راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه ها یه سوال تو اینترنت یه معجونی دیدم یارو میخورد هر وسیله ای میساخت با دمیج 500 میشد یا زره که میساخت با ریت 500 میشد ...قییمت معجونشم هم 5000 قیمتش میشد کسی راهنمایی ساختش رو کسی بلده؟
درود. این فرمول رو امتحان کن Blisterwort, Sabercat Tooth, and Spriggan Sap از هر کدوم 2 عدد لازم داری ....خودم تا حالا امتحانش نکردم هر چی مهارت کیمیاگریت بیشتر باشه قدرت معجون هم بیشتر خواهد بود .اون هم که میگی احتمال زیاد یک موده!

درود. این فرمول رو امتحان کن Blisterwort, Sabercat Tooth, and Spriggan Sap از هر کدوم 2 عدد لازم داری ....خودم تا حالا امتحانش نکردم هر چی مهارت کیمیاگریت بیشتر باشه قدرت معجون هم بیشتر خواهد بود .اون هم که میگی احتمال زیاد یک موده!

نه دوست من با ایکس باکس بازی میکرد .یه معجونی بود با شیشه ی خیلی قشنگی ساخته شده بود...

- - -ویرایش - - -

یه چیز از یه سایت خارجی پیدا کردم مثل اینکه چیز خوبیه ...

Creep Cluster + Giant's Toe + Wheat = super profit.

- - -ویرایش - - -

همه یه سر به این سایت بزنید

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Useful_Potions

آقا یه سوال این arvak چیه ؟ کیه؟ میشه احضارش کرد ولی من تا حالا نتونستم چیه؟؟ دقیقا این؟ چجوری احضار میشه؟

آوراک یه اسب اسکلتیه که با نصب دانگارد تو شهر مرده ها میتونی جمجمش رو پیدا کنی و بعد تو شهر یا هر جایی بجز تو مکان های بسته میتونی احضارش کنی بیاد سوارش بشی.من که دانگارد رو برا ایکس باکس خریدم .خیلی اسب خوبیه برات میجنگه.

قابل توجه کسایی که هم دوست دارن شمشیر با دمیج بالا هم کمان با تیر بی نهایت داشته باشن و همزمان بتونن از اون استفاده کنن بل dlcدراگون بورن به اون جزیره جدید برن و بعد از اینکه پیش اسکله بکدید به شهر که وارد شدید به سمک چپ برید بعد به آهنگری که رسیدید با آهنگر صحبت کنید تمام حرف ها رو بزنسد بعد معموریت هایی رو که بهتون میده رو جفتش رو انتخاب کنید برید سمت یه جایی همین طور ادامه بدید تا اون جایی که چند تا دت لورد باهم ریختن رو سرتون بعد اگه ادامه بدید میرسید به یه جایی که آرامگاه یکی از اون جکنورا بوده منظورم مرده هاست که از دیوار افتاده رو برید تو تا یه جایی که بیفتید پایین بعد یه اسکلت یا دو اسکلت پخش و پلا شدن رو زمین برید جفتشون رو بگردید تو بدن یکی شون یه شمشیر دودستی هست که با ضربه قوی با دمیج سی تا یه چیز عجیبی به هر سمتی بزنی پرت میکنه شمشیر هه هم اول اسمش بلوود داشت برو حالش رو ببر البته بعد باز کردن در یکی از اون دراگون پرایست ها که ماسک داشتن هست اونم ماسک خفنی داره یه بلک بوک هم بعد کشتن اون دراگون پرایست میگیری.

آقا مادی چیزی نیست بزنیم همه‌ی لوکیشن‌ها نمایان شن؟؟؟
بعدش اینکه من الان شدم namira's champion و حلقشو دست کردم(چیزشاخیم نیس) بعد هرکی رو میکشم ی گزینه‌ی feed هم دارم...این جریانش چیه؟؟؟

بعدش اینکه من الان شدم namira's champion و حلقشو دست کردم(چیزشاخیم نیس) بعد هرکی رو میکشم ی گزینه‌ی feed هم دارم...این جریانش چیه؟؟؟

برا اولین سوال کدtmm1رو بزن همه جا باز میشه نیاز به ماد و این قرتی بازی ها نیست.
برا دومیه من نمیدونم این نامیرا چمپیون چیه اما این نامیرا رو میشناسم که یه زن فقیر هست که داستان پادشاه فقیر در رابطه ش نوشته شده.

نامیرا یکی از Daedric Prince ـها و شاهزاده‌ی مرگ و اجساد و ارواح‌ ــه
Ring of Namira هم Artifact متعلق به Namira ـه.

هر کدوم از Daedric Prince ـها، ماموریت خاص خودشون رو دارند که با انجامشون، Artifact ـشون رو دریافت می‌کنید ( برای Namira ماموریت " The Taste of Death " )
این اشیا هم قابلیتهای خاصی دارند؛ مثلا این حلقه به شما اجازه میده با تغذیه از اجساد، سلامت کاراکترتون بیشتر بشه و نوار سلامتی هم سریعتر پر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or