راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام

آقا این همه راهنمایی میکنید کار منم راه بندازید تو رو خدا

این سیستمم

من الان میخوام یه مود واسه افزایش گرافیک بازی بریزم منتها نمیدونم چی بریزم که کمتر باعث افت فریم بشه اگه میشه شما با توجه به این سیستم یه راهنمایی کوچیک بکنید

با تشکر

Mod هایی‌ که‌TX های 2k&4k اضافه می‌کنن رو نگیرین،بعد اونا همه چیز ok باشه فکر کنم،مخصوصا‌ Modهای نور پردازی زیاد مشکل گرافیکی ایجاد نمی‌کنن.
البته 2k هم شاید مشکلی‌ ایجاد نکنه،ولی‌ 4k نسبتا سنگین هست مخصوصا با HD pack خود بازی.اگه میخواین به کامپیوتر فشار نیاد یکم 4k نگیرین به نظرم. البته به Monitor هم ربط داره تا حد زیادی,مثلا اگه 2k monitor باشه دانلود کردن4k هدر دادن حجم هست :دی

آخرین ویرایش:
سلام

آقا این همه راهنمایی میکنید کار منم راه بندازید تو رو خدا

این سیستمم

من الان میخوام یه مود واسه افزایش گرافیک بازی بریزم منتها نمیدونم چی بریزم که کمتر باعث افت فریم بشه اگه میشه شما با توجه به این سیستم یه راهنمایی کوچیک بکنید

با تشکر

RealVision ENB at Skyrim Nexus - mods and community

شما بر اساس این مد هرچی که گفته انجام بده.

فقط مد هایی که میگیری 1024 باشه نه 2084 یا بالاتر، اینطور که من دیدم شما لپ تاپ داری و رزولوشن های بالا هم بدردتون نمیخوره.

این ویدئو هم ببین، خیلی سریع و بجا همچی رو نشون میده.

فقط بجای 2k تکستچر ها شما 1k بگیر.

موقعی هم که میخوای خود RealVision ENB رو نصب کنی Option ـه Performance برو. فکر کنم Option A Performance هست.

خوب الان من همین enb realvision رو میخوام بگیرم کلیه ی مود های recommended رو باید نصب کنم؟؟؟؟ یا لازم نیست؟

update:

خوب من الان همون enb رو به همراه option a گرفتم بدون بقیه ی مود ها و از طریق نکسوس مود منیجر فعالش کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاده! هیچ چیز تو بازی تغییر نکرده میشه لطفا راهنمایی کنید؟

آخرین ویرایش:
خوب الان من همین enb realvision رو میخوام بگیرم کلیه ی مود های recommended رو باید نصب کنم؟؟؟؟ یا لازم نیست؟
همون Recommended ها رو نصب کن فقط. این ENB ها گرافیک بازی رو شبیه JRPG ها می کنن، حال نمی ده:دی
من یه ماد پیشنهاد میدم خداس!
Project Parallax Remastered at Skyrim Nexus - mods and community
اینو با نسخه Liteـه این:
Skyrim HD - 2K Textures at Skyrim Nexus - mods and community
و این:
Static Mesh Improvement Mod - SMIM at Skyrim Nexus - mods and community
نصب کن خداس!
فقط ENB بلدی نصب کنی که؟
ENB رو نصب کن، اینو کپی کن تو جایی که ENB رو نصب کردی(فولدر اصلی ENB):
Skyrim Nexus - mods and community
این فقط قابلیت اون Mod اولیه رو فعال می کنه، تاثیر دیگه ای تو گرافیک بازی نداره.
اینم نصب کن عالیه:
Realistic Lighting Overhaul at Skyrim Nexus - mods and community
این ماد چمنم نصب کن، بعد از تو INIـه تنظیمات بازی برو iMinGrassSize رو بزار رو 100-125. کیفیت چمن تغییر نمی کنه، فقط فریم ریتت بیشتر میشه. اگه میخوای چمن بهتر شه، بزارش روی 75.Grass on Steroids - a grass mod that gives FPS BOOST and Dense Grass at Skyrim Nexus - mods and community
یه ماد دیگه هست ربطی به گرافیک نداره، صدای Fus Ro Dah رو اپیک میکنه، من بدون اون نمی تونم بازی کنم:دی
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/2973/?

آخرین ویرایش:
اگه نمیخوای بازیت زیاد فانتزی بشه http://www.rcrncommunity.com/ نصب کن. خیلی هم راحته نصبش. دیگه نمیخواد Realistic Lightning یا Enhanced Lightning رو بگیری. Climate of Tamriel هم لازم نیست.

Dynavision هم هست واسه DoF.

ولی من پیشنهاد میکنم همون Realvision رو واسه شروع نصب کن تا حالت کلی نصب مد ها دستت بیاد.

ماشاالله اون مود های پیشنهادی و مکملش انقدر حجمشون زیاد بود که اصن از خیر نصب enb گذشتم حالا اینو میریزم ببینم چی میشه

ـــــــــــــــــــــــــ

خوب نصبش کردم خیلی نصبش راحت بود بازی هم اومد بالا و گرافیکش خیلی بهتر شده تنظیمات رو هم گذاشتم رو آخرین حد بازم بدون افت فریم و مشکل اجرا شد

واقعا ممنون از کمکتون

آخرین ویرایش:
ماشاالله اون مود های پیشنهادی و مکملش انقدر حجمشون زیاد بود که اصن از خیر نصب enb گذشتم حالا اینو میریزم ببینم چی میشه

ـــــــــــــــــــــــــ

خوب نصبش کردم خیلی نصبش راحت بود بازی هم اومد بالا و گرافیکش خیلی بهتر شده تنظیمات رو هم گذاشتم رو آخرین حد بازم بدون افت فریم و مشکل اجرا شد

واقعا ممنون از کمکتون

ولی من بهت پیشنهاد میدم مدهای تکستچر رو واسه محیط بازی بگیری. چون واقعا داغونه مال خودش.

اینم انجام بده خیلی بهتر میشه گرافیک بدون افت فریم محسوسی.

www.rcrncommunity.com/five-quick-skyrim-tweaks-you-may-not-know

XCE رو هم بگیر چون مدل های کاراکتر خود بازی فوق العاده بدریخته.
www.nexusmods.com/skyrim/mods/2356

خوب اون اولی رو بیچاره شدم تا انجام بدم ولی تموم شد

وقتی رفتم تو بازی skui ارور 4 داد! مشکلش چیه؟

این نکسوس هم که تا من باهاش کار دارم ترکید

آخرین ویرایش:
خوب اون اولی رو بیچاره شدم تا انجام بدم ولی تموم شد

وقتی رفتم تو بازی skui ارور 4 داد! مشکلش چیه؟

این نکسوس هم که تا من باهاش کار دارم ترکید

اون مربوط میشه به این:
iMaxAllocatedMemoryBytes=76800
شما اینو بزار.

توی Skyrim.ini زیر [Papyrus]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or