راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آره من بازی میکنم مشکلی نداره چطور؟

من رو ویندوز 8 بازی میکنم
من از وقتی بازیو رو Win 8 نصب کردم هر موقع زیر آب میرم سفحه سیاه یا سفید میشه میخواستم ببینم شما هم این طوری میشین؟ (ولی رو win 7 هیچ مشکلی نداشت -_-)

bDoDepthOfField
iRadialBlurLevel
اون دوتارم تو SkkyrimPrefs.ini گذاشتم رو 1 ولی فایده نداشت ^

هیچ سخت نیست اگه رفته باشی بالای پله ها دو کتاب گذاشته که نشونه اون کوئسته باید با آتیش و یخ اون گوی بالا سرت رو جا بجا کنی تا نور روی اون گردی های دیوار بیفته....

- - -ویرایش - - -

داداش آریا بالا بردن لول خیلی سخت نیست فقط یه کار خوب هست به نام معجون ساختن و آهنگری اون وقت میتونی لولت رو ببری بالا من الان 150 هستم اگه پستای قبلی رو بخونی یه گلیچ نوشتم که هر دقیقه دو لول بگیری...بگرد خودت هم پیدا میکنی...

کتاب بالا پله نیست اتیش زدم یخ هم زدم فایده نداشت
باید از چه نوع یخ استفاده کرد؟

- - -ویرایش - - -

.

- - -ویرایش - - -

من از وقتی بازیو رو Win 8 نصب کردم هر موقع زیر آب میرم سفحه سیاه یا سفید میشه میخواستم ببینم شما هم این طوری میشین؟ (ولی رو win 7 هیچ مشکلی نداشت -_-)

bDoDepthOfField
iRadialBlurLevel

من تا الان زیر اب نرفتم

bDoDepthOfField
iRadialBlurLevel
باید بذاری 0 :دی

این گوی اتیش و یخ زدم هیچی نشد
انو چکار کنم کمک کنید
85843932193709772367.jpg

آخرین ویرایش:
* یه مسئله ای !
* این جک و جونورایی که اینجا اشاره کرده میشه برای بچه هایی که به سرپرستی گرفتی تهیه کنی رو چی جوری میشه تهیه کرد ؟ :-/

تو لازم نیستکه تهیه شون کنی بچه ها خودشون اینارو پیدا مکنند و بعد وقتی که تو برگشتی خونه اونا ازت اجازه میخوان که نگهشون دارن و تو هم میتونی اجازه بدی و یا اجازه ندی .
زیاد کار خاصی هم نمیکنن اینا و فقط همراه بچه هات اینور اونور میرن و بچه هاتم هر از چند گاهی این حیونا ی خونگی رو عوض میکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or