OMG
کاربر سایت
خوب پس رو pc بازی میکنی اگه رو ایکس باکس بخوای بازی کنی cheat و mod جواب نمی ده اون وقت ضد حاله.
منظور از مد کردن هک کردن سیوه، رو X360 هم میشه فکر کنم.شما رو ایکس باکس بازی نمیکردی؟
خوب پس رو pc بازی میکنی اگه رو ایکس باکس بخوای بازی کنی cheat و mod جواب نمی ده اون وقت ضد حاله.
منظور از مد کردن هک کردن سیوه، رو X360 هم میشه فکر کنم.شما رو ایکس باکس بازی نمیکردی؟
میگم اینجا کسی skyrim رو رو windows 8 بازی میکنه؟
آره من بازی میکنم مشکلی نداره چطور؟
من از وقتی بازیو رو Win 8 نصب کردم هر موقع زیر آب میرم سفحه سیاه یا سفید میشه میخواستم ببینم شما هم این طوری میشین؟ (ولی رو win 7 هیچ مشکلی نداشت -_-)من رو ویندوز 8 بازی میکنم
هیچ سخت نیست اگه رفته باشی بالای پله ها دو کتاب گذاشته که نشونه اون کوئسته باید با آتیش و یخ اون گوی بالا سرت رو جا بجا کنی تا نور روی اون گردی های دیوار بیفته....
- - -ویرایش - - -
داداش آریا بالا بردن لول خیلی سخت نیست فقط یه کار خوب هست به نام معجون ساختن و آهنگری اون وقت میتونی لولت رو ببری بالا من الان 150 هستم اگه پستای قبلی رو بخونی یه گلیچ نوشتم که هر دقیقه دو لول بگیری...بگرد خودت هم پیدا میکنی...
من از وقتی بازیو رو Win 8 نصب کردم هر موقع زیر آب میرم سفحه سیاه یا سفید میشه میخواستم ببینم شما هم این طوری میشین؟ (ولی رو win 7 هیچ مشکلی نداشت -_-)
bDoDepthOfField
iRadialBlurLevel
اون دوتارم تو SkkyrimPrefs.ini گذاشتم رو 1 ولی فایده نداشت ^
باید بذاری 0من از وقتی بازیو رو Win 8 نصب کردم هر موقع زیر آب میرم سفحه سیاه یا سفید میشه میخواستم ببینم شما هم این طوری میشین؟ (ولی رو win 7 هیچ مشکلی نداشت -_-)
bDoDepthOfField
iRadialBlurLevel
اون دوتارم تو SkkyrimPrefs.ini گذاشتم رو 1 ولی فایده نداشت ^
برگردین به کالج با Archmage Savos حرف بزنین.این گوی اتیش و یخ زدم هیچی نشد
انو چکار کنم کمک کنید