اسم نداره جزء اون بدون اسم هاست
منظورم رو فهمیدی
boro onja ke avalin bar madare serana ro didi badesh boro be samte shargh ta beresi bbe 1 borj onja jomjome arvak hast....to skyrim mitini ehzaresh koni va savaresh beshiمثل اینکه جمجمه حیوونی به نام avrak رو میخواد.
دمت گرم حله.boro onja ke avalin bar madare serana ro didi badesh boro be samte shargh ta beresi bbe 1 borj onja jomjome arvak hast....to skyrim mitini ehzaresh koni va savaresh beshi
اااااااا یادش بخیر سر این دی ال سی دانگارد پدر ما در اومد :d این جایی که الان شما دارید میرید یه یارو تون دورو بر نشسته نمیدونم نویسندس چیه میگه برو دنبال ورقه ها بگرد نمیدونم چند تاس 10 تا 20 تا هر کدومم تو یه سولاخی قشنگ 1 2 ساعت وقته آدمو میگیره تازه اگه روی راهیابی بری. بعد من با بدبختیو فلاکت پیدا کردم بهم یه گردنبند داد saint jiob همچین چیزی اسمش بود. شمام بگیرید چیزه خوبیه.:d
خونش باید خیلی خوشمزه باشه این سارینا خانوم ...:d..... من ومپایر نیستم اما ومپایر های زیبا را را دوست دارم...این ماموریته ؟من فکر کردم که همین جوری دلخوشی پیدا کنیم منم 12 تا رو پیدا کردم.
- - -ویرایش - - -
من ومپایر لورد شدم خیلی با قدرتش حال میکنم ولی نمی دونم که با این دخترهsarenaازدواج کنم چون میگه میتونی از خونم تغذیه کنی .
امتحان کن ببینیم چی میشه!من یه جا شنیدم اگه توسط sarena ومپایر لرد بشیم مردمم نمیتونن تشخیص بدن و بهمون حمله نمیکنن درسته؟؟
امتحان کن ببینیم چی میشه!
- - -ویرایش - - -
درود بر شما ! این مادهارو اگه ندارید دانلود کنید از اینجا مدهاي اسكايريم
من یه جا شنیدم اگه توسط sarena ومپایر لرد بشیم مردمم نمیتونن تشخیص بدن و بهمون حمله نمیکنن درسته؟؟
خونش باید خیلی خوشمزه باشه این سارینا خانوم ...:d..... من ومپایر نیستم اما ومپایر های زیبا را را دوست دارم...
من از اون اول آدم بودم تا آخرشم آدم موندم :d گرگم مجبور شدم وگرنه گرگم نمیشدم. راستی خواستید بچه به فرزندی قبول کنید یکی دختر یکی پسر اینطوری بهتره :d
منم قصد تبدیل شدن ندارم...ولی لامصب چندتا از پاوراش خعلی وسوسه انگیزه
آقا توی کوئست The forsworn conspiracy آخرش ک دوتا انتخاب داریم، ک بریم زندان یا بجنگیم و نریم...من الان موندم برم یا نرم!اگه نرم ک کلا اون لاین تموم میشه...
ولی خب اگه برم راز forsworn ها رو میفهمم و رئیسشونو میبینم!سوال من اینجاست ک آخرش ایتم یا کلا پاداش خوبی میده یا نه ک من الکی خطر ب فاج رفتن ایتمام رو با زندان رفتن بپذیرم!!!؟؟؟