم کلاک ها بعد فهمیدم ماجرای این نامردو رفتم تو پی سی سمت ایمپریال ها!

سلام

بچه ها شاتی مودی چیزی نیست بشه بزنی طرف تیکه تیکه شه؟؟؟ مثل ulfric که زد های کینگ رو تیکه تیکه کرد! من اول نفهمیدم قضیه رو تو ایکس باکس رفتم سمت استورم کلاک ها بعد فهمیدم ماجرای این نامردو رفتم تو پی سی سمت ایمپریال ها!
کی همچین چیزی اتفاق افتاد؟ یعنی اتفاق افتاد، ولی ما ندیدیمش که:|
اینا:Deadly Mutilation - dismemberment blood and gore at Skyrim Nexus - mods and community
پ.ن: من خودم ایمپریال رفتم چون به نظرم Ulfric باید بر علیه اون Dark Elf ها(اسمشون چی بود؟)قیام می کرد، نه حکومت اسکایریم، ولی این بنده خدا ها هم از یه نظر حق داشتن، حکومت اسکایریم به دلیل مجبور شدن توسط اون الفها اومدن پرستش خدای نورد ها Talos رو غیر قانونی اعلام کردن، آلفریک هم اومد حکومتو کلا عوض کنه، پس رفت جلوی شاه، بش گفت مردی بیا جلو:دی بعد هم با کمک Shout ها و مهارت مبارزش کشتش، آخرش هم اون یارویی که تو Solitude اعدامش کردن(اسما رو یادم رفته کلا:|) سهوا اجازه داد فرار کنه.

اینا:Deadly Mutilation - dismemberment blood and gore at Skyrim Nexus - mods and community
پ.ن: من خودم ایمپریال رفتم چون به نظرم Ulfric باید بر علیه اون Dark Elf ها(اسمشون چی بود؟)قیام می کرد، نه حکومت اسکایریم، ولی این بنده خدا ها هم از یه نظر حق داشتن، حکومت اسکایریم به دلیل مجبور شدن توسط اون الفها اومدن پرستش خدای نورد ها Talos رو غیر قانونی اعلام کردن، آلفریک هم اومد حکومتو کلا عوض کنه، پس رفت جلوی شاه، بش گفت مردی بیا جلو:دی بعد هم با کمک Shout ها و مهارت مبارزش کشتش، آخرش هم اون یارویی که تو Solitude اعدامش کردن(اسما رو یادم رفته کلا:|) سهوا اجازه داد فرار کنه.

والا من اخرش نفهمیدم roggriv از کحا فهمید Urlfic پادشاهو کشت! اونا سمت قصر بودن (این طور که گارد ها میکن) roggriv هم که دمه gate بود :| ...!

سلام

خود Ulfric هم میگه از Thu'um استفاده کرده
ولی جالبیش اینجاست Stormcloak ـها معتقدند Ulfric با مبارزه‌ی جوانمردانه High King رو کشته و این شایعه‌ایه که Imperial ـها درست کردند :d

اما این Imperial ـها هم بی‌خاصیت‌اند 8-|
والا من اخرش نفهمیدم roggriv از کحا فهمید Urlfic پادشاهو کشت! اونا سمت قصر بودن (این طور که گارد ها میکن) roggriv هم که دمه gate بود :| ...!

Roggvir بود که دروازه رو باز کرد که Ulfric بتونه فرار کنه :| :d

آخرین ویرایش:

این مود نمیدونم با من چه مشکلی داره طرفو میکشم طرف کل بدنش غیب میشه! درسته ulfric بزرگترین اشتباهش این بود که رفت با حکومت دعوا کرد به جاش میتونست بره با های کینگ همکاری کنه و بزنن high elf ها یا همون تالمور ها رو از اسکایریم بندازن بیرون!

این مود نمیدونم با من چه مشکلی داره طرفو میکشم طرف کل بدنش غیب میشه! درسته ulfric بزرگترین اشتباهش این بود که رفت با حکومت دعوا کرد به جاش میتونست بره با های کینگ همکاری کنه و بزنن high elf ها یا همون تالمور ها رو از اسکایریم بندازن بیرون!
درست نصبش نمی کنی. اول باید SKSE رو نصب کنی:
http://skse.silverlock.org/download/skse_1_06_16_installer.exe
آموزش نصب
بعد باید SkyUI رو نصب کنی(تو تنظیماتش فک کنم یه گزینه هست UI رو تغییر نده، واسه MCM میخوایمش فقط):
SkyUI at Skyrim Nexus - mods and community
حالا بازی رو اجرا کن برو تو یه خونه که هیچ آدمی توش نباشه(حتی Followerـت) بازی رو سیو کن بعد ماد اصلی که بهت معرفی کردم(Main Core)رو نصب کن بعدش یکی از Mesh_Pack هاش رو.
حالا بازی رو اجرا کن. از توی MCM یا همون Mod Configuration Menu اینو بزن:reset players effects و بازی رو سیو کن. تموم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or