به ترتیب Black soul gem و Soul gem نشکن هستنسلام دوستان
لطفا در مورد
Azura's Star or The Black Star اطلاعاتی بدید.کاربردی هم داره؟
و همچنین در موردEbony Blade؟
به ترتیب Black soul gem و Soul gem نشکن هستنسلام دوستان
لطفا در مورد
Azura's Star or The Black Star اطلاعاتی بدید.کاربردی هم داره؟
و همچنین در موردEbony Blade؟
باید از روی دیوار ها بخونیشون و توسط Dragon Soul آزادشون کنیسلام.
برای اینکه همهی shout هامون مثل unrelenting force کامل و سه تایی بشه چ باس کرد؟؟؟
سلام.
برای اینکه همهی shout هامون مثل unrelenting force کامل و سه تایی بشه چ باس کرد؟؟؟
چرا اینجا داره خاک می خوره !؟
ینی کسی سوال نداره؟!
برادر اینجا زحمت خودشو کشیده و وظیفشو نسبت به سوالات بچه ها انجام داده اگه به تاریخ شروع تایپک نگاه کنید متوجه میشید تازه خیلی هم عالیه که بعد گذشت 3 سال هنوزم دیر نشده واسه این بازی
هرچند تقریبا همه بار زحمت این تایپک به دوش hunter عزیز بوده
الانم بهتره یه تجربه دیگه رو شروع کنید خودم که بشخصه این روزا درگیر dark souls 2 ــ ام
حیفه که آدم خودشو پیر کنه
و سوزنش فقط یه جا گیر کنه :-*
http://forum.bazicenter.com/thread71975/page27/اره موفق خوندن تایپک متوجه شدم روز اول که اینجا عضو شدم شروع کردم همه 400 صفحه رو خوندم!
شما و هانتر کمک زیادی کردید به بچه ها.ولی پژمان چی شده؟فک کنم اون تایپک رو راه انداخت.
================
DARK SOULS چطوریه؟
تایپکش کجاست؟
اگه بازی به خوبی eLDER SCROLL:SKYRIM هستش در سبک RPG معرفی کن بریم اونو شروع کنیم!
ممنون
الان که میبینم خیلی وقتمو پای این بازی دادم رفت ولی زیاد پشیمون نیستم(حدود300ساعت!)
resetquest questidآقا جوری نمیشه همه کوئست های اصلی رو ریست کرد؟ یعنی از اول تا اخر! میشه؟
resetquest questid
باید دونه دونه بزنین،البته نمیدونم شخصیتهای کلیدی رو زنده میکنه یا نه
saq رو هم بزنین همه ماموریت هارو از اول تا آخر شروع میکنه
یه راه دیگهای هم هستاینو زدم! مثلا همون کوئست اول رو زدم ولی هیچی نشد! چندتا دیگه هم امتحان کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!
اون saq منظورت چیه؟ خودش همه رو میره؟:d
یه راه دیگهای هم هست
setstage questid 1
اینجوری ماموریت رو اولین بخش خودش برمیگرده،اگه این کار نکنه فکر نکنم دیگه راه دیگهای باشه.
نه،همه ماموریت هارو شروع میکنه انجام دادنش با خودت ،من یبار زدم بازی کرش کرد یکی هم هست همه ماموریت هارو تموم میکنه.
اگه فقط میخواهی بریSovengarde بزنی coc SovngardeMeadHall میبرتت اونجااینو قبلا زده بودم! انگار نباید ماموریت کامل تموم شده باشه! مثلا اگه وسطش باشی برمیگردونه اول!
دمت گرم انگار چاره ای نیست! میخواستیم یه بار بریم sovngarde که نشد ماد و اینا هم ریختم بازی ریخت به هم!:d