راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام صبح بخیر دوستان،در ماموریت prophet قسمت feed on the moth priest to make him your thrall و capture the moth priest باید چکار کنم؟؟دمتون بابت راهنماییاتون بسیار عالی
سلام. به شهر Dragon Bridge برید و از چند تا از گارد ها یا مردم بپرسید (دیالوگ "Did you see any moth priests here ?" یا یه چیزی تو مایه های اون)
یا مستقیم به پایین پل برین . یکی از این vampire هایی که توی واگن ها مردن رو بگردین و بتون میگه که Moth pirest توی یکی از غار های هست.
برای feed on the moth priest to make him yout thrall هم از قدرت "Vampiric Seduction" توی منوی Powers روی Dexicon استفاده کنید بعد از خونش بخورید و تموم

آخرین ویرایش:
دوستان من پارسال تا یجاییش رفتم ولش کردم میخوام بدونم تموم شده یا نه؟
بالای یه کوه با یه ازدها جنگیدم شکستش دادم اونم بم یه لوحی داد از اون به بعد دیگه مرحله ای نداشتم
با تشکر

دوستان من پارسال تا یجاییش رفتم ولش کردم میخوام بدونم تموم شده یا نه؟
بالای یه کوه با یه ازدها جنگیدم شکستش دادم اونم بم یه لوحی داد از اون به بعد دیگه مرحله ای نداشتم
با تشکر
نه. بازی رو Pause کن از تو Quest Log مرحله بعدی رو انتخاب کن.
پ.ن: اگه Paarthurnax رو بکشی بهت لوح میده؟ چون Alduin رو اولا اونجا نمی کشی، دوما یادم نمیاد لوح بهت بده:دی

سلوومی علیکم:دی
آقا کوئست A DEADRA'S BEST FRIEND رو دارم میرم...آخرش چی میشه!یعنی این سگه رو بکشم یا نه؟؟؟نتیجه چی میشه؟؟؟
سوال بعدیم اینکه الان خورشید ک طلوع کرد نوشت you are weaker when sun rises!...بعد رفتم توی اکتیوافکتا دیدم ومپایرسیگنچر دارم!...من الان دلم نمیخواد هنوز ومپایر شم...چکار باس بکنم؟؟؟ممنون.

آقا کوئست A DEADRA'S BEST FRIEND رو دارم میرم...آخرش چی میشه!یعنی این سگه رو بکشم یا نه؟؟؟نتیجه چی میشه؟؟؟
سوال بعدیم اینکه الان خورشید ک طلوع کرد نوشت you are weaker when sun rises!...بعد رفتم توی اکتیوافکتا دیدم ومپایرسیگنچر دارم!...من الان دلم نمیخواد هنوز ومپایر شم...چکار باس بکنم؟؟؟ممنون.
سریع برو یه جا دعا کن. سریع:دی

به محیط زیست آسیب نمیزنی :دی
و اگه بکشیش Rueful axe رو میگیری اگه نه Masque of clavicus vileرو.

به محیط زیست آسیب نمیزنی :دی
و اگه بکشیش Rueful axe رو میگیری اگه نه Masque of clavicus vileرو.
نکشتمش:دی بعد Masque of clavicus vile رو بهم داد...ک مثل اینکه جزو ددریک ارتیفیکتها هستش...بقیشون پیدا کردنشون دردسر داره؟؟؟
مجیط زیستم سالمه:دی...

سلام.

سلام بچه ها من امروز عضو شدم اما چهار ماهی میشه از اینجا کمک میگیرم .اسمم آریاست و اطلاعات درمورد اسکایریم بد نیست.
خب آریا جان خوش اومدی...
حالا ک اطلاعاتت خوبه بگو ک کلا ددریک ارتیفیکتها چندتا هستن؟؟؟با رسم شکل توضیح بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or