اگه شبانه دانلود میکنی از سرور اروپاش دانلود کن نه امریکادوستان با دانلود از نکسوس مشکلی ندارین ؟ چند روزه با بدبختی دانلود میکنم، اولا که دیر کانکت میشه، دوم هم اینکه وسط دانلود کلی دیسکانکت میشه. از نتم نیست مطمئنم. چه با پروک*ی چه بدونش این لاست کانکشن میشه.
اگه شبانه دانلود میکنی از سرور اروپاش دانلود کن نه امریکا
حواست هم باشه با چیز پی ان هم که میری درست باشه مثلا برای سرور اروپا قند شکنت رو امریکا نباشه
من خودم تازگی حدود 2 گیگ دان کردم از اونجا
تازه قابلیت resume هم پشتیبانی میکنه
و مدهاش هم خوب بود
بجز فالکسار ،که بر خلاف اون همه که میگفتن اصلا پویایی نداره مثل این میمونه که یه تکه از هر قسمت شهرهای اسکایریم رو کندی بعد با تف به هم چسبوندی
در مورد مراحلش تو بعضی مراحل اصلیش با 5 نفر هم نمیجنگی
بیشتر مراحلش باید از اینور بری اونور با چهار نفر صحبت کنی بعد بری اونور
تو فالکسار ممکنه هر 4 -5 دقیقه یه حیوون ببینی،از نظر من بجای این مد بری مراحل فرعی اسکایریم رو بری خیلی بهتره
اره. تو خود chate نکسوس پرسیدم یکی از supporter هاشون گفت سرورا سرعتشون پایینه این روزا.خب اینایی که فرمودین دردی از ما دوا نکرد و ربط چندانی به حرفای من نداشت.
فقط خواستم ببینم کس دیگه ای مثل من مشکل اینچنینی نداره.
ممنون بهم اطلاع دادین که ریسوم هم داره
خوبی مدها هم از خودتونه
خب اینایی که فرمودین دردی از ما دوا نکرد و ربط چندانی به حرفای من نداشت.
فقط خواستم ببینم کس دیگه ای مثل من مشکل اینچنینی نداره.
ممنون بهم اطلاع دادین که ریسوم هم داره
خوبی مدها هم از خودتونه
اگه شبانه دانلود میکنی از سرور اروپاش دانلود کن نه امریکا
حواست هم باشه با چیز پی ان هم که میری درست باشه مثلا برای سرور اروپا قند شکنت رو امریکا نباشه
من خودم تازگی حدود 2 گیگ دان کردم از اونجا
تازه قابلیت resume هم پشتیبانی میکنه
و مدهاش هم خوب بود
بجز فالکسار ،که بر خلاف اون همه که میگفتن اصلا پویایی نداره مثل این میمونه که یه تکه از هر قسمت شهرهای اسکایریم رو کندی بعد با تف به هم چسبوندی
در مورد مراحلش تو بعضی مراحل اصلیش با 5 نفر هم نمیجنگی
بیشتر مراحلش باید از اینور بری اونور با چهار نفر صحبت کنی بعد بری اونور
تو فالکسار ممکنه هر 4 -5 دقیقه یه حیوون ببینی،از نظر من بجای این مد بری مراحل فرعی اسکایریم رو بری خیلی بهتره
من که خوشم نمیاد کلی زحمت بکشم یه ماد بسازم، بعد یه گوسفندی بدون اجازه بزاره تو سایتش پول دراره گیم-ایران هم دقیقا همین کار رو می کنهچرا :d مطالب خوبی داره که:d
من که خوشم نمیاد کلی زحمت بکشم یه ماد بسازم، بعد یه گوسفندی بدون اجازه بزاره تو سایتش پول دراره گیم-ایران هم دقیقا همین کار رو می کنه
من فکر می کردم که ماد های گیم ایران مفتی هستن مگه نیستن؟
بعدشم گیم ایران که فقط ماد نمیزاره اخبار مربوط به بازی ها رو هم میزاره که جالبم هستن و زود به زود هم آپ میشن.
مفتی هستن، ولی سایتش تبلیغ داره. یعنی بدون اجازه صاحب اثر داره پول در میاره!من فکر می کردم که ماد های گیم ایران مفتی هستن مگه نیستن؟
بعدشم گیم ایران که فقط ماد نمیزاره اخبار مربوط به بازی ها رو هم میزاره که جالبم هستن و زود به زود هم آپ میشن.
مفتی هستن، ولی سایتش تبلیغ داره. یعنی بدون اجازه صاحب اثر داره پول در میاره!
شده مثه جریان 9minecraft، طرف با هزار امید و آرزو ماد میسازه به امید اینکه از طریق adf.ly دو قرون پول در بیاره، تازه کنارش لینک مستقیم هم میزاره، بعد اینا بلند میشن لینک مستقیمشو میزارن تو سایتشون(اونم نه لینک خود سازنده که حداقل دلش رو به تعداد DL ها خوش کنه، دوباره آپلود می کنن)خودشون از طریق تبلیغات پول در میارن
مفتی هستن، ولی سایتش تبلیغ داره. یعنی بدون اجازه صاحب اثر داره پول در میاره!
شده مثه جریان 9minecraft، طرف با هزار امید و آرزو ماد میسازه به امید اینکه از طریق adf.ly دو قرون پول در بیاره، تازه کنارش لینک مستقیم هم میزاره، بعد اینا بلند میشن لینک مستقیمشو میزارن تو سایتشون(اونم نه لینک خود سازنده که حداقل دلش رو به تعداد DL ها خوش کنه، دوباره آپلود می کنن)خودشون از طریق تبلیغات پول در میارن