راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان با دانلود از نکسوس مشکلی ندارین ؟ چند روزه با بدبختی دانلود میکنم، اولا که دیر کانکت میشه، دوم هم اینکه وسط دانلود کلی دیسکانکت میشه. از نتم نیست مطمئنم. چه با پروک*ی چه بدونش این لاست کانکشن میشه.

دوستان با دانلود از نکسوس مشکلی ندارین ؟ چند روزه با بدبختی دانلود میکنم، اولا که دیر کانکت میشه، دوم هم اینکه وسط دانلود کلی دیسکانکت میشه. از نتم نیست مطمئنم. چه با پروک*ی چه بدونش این لاست کانکشن میشه.
اگه شبانه دانلود میکنی از سرور اروپاش دانلود کن نه امریکا
حواست هم باشه با چیز پی ان هم که میری درست باشه مثلا برای سرور اروپا قند شکنت رو امریکا نباشه
من خودم تازگی حدود 2 گیگ دان کردم از اونجا
تازه قابلیت resume هم پشتیبانی میکنه
و مدهاش هم خوب بود
بجز فالکسار ،که بر خلاف اون همه که میگفتن اصلا پویایی نداره مثل این میمونه که یه تکه از هر قسمت شهرهای اسکایریم رو کندی بعد با تف به هم چسبوندی
در مورد مراحلش تو بعضی مراحل اصلیش با 5 نفر هم نمیجنگی
بیشتر مراحلش باید از اینور بری اونور با چهار نفر صحبت کنی بعد بری اونور
تو فالکسار ممکنه هر 4 -5 دقیقه یه حیوون ببینی،از نظر من بجای این مد بری مراحل فرعی اسکایریم رو بری خیلی بهتره

حواست هم باشه با چیز پی ان هم که میری درست باشه مثلا برای سرور اروپا قند شکنت رو امریکا نباشه
و مدهاش هم خوب بود
بجز فالکسار ،که بر خلاف اون همه که میگفتن اصلا پویایی نداره مثل این میمونه که یه تکه از هر قسمت شهرهای اسکایریم رو کندی بعد با تف به هم چسبوندی
تو فالکسار ممکنه هر 4 -5 دقیقه یه حیوون ببینی،از نظر من بجای این مد بری مراحل فرعی اسکایریم رو بری خیلی بهتره

خب اینایی که فرمودین دردی از ما دوا نکرد و ربط چندانی به حرفای من نداشت.

فقط خواستم ببینم کس دیگه ای مثل من مشکل اینچنینی نداره.
ممنون بهم اطلاع دادین که ریسوم هم داره :دی
خوبی مدها هم از خودتونه :دی

اره. تو خود chate نکسوس پرسیدم یکی از supporter هاشون گفت سرورا سرعتشون پایینه این روزا.
هر چی پرسیدم دلیلشو نگفتن :|

دمار از روزگارمون دراوردن تا 2 تا مد follower دانلود کردیم :d

خوبه تو اولش گفتم مشکلی نداشتم حالا میگی ربطی نداشته حرفات
بعد قابلیت resume رو معمولا همه دارن اما معمولا بعد از دو سه ساعت به خاطر برخی تغییرات امکان ادامه وجود نداره ولی بعد از 24 سااعت هنوز میشد resume داد
مهندس ما اومدیم جامع بگیم که الکی 500 مگ حجم هدر ندی ولی تو دنبال آتو گرفتنی ،اشکال نداره،ما پیرمردها رو دست بنداز=((

یه روش هست بعد از این که لاست کانکشن داد، با IDM برید روی Properties و بعد از fs- رو از 0 تا 16 اگه اشتباه نکنم به صورت دستی تغییر بدین تا دوباره کانکت بشه و شروع به دانلود بکنه.
خوبه تو اولش گفتم مشکلی نداشتم حالا میگی ربطی نداشته حرفات
Spare my life please.

و مدهاش هم خوب بود

ماموریت باحال (ولی کم حجم) میخوای اینارو دانلود کن :
Helgen Reborn at Skyrim Nexus - mods and community
Adal Matar the Lost Stronghold - Fight Against the Thalmor I at Skyrim Nexus - mods and community
The Cyrodiil Frontier - Fight Against the Thalmor II at Skyrim Nexus - mods and community

این مدا نقش Thalmor رو تو بازی مهم تر میکنن

این مودی که برای تالمور هاست سه قسمته شما فقط دو قسمتشو گذاشتی

اینم قسمت سومش: The Aldmeri Domain - Fight Against the Thalmor III at Skyrim Nexus - mods and community

فقط اینکه مراحلش چجوری شروع میشه؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بعدش اینکه بین falskar و http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/9782/? کدومشون بهتره؟؟؟

آخرین ویرایش:
من که خوشم نمیاد کلی زحمت بکشم یه ماد بسازم، بعد یه گوسفندی بدون اجازه بزاره تو سایتش پول دراره:) گیم-ایران هم دقیقا همین کار رو می کنه:|

من فکر می کردم که ماد های گیم ایران مفتی هستن مگه نیستن؟:-/
بعدشم گیم ایران که فقط ماد نمیزاره اخبار مربوط به بازی ها رو هم میزاره که جالبم هستن و زود به زود هم آپ میشن.

بعدشم گیم ایران که فقط ماد نمیزاره اخبار مربوط به بازی ها رو هم میزاره که جالبم هستن و زود به زود هم آپ میشن.

گیم ایران مد هاشو از جاهای دیگه میگیره تو سایت خودش اپ میکنه بدون این که بگه کدوم بد بختی این مدو ساخته.
حتی مد هاشو اپدیتم نمیکنه :|

آخرین ویرایش:
مفتی هستن، ولی سایتش تبلیغ داره. یعنی بدون اجازه صاحب اثر داره پول در میاره!
شده مثه جریان 9minecraft، طرف با هزار امید و آرزو ماد میسازه به امید اینکه از طریق adf.ly دو قرون پول در بیاره، تازه کنارش لینک مستقیم هم میزاره، بعد اینا بلند میشن لینک مستقیمشو میزارن تو سایتشون(اونم نه لینک خود سازنده که حداقل دلش رو به تعداد DL ها خوش کنه، دوباره آپلود می کنن:)))خودشون از طریق تبلیغات پول در میارن:))

شده مثه جریان 9minecraft، طرف با هزار امید و آرزو ماد میسازه به امید اینکه از طریق adf.ly دو قرون پول در بیاره، تازه کنارش لینک مستقیم هم میزاره، بعد اینا بلند میشن لینک مستقیمشو میزارن تو سایتشون(اونم نه لینک خود سازنده که حداقل دلش رو به تعداد DL ها خوش کنه، دوباره آپلود می کنن:)))خودشون از طریق تبلیغات پول در میارن:))

و ایجاست که باید قانون کپی رایت نمایان بشه :d

:| باو شما چند ميگيري بيخيال ٩ماينكرفت بشي :|
اينا كه مد هارو ميزارن رايگان ميزارن و ديگه مهم نيست كجا پخش بشه
به جاي جلوگيري از كپي مد ها
بهتره از كرك شدن بازي ها جلوگيري بشه :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or