راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان مثل اینکه قهرمانی رو خیلی جدی گرفتن؟:d
من که جزو هر چی گروه خلاف کار تو اسکایریم هست شدم:d گرگینه بودم الان دارم تلاش میکنم برای خون آشام شدن. عضو دزدا و آدم خوارا و قاتلا و شورشیا و هر چیز دیگه ای که بگین هم هستم:d
من برای فان بازی میکنم ولی not so funnyها رو هم دوست دارم:d
سه تا سوال
1- wait,what!???
2- دوتا پست بالا:دی
3- "آدم خوارا" کدوم نژاد هستن اصلا؟؟؟

دوستان مثل اینکه قهرمانی رو خیلی جدی گرفتن؟:d
من که جزو هر چی گروه خلاف کار تو اسکایریم هست شدم:d گرگینه بودم الان دارم تلاش میکنم برای خون آشام شدن. عضو دزدا و آدم خوارا و قاتلا و شورشیا و هر چیز دیگه ای که بگین هم هستم:d
من برای فان بازی میکنم ولی not so funnyها رو هم دوست دارم:d

کاکو ما کدوممون عضو قهرمانا شدیم یا ومپایریم یا دزد من که هردوشم بعدش منظورت از آدم خوارا ومپایراست؟

- - -ویرایش - - -

سه تا سوال
1- wait,what!???
2- دوتا پست بالا:دی
3- "آدم خوارا" کدوم نژاد هستن اصلا؟؟؟

امین جان شاید منظورش ومپایرا باشه که آدما رو تیکه تیکه میکنن..

آقا یه سوال! دقت کردید وقتی با شات bend will سوار اژدها میشید نمیتونید اژدها رو به طور دستی کنترل کنید؟؟؟

اگه کسی تونسته به منم بگه سوار اژدها میشم اژدها همینجوری عین خنگا میچرخه تو یه نقطه

متاسفانه تا همین اندازه طراحی شده. زمانی که یکی از source code ـهای Dragonborn منتشر شد هم مردم حدس میزدند که کنترل کامل اژدها ممکن نباشه.

متاسفانه تا همین اندازه طراحی شده. زمانی که یکی از source code ـهای Dragonborn منتشر شد هم مردم حدس میزدند که کنترل کامل اژدها ممکن نباشه.

البته اگه میزاشتن کامل کنترلشون میکردیم برامون خیلی ساده میشد هیچ وقت مردنی دیگه در کار نبود از هر ضربه ای هم در امان بودیم پس همون بهتر که اینجوری نباشه..

داستان غم انگیز من

روزی اول بازی من نژاد خاجیت رو انتخاب کردم اما متاسفانه نمی دونستم که سطح سختیش روی مستر هست خلاصه من با اینکه خیلی ضعیف بودم گذروندم...

تا مرحله ای که باید با دلفینا با یه وودالف به مهمونی رفتم اما بدون اینکه خبر داشته باشم که قراره که وسایل بدم بهش تا برام بیاره خلاصه دست خالی با لول 6 رفتم مهمونی یه 10 دیقه پی اینکه چیکار باید بکنم بودم که بالاخره فهمیدم اما مشکل این بود که نمی دونستم باید بجنگم رفتم تو با لباس مهمونی هی فرار میکردم هرچی گارد بود فقظ دنبالم میدوییدند اما رسیدم به جایی که باید از اون صندوق یه کتاب ور میداشتم چون خاجیت بودم و یه ومپایر هم بودمسظح اسنیکینگم بالا بود خلاصه کتاب هم ورداشتم کتاب رو که خوندم یه سری گارد با اون وود الفه اومدن تو مونده بودم چی کار کنم رفته بودم زیر اون پله ها خلاصه با یه بدبختی رفتم بالا یه سری زره پیدا کردم اصلا امید وار شدم گفتم ایول دوباره لود کردم کتاب رو برداشتم زره رو برداشتم رفتم تو یکی از زندان ها تا گارد اومد جیبش رو خواستم بزنم تا شاید اون شمشیر رو وردارم اما .......میدونید که فهمید با مشت افتادم به جونش یه هویی با تعجب کامل دیدم افتاد و منم از جونم یه ذره باقی مونده:-o:-o

با رایس زامبی زندش کردم رفتم جادوو گره رو پکوندمش بااعتمماد کامل با اون فقیره حرف زدم پاشد یه سلاح ور داشت کتاب رو باز کردم اومدن هرکی رو کشتم دوباره زندش میکردم همه رو کشتم کلید رو ورداشتم و در رو باز کردم یه ترول دیدم فکر کردم میتونم بکشمش اما دو ضربه بهم زد و مردم فهمیدم چقدر جوگیر شده بودم...:)):)):))

پایان

درود... نه برادر من ادم خوارها یک فرقه مخفی در اسکایریم هستند در شهر markarth وقتی اولین بار وارد قصر حاکم میشی میبینی یک راهب داره با یک نفر بحث میکنه! با راهب که حرف بزنی وارد یک کوئست میشی که به ادم خوارها مربوط میشه ! اون راهب همیشه کنار در گورستان ایستاده کافیه وقتی وارد قصر شدی بری سمت چپ تا یک راهب زرد پوش رو ببینی به اسم brother verulusباش حرف بزن تا کوئستو بگیری.در میان راه هم میتونی عضو ادم خوارها بشی هم میتونی همشونو نابود کنی ! به این ترتیب که وقتی با verulusوارد معبدشون شدم بدون ترحم افتادم به جونشون و همشونو کشتم ....اره داداش اینه داستان!

ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بود بر گوسفندان

اینم عکس اواتار جدیدم با بهترین زرهی که تو اسکایریم تونستم بسازم...خیلی محکمه بی وجدان:))

این زره موده ؟؟؟ من تا حالا همچین چیزی تو بازی ندیدم!

اگه مود باشه فقط به خاطر همین که شده میرم واسه کامپیوتر میخرم بازی رو

درود بله موده ! برو به سایت "گیم ایران" مود سلاح و زره زیاده :)

بچه ها یه سوال تو اینترنت یه معجونی دیدم یارو میخورد هر وسیله ای میساخت با دمیج 500 میشد یا زره که میساخت با ریت 500 میشد ...قییمت معجونشم هم 5000 قیمتش میشد کسی راهنمایی ساختش رو کسی بلده؟

سلام
من یه هفته هست که دارم دنباله لینکه دانلود کریشن کیت میگردم ولی نیست !
:(

از Steam هم نمیتونم بگیرم چون بازیو از steam نخریدم -_-
کسی لینکشو داره برام بزاره؟
ممنون

سلام

ممنون

دوست من .من حتی نمی دونم این چیزی که گفتی چیه شرمنده

آخرین ویرایش:
سلام

ممنون

از تورنت یا سایت softonic میتونید دریافت کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or