راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
زدم کرش کرد بازی!:d
-----
حالا اینا رو بیخیال ، کاوه تو میدونی این مادهای Skyblivion و... کی آماده میشه؟ بدجور هایپ شدیم رفتم دوباره oblivion رو نصبیدم:d
دو سه ماه دیگه اصولا باید کامل بشن،ولی‌ نسخه اوریجینال جفت بازی هارو میخوان :دی (Skyrimو Oblivion مثلا).
Summer sale فرصت خوبی‌ هست برا خریدن جفتشون :دی

دو سه ماه دیگه اصولا باید کامل بشن،ولی‌ نسخه اوریجینال جفت بازی هارو میخوان :دی (Skyrimو Oblivion مثلا).
Summer sale فرصت خوبی‌ هست برا خریدن جفتشون :دی

من که اسکایریم رو دارم ولی تو اکانتم هنوز فعال نکردم:d گفتم شاید بدرد نخوره!:| حالا که میخواد چه بهتر! قیمت اون oblivion هم که کلی تخفیف خورده تو تعطیلات و... هم پایین تر میاد:bighug:

تو کنسول بزنین TCL ،بعد از در اولی‌ میتونین رد بشین،بعد میتونین از در اصلی‌ وارد قلعه بشین.یادت نره بعد رد شدن از در اولی‌ TCL رو دوباره بزنین.

دوستان من بنا به دلايلي براي بار سوم بازي رو از اول شروع كردم ولي اينبار با نسخه ي مد شده ي ايكس باكس
الان من همه ي شات ها و اسپل ها و جادو ها رو دارم
تمام پرك ها و ... هم فول هستن
همه ي جم ها هم خيلي زياد دارم
فقط ميخوام بدونم كه چه اسپل يا شاتي براي مبارزه بهتره؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من بنا به دلايلي براي بار سوم بازي رو از اول شروع كردم ولي اينبار با نسخه ي مد شده ي ايكس باكس

اگه اشتباه نکنم منظورت از اسپل Spell نیست، این چیزاییه که تو منوی مجیک هست. اگه اونا رو میگی، بدون که جادو هایی که بر مبنای آتش هستن، دمیج کمتری از الکتریسیته میدن، ولی خوب Mana ی کمتری هم میخوان. دیگه خودت انتخاب باید کنی:دی

just FUS RO DAH :d

^
Enchantment‌ ـهای مخصوص Smithing رو به لباسهاتون اضافه کنید. Potion ـهای افزایش سطح Smithing رو هم مصرف کنید

این طوری Base Damage سلاح بیشتر میشه. بعد میتونید دوباره از Enchantment ـها و Potion ـهایی استفاده کنید که Damage سلاح رو افزایش میدند

البته اضافه کنم، سطح Smithing، سطح Enchanting، سطح Alchemy و ... هم به مقدار Damage نهایی تاثیر میگذارند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or